En İyi Deepfake Uygulamaları ile Eğlenmeye Başla!

deepfake-uygulamaları

İnternet’in yeni salgınlarından biri de deepfake videoları. Sen de bu akıma katılıp videolar çekebilirsin. Kullanabileceğin en iyi deepfake uygulamaları için yeni bir liste hazırladık. En iyi Android uygulamalardan oluşan bu harika listemizi keşfetmek için hemen okumaya başla!

En İyi Deepfake Uygulamaları ile Komik Kareler Çek

Deepfake teknolojisi videolardaki yüzleri değiştirmeyi mümkün kılıyor. Mobil cihazlarınla da bu tarz videolar çekebilirsin. Üstelik çok da profesyonel olmana gerek yok.

Buradaki asıl amaç eğlenmek, insanları yanıltmak değil. Bu yüzden çok da profesyonel çözümlere ihtiyacını yok. Android’deki deepfake uygulamaları bu konuda bir hayli yetenekli.

Daha önce paylaştığımız deepfake nedir, nasıl yapılır ile ilgi makalemizden detaylı bilgiler bulabilirsin. Bugün ise en iyi Android uygulamalardan beşli bir liste paylaşıyoruz.

En İyi Deepfake Uygulamaları

Birkaç tıklamayla istediğin film karesine dahil olabileceğin bu uygulamalar ile komik videolar çekebilirsin. Karakterin mimik ve jestlerini yüzüne yansıtarak daha gerçekçi videolar elde edebilirsin.

FaceApp, özçekimlerine yeni bir boyut katacak. Morphin ile harika GIF’ler oluşturabilirsin. REFACE ve Face Swap ile yüz değiştirebilirsin. Deep Art Effects ile yapay zekadan faydalanarak efektler uygulayabilirsin.

TikTok’tan video indirmek ister misin? AndroidListe‘den uygulama indir, bu makaleyi sosyal ağlarında paylaş ve Facebook sayfamızı takip etmeyi unutma!

  1. FaceApp

    FaceApp

    Yaşlandırma uygulaması olarak öne çıkan FaceApp, kullandığı deepfake teknolojisi sayesinde daha fazlasını yapıyor. Özçekimlerinde farklı filtreler uygulayarak saç şeklini ve rengini, cinsiyeti, göz rengini ve yaşı değiştirebilir, dövme ekleyebilir, videolar çekebilirsin.

  2. Morphin – CGI GIF Studio

    Morphin – CGI GIF Studio

    Morphin, 3D teknolojisinden yararlanarak kendi GIF’lerini oluşturmanı sağlıyor. GIF’de yer alan ana karakterin yerine kendi yüzünü kullanabilirsin. Uygulamanın yapay zekası, deepfake videosuna benzer sonuçlar elde etmeni sağlıyor.

  3. REFACE: face swap videos

    REFACE: face swap videos

    Deepfake teknolojisi kullanan REFACE, unutulmaz film sahnelerinde, viral olmuş mem ve GIF’lerde kendi yüzünü kullanabileceğin bir yüz değiştirme uygulaması. Uygulama sayesinde eğlenceli klipler çekebilir ve arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

  4. Face Swap - Photo Face Swap

    Face Swap – Photo Face Swap

    Deepfake kullanan bir başka uygulama da kullanımı kolay olan Face Swap. Uygulama iki fotoğraf karesindeki yüzleri oldukça gerçekçi bir şekilde değiştirmene yarıyor. Hatta öyle ki yüz bombası efekti ile birçok kişinin yüzün aynı yapabilirsin.

  5. Deep Art Effects - AI Photo Filter & Art Filter

    Deep Art Effects – AI Photo Filter & Art Filter

    Deep Art Effect, videolardan ziyade fotoğraflarda daha başarılı sonuçlar elde eden bir deepfake uygulaması. Fotoğraflarına uygulayacağın AI destekli efektler sayesinde sanatsal kareler elde edebilirsin. Öyle ki Van Gogh veya Picasso’nun elinden çıkmış resimlere sahip olabilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…