Sohbette Fark Edilmeden Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

sohbet-fark-edilmeden-ekran-goruntusu

Bazı uygulamalar ekran görüntüsü almana izin vermiyor mu? Sohbet esnasında fark edilmeden ekran görüntüsü alabilirsin. Hatta Snapchat’te bildirim gitmeden SS almak mümkün. Nasıl yapacağını, kullanman gereken uygulamayı ve çok daha fazlasını keşfetmek için hemen okumaya başla.

Sohbet Sırasında Ekran Görüntüsü Alma

Bazı mesajlaşma ve sohbet uygulamaları konuşma sırasında güvenlik ve gizlilik nedeniyle ekran görüntüsü almana izin vermez ya da karşı tarafa bildirim gönderir. Örneğin Snapchat bildirim gönderen uygulamalardan bir tanesi.

WhatsApp ekran görüntüsü alınca bildirim gidiyor mu sorusunu daha önce yanıtlamıştık. Böyle bir durum diğer uygulamalarda da var mı yoksa bir şehir efsanesi mi çok merak edilen konulardan biri.

Bu durum kimi uygulama için geçerli iken kimisi için tam bir şehir efsanesi. Kısıtlı uygulamalarda fark edilmeden ekran görüntüsü yakalayabilmeyi Private Screenshots mümkün hale getiriyor. Elbette bu uygulamanın da sınırları var. Şimdi detaylara bakalım.

Gizlice Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Aşağıdaki adımları izleyerek Snapchat gibi uygulamalarda karşı tarafa bildirim gitmeden kolayca ekran görüntüsü alabilirsin. Öncelikle Private Screenshots uygulamasını indirip kurmalısın. Uygulamayı kullanmak için aşağıdaki adımları izle:

1- Uygulamayı aç ve sağ üst köşedeki çekim düğmesine dokun.

fark-edilmeden-ekran-goruntusu

2- Bu aşamada uygulamanın ekran görüntüsü alabilmesi için gerekli izinleri vermeyi unutma. Şimdi Başlat düğmesine dokun.

fark-edilmeden-ekran-goruntusu

3- Şimdi sohbetine git. Sohbet ekranında kayan bir turuncu düğme göreceksin. Bu düğmeye dokunarak istediğin ekran görüntülerini yakalayabilirsin.

fark-edilmeden-ekran-görüntüsü-alma

4- Görüntü alma işlemini tamamladığında uygulamayı kapatmak için turuncu düğmeyi aşağıya doğru çek veya uygulamayı bildirim çubuğundan kapat.

fark-edilmeden-ekran-goruntusu

Bu şekilde istediğin görüntüleri kaydedebilir ve karşı tarafın bildirim almasını engelleyebilirsin. Ayrıca ses + güç düğmesi gibi ekran görüntüsü komutlarını kesinlikle kullanmamalısın. Uygulama ile aldığın görüntüleri uygulamanın kendisinde görüntüleyebilirsin.

Ancak bu yöntem, bazı uygulamalarda güvenlik tedbirleri nedeniyle işe yaramıyor. Bunlar arasında bankacılık uygulamaları, Chrome Gizli Sekme, Telegram Gizli Sohbet, Tor Browser, Netflix ve bazı diğer korumalı uygulamalar sayılabilir.

Telegram için Android 7 ve altı bir telefon kullanıyorsan sohbetlerinin ekran görüntüsünü alman mümkün. Ancak eski bir sürüme geri dönmeye gerek var mı karar senin! Kullanabileceğin en iyi 5 ekran kaydetme uygulaması listemize de göz at.

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Private Screenshots

    Private Screenshots

    Private Screenshot, ekran görüntüsü almaya izin vermeyen veya alındığında sohbetteki diğer kişilere bildirim gönderen uygulamaların bu tür sınırlamalarını aşmana yarayan bir araç. Tek bir tuşa dokunarak gizlice ekran görüntüsü almana imkan tanıyor.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…