En İyi Cep Telefonu Takip Uygulamaları ile Numaraya Göre İzleme Yap

en-iyi-cep-telefonu-takip-uygulamaları

Çocuklarının, sevdiklerinin ya da arkadaşlarının nerede olduklarını merak mı ediyorsun? Numaraya göre izleme yapabilen cep telefonu takip uygulamaları ile bu merakını giderebilirsin. Bu uygulamalar konum bilgilerinin dışında ek özellikler de sunuyor. Keşfetmek için hemen oku!

Cep Telefonu Takip Uygulamaları ile Nerede Olduklarını Öğren

Günümüzde cep telefonu olmayan neredeyse yok gibi. Bu da kimin nerede olduğunu bulmanı oldukça kolaylaştırıyor. Çocuklarının veya arkadaşlarının nerede olduklarını izleyebilir, arayan numaranın konumunu bulabilir hatta çalınan telefonun yerini tespit edebilirsin.

Cep telefonu takip uygulamaları bu konuda sana yardımcı olabilir. Kullanmayı düşünebileceğin en iyi Android uygulamalardan bir liste hazırladık.

GPS, İnternet ve şebeke verilerini işleyerek çalışan bu uygulamalar, istediğin telefonu takip etmeni, neredeyse nokta atışı yapmanı sağlıyor.

En İyi Cep Telefonu Takip Uygulamaları

Android’de pek çok ücretsiz uygulama bulabilirsin. Bunlardan 5 tanesini senin için listeledik. AndroidListe’den bu uygulamaları kolayca indirebilirsin.

Listemize baktığımızda GPS Telefon Takip (Family Locater) ile GPS üzerinden konum takibi yapabilirsin. Mobil Numara Bulucu arayan kişinin konumunu bulmanı sağlıyor. Cihazımı Bul, telefonunu kaybettiğinde bulmana yardım edebilir. mSpy ve Find My Kids, sevdiklerini takip etmeni sağlıyor.

İstersen en iyi ebeveyn kontrolü uygulamaları listemize de göz atarak çocuklarına göz kulak olabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Friend Locator

    Friend Locator

    GPS Telefon Takip (Family Locator) ile herhangi bir telefon numarasını, GPS aracılığıyla harita üzerinde dilediğin an konumuyla birlikte bulabilirsin. Çocuklarının veya arkadaşlarının nerede olduğunu merak ediyorsan tam yerini saptar ve yol tarifi sunar.

  2. Mobil Numara Bulucu

    Mobil Numara Bulucu

    Mobil Numara Bulucu, sunduğu geniş kapsama alanı sayesinde arayan numaranın konumunu belirlemeni sağlıyor. Özellikle bilinmeyen numaralardan gelen aramaları, kimin, nereden yaptığını tespit edebiliyor. İnternet ve hücresel ağ verilerini kullanarak harita üzerinde gösteriyor.

  3. Cihazımı Bul

    Cihazımı Bul

    Google tarafından sunulan Cihazımı Bul, Android cihazının konumunu belirlemeni sağlıyor. Uygulama sayesinde kayıp-çalıntı durumunda cihazını uzaktan kilitleyebilir, silebilir ve kişisel verilerini koruyabilirsin. Google hesabın ile uyumlu çalıştığından cihazının bulunmasını kolaylaştırır.

  4. Mspy - Version Free

    Mspy – Version Free

    mSpy çoklu çözümler sunan bir telefon takip uygulaması. Özellikle çocuğunun güvenliğinden endişe eden ebeveynlere hitap ediyor. Çocuğunun nerede olduğunu göstermesinin yanı sıra telefonunda yaptığı tüm işlemleri izleyebilir, sanal zorbalıktan çocuğunu koruyabilirsin.

  5. Find My Kids: Çocuk GPS saati & Telefon Takipçisi

    Find My Kids: Çocuk GPS saati & Telefon Takipçisi

    Find My Kids, kullanımı kolay bir ebeveyn takip uygulaması. Çocuğunun an be an nerede olduğunu,  harita üzerinde gösteriyor. Çocuğunun telefonu konum gönderemiyorsa anında bildirim gönderiyor. Batarya kontrolü yapabilir gerekirse uygulama üzerinden çocuğunla sohbet edebilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…