En İyi Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları ile Çocuklarını Çevrim İçi Koru!

ebeveyn-kontrolü-uygulamaları

Her anne baba gibi sen de çocuklarını, gerçek ve sanal dünyadaki tehlikelere karşı korumak mı istiyorsun? Ebeveyn kontrolü uygulamaları, içini bir nebze olsun rahatlatabilir. Çocuğunun nerede olduğundan İnternet’te neler yaptığına kadar pek çok şeyi öğrenmek için hemen oku!

Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları ile Gözün Arkada Kalmasın

Günümüz dünyası tehlikelerle dolu olsa da sevdiklerimizi korumak için kullanabileceğimiz birçok teknoloji mevcut. Bunlardan biri de ebeveyn kontrolü uygulamaları.

Bu uygulamalar sayesinde çocuğunun nerede olduğunu an be an takip edebilirsin. Çocuklara teknolojik aletleri yasaklamak pek akıllı bir çözüm değil ancak ebeveyn denetimi altında kontrollü bir kullanım imkanı sunabilirsin.

Siber zorbalık gibi modern çağın yeni tehlikelerine karşı çocuklarımızı korumak istediğimizde Android uygulamalar destek sunuyor. En iyi ebeveyn denetimi uygulamalarını listeledik.

En iyi 5 Ebeveyn Kontrolü Uygulaması AndroidListe’de

Ebeveyn kontrolü altında çocuklarının daha güvenli bir çevrim içi deneyim yaşamalarını sağlayabilirsin. Arkadaşına gittiğini söylediğinde gerçekten nereye gittiğini görebilirsin. Bu noktada Android uygulamalar devreye giriyor.

Çocuğunuzun cihazına yükledikten sonra nerede olduğunu gösteren Find My Kids ve GeoLocator listemizde. Çocuğunuzun gezinme, sosyal medya, mesajlaşma gibi online eylemlerine göz kulak olmanızı sağlayan Google Family Link, Ebeveyn Kontrolü Kroha ve ESET Parental Control bahsedeceğimiz diğer uygulamalar.

El birliği ile evdeki işleri halletmeni sağlayacak ailecek yapılacak işler için en iyi 5 Android uygulamaya da göz atabilirsin. Ebeveyn kontrolü içi AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Find My Kids: Çocuk GPS saati & Telefon Takipçisi

    Find My Kids: Çocuk GPS saati & Telefon Takipçisi

    Find My Kids, kullanımı kolay bir ebeveyn takip uygulaması. Çocuğunun an be an nerede olduğunu,  GPS konum bilgisini gösteriyor. Çocuğunun telefonu konum gönderemiyorsa anında bildirim gönderiyor. Batarya kontrolü yapabilir gerekirse uygulama üzerinden çocuğunla sohbet edebilirsin.

  2. Aile Takip GPS Konum + Chat GeoLocator

    Aile Takip GPS Konum + Chat GeoLocator

    GeoLocator, çocuğunun gün içerisindeki konum hareketlerini takip edebileceğin bir ebeveyn takip uygulaması. Çocuğunun yanı sıra diğer aile üyelerinin de nerede olduklarını harita üzerinden görebilirsin. Telefonunu İnternet üzerinden çalışan telsize dönüştürebilirsin.

  3. Çocuklar ve gençler için Google Family Link

    Çocuklar ve gençler için Google Family Link

    Google Family Link, çocuğunun kısıtlanmadan keyifli bir İnternet deneyimini yaşamasını sağlayan ebeveyn denetimi uygulaması. Çocuğunun kullandığı tüm uygulamaları görebilir, geçirdiği süre, girdiği siteler, konumu hakkında fikir edinebilir, uyku vakti geldiğinde cihazını kilitleyebilirsin.

  4. Parental Control Кроха

    Parental Control Кроха

    Ebeveyn Kontrolü Kroha, adından da anlaşılacağı üzere anne babalar için çoklu kontroller sunuyor. Güvenli bir İnternet deneyimi için uygulama kullanımı, mesajlaşma takibi, ekran süresini sınırlama, konum bulma gibi pek çok işleve sahip. Web sitelerini engelleyebilir, fotoğraflara bakabilirsin.

  5. ESET Parental Control

    ESET Parental Control

    Antivirüs uygulaması ESET Parental Control uygulamasıyla çocukların için güvenli bir web ortamı sunuyor. Kullanılan uygulamaları, geçirilen süreyi izlemeni sağlıyor. Giyilebilir cihazları destekliyor. Çocuğun yaşına uygun olmayan siteleri engelliyor ve nerede olduğunu gösteriyor.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…