Instagram Selfie Çıkartması ile Animasyonlu Sticker Nasıl Yapılır?

instagram-selfie-çıkartması

Hikayelerini ve mesajlarını çıkartmalar ile renklendirmeyi seviyor musun? Kendi fotoğrafından animasyonlu sticker yapabilirsin. Instagram Selfie çıkartması sayesinde daha eğlenceli paylaşımlara sahip olabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için hemen okumaya başla!

Instagram Selfie Çıkartması

Popüler sosyal Instagram kullanıcıların daha keyifli zaman geçirmesi için bir dizi yeni özellik sunmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Instagram Selfie çıkartması.

Bu çıkartmayı kullanarak kendi özçekimlerinden hareketli emojiler yapabilir ve paylaşabilirsin. DM’den arkadaşlarına sohbet sırasında bu çıkartmaları kullanabileceğin gibi hikayelerine de eklemen mümkün.

Bazı kullanıcılar için bu özellik tam olarak aktif edilmemiş olabilir. Biraz bekleyebilir veya Instagram Yardım ile iletişime geçerek bu sorunu bildirebilirsin. Şimdi hem DM’de hem de hikayelerde bu yeni çıkartmayı nasıl kullanacağına bakalım.

Instagram Selfie Çıkartması DM’den Nasıl Gönderilir?

Sohbetlerini daha eğlenceli hale getirecek kendi animasyonlu çıkartmanı arkadaşına direkt mesaj olarak atabilirsin. Aşağıdaki adımları izleyerek kolayca yapabilirsin.

1- Instagram ana sayfanın sağ üst köşesindeki sohbet simgesine dokunarak DM’yi aç.

instagram-selfie-çıkartması

2- Selfie göndermek istediğin sohbetine gir.

instagram-selfie-çıkartması

3- Mesaj yazdığın bölümün sağ tarafındaki + simgesine tıkla.

instagram-selfie-çıkartması

4- Açılan menüden gülen yüz simgesine dokun.

instagram-selfie-çıkartması

5- Sol üst köşede kahkahayla gülen Selfie simgesini göreceksin ve hemen buna tıkla.

instagram-selfie-çıkartması

6- Kamera seni ekrana yansıtacak ve sevdiğin emojilerden birini seç.

instagram-selfie-çıkartması

7- Seçtiğin emojiye benzer bir efektin özçekimine uygulandığını ve hareketli hale geldiğini göreceksin. Boomerang efekti de ekleyebilirsin.

instagram-selfie-çıkartması

8- Son olarak çıkartmanı kaydet ve gönder.

Instagram Selfie Çıkartması Hikayede Nasıl Paylaşılır?

Aslında çok da farklı değil. Instagram hikayeleri paylaşır gibi kendi hareketli çıkartmanı da paylaşabilirsin. Aşağıdaki adımları izleyerek kolayca yapabilirsin:

1- Instagram ana sayfada profil resmine veya + simgesine tıklayarak hikayeye gir.

2- Galerinden bir resim seç veya yeni bir özçekim yap.

3- Üst menüdeki gülen yüzlü çıkartmalar simgesine dokun.

instagram-selfie-çıkartması

4- Açılan seçenekler arasından Selfie çıkartmasına bas.

instagram-selfie-çıkartması

5- Yukarıda da değindiğimiz gibi istediğin emojilerden birini seç ve özçekimine uygulanmasını sağla.

6- Gönder tuşuna basarak hikayeni paylaş.

Instagram Selfie çıkartması kullanımı kolay ve sohbetlerin için oldukça eğlenceli bir seçenek. Instagram sohbet rengi değiştirme ile de sıkıcı sohbet arka planlarından kurtulabilirsin.

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, hem diğer insanları takip edebileceğin hem de resim, video ve hikaye paylaşabileceğin bir sosyal ağ. Arkadaşlarının fotoğraflarına, hikayelerine bakabilir, yorum bırakabilirsin. Filtreler, özel efektler ve çerçeveler kullanabilir, direkt mesajlaşabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…