Müzikli Slayt Gösterisi Android’de Nasıl Yapılır?

müzikli-slayt-gösterisi

Birbirinden harika kareler yakalıyor bunları müzik eşliğinde bir slayt gösterisine dönüştürmek mi istiyorsun? Müzikli slayt gösterisi yapmak için ihtiyacın olacak en iyi Android uygulamaları keşfetmek ve kolay yoldan nasıl yapacağını adım adım öğrenmek için hemen okumaya başla!

Müzikli Slayt Gösterisi Yapımı

Pek çok güzel fotoğraf çektin ve bunları bir video tadında, müzikle birlikte bir slayt gösterisine dönüştürmek istiyorsan Android bunu senin için kolaylaştırıyor.

Bugün, müzikli slayt gösterisi Android’de nasıl yapılır, hangi uygulamaları kullanabilirsin hepsi AndroidListe’de. Öncelikle nasıl yapacağına değinecek sonrasında ise en iyi slayt gösterisi uygulamalarını paylaşacağız.

Müzikli Slayt Gösterisi Nasıl Yapılır?

Harika bir slayt gösterisi hazırlamak için öncelikle bir uygulamaya ihtiyacın olacak. En iyi Android uygulamalardan biri olan VideoShow ile kolaylıkla yapabilirsin. Alternatif uygulamaları makalemizin sonunda bulabilirsin.

Müzikli slayt gösterisi yapmak için VideoShow uygulamasını indir, cihazına kur ve gereken izinleri ver. Sonrasında ise aşağıdaki adımları izle. Diğer uygulamalar da benzer aşamalara sahiptir.

1- Uygulamayı aç. Sol üst köşede Slayt Gösterisi seçeneğine dokun.

2- Galerinde yüklü olan resimler gösterilecek, slayt gösterine eklemek istediklerini seç ve Sonraki düğmesine dokun.

3- Altta yer alan menüden bir Tema seçebilir, Müzik-Ses ekleyebilirsin. Düzenle seçeneğine dokunarak geçişler, efektler gibi düzenlemeler yapabilirsin.

müzikli-slayt-gösterisi

4- Müzik eklemek için Müzik-Ses düğmesine dokun. Müzik Seçin menüsü açılacak.

müzikli-slayt-gösterisi

5- Buraya dokunduğunda Yüklediklerim bölümünde uygulama üzerinden indirdiğin müzikleri görebilirsin. Daha fazla müzik indirin seçeneğine dokunarak yeni müzikler keşfedebilir ve indirebilirsin.

müzikli-slayt-gösterisi

6- Müziğim seçeneğine dokunarak kendi müziklerini kullanabilirsin. Kullanmak istediğin müziğe dokunman yeterli.

müzikli-slayt-gösterisi

7- Müzik Ekle seçeneğine dokunarak gösterine şarkını ekle.

müzikli-slayt-gösterisi

8- Yine sesle ilgili seçenekleri kullanarak düzenleme yapabilirsin.

9- Sağ üst köşede yer alan İhracat (Dışa Aktar) seçeneğine dokunduğunda slayt gösterini galerine kaydedebilir (Galeriye Kaydet) veya diğer uygulamalarla paylaşabilirsin (Şurada Paylaş).

müzikli-slayt-gösterisi

10- Galeriye Kaydet dediğinde hangi kalitede kayıt yapmak istediğin sorulacak. Dilediğin birini seç.

müzikli-slayt-gösterisi

Uygulamanın temel özelliklerine kısaca değinerek bir slayt gösterisi hazırladık. Uygulamanın ücretsiz versiyonunda slaytlara filigran eklendiğini hatırlatalım.

Müzikli Slayt Gösterisi Yapmak İçin En İyi Android Uygulamalar

VideoShow ile nasıl müzikli slayt gösterisi yapabileceğini açıkladık. Şimdi alternatif olarak kullanabileceğin en iyi slayt yapma uygulamalarına göz atalım.

Listemize geçmeden önce en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarına da bak.

AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. VideoShow: Video editor &maker

    VideoShow: Video editor &maker

    VideoShow, birçok düzenleme aracıyla gelen bir video düzenleyici ancak fotoğraflarından müzikli slayt gösterileri ve videolar yapmanı sağlıyor. Altyazı, efekt ekleyebilir, renkleri değiştirebilir veya videoları birleştirebilirsin. İstersen videoların kalitesini de ayarlayabilirsin.

  2. FilmoraGo - Video Düzenleyici

    FilmoraGo – Video Düzenleyici

    Birçok profesyonel düzenleme aracı sunan FilmoraGo, birden çok video klibi birleştirebileceğin gibi slaytlar hazırlamana da imkan veren bir video düzenleyici. Çeşitli efektler, filtreler ve ayarlar arasından seçim yapabilir, başlık ve metin de ekleyebilir ve HD kalitesinde videoları kaydedebilirsin.

  3. PicPlayPost - Video Kolaj

    PicPlayPost – Video Kolaj

    Kullanımı kolay PicPlayPost hızlı bir şekilde fotoğraflarından slaytlar, videolar ve GIF’ler oluşturmanı sağlıyor. Otomatik olarak slayt gösterisi hazırlayabilir, çok çeşitli efektler ile videolarını zenginleştirebilirsin. Öğretici videolar hazırlamanı da kolaylaştırıyor.

  4. Pixgram- video photo slideshow

    Pixgram- video photo slideshow

    Pixgram, fotoğraf ve müzikleri hızlı bir şekilde bir araya getirerek slaytlar hazırlamanı kolaylaştırıyor. Basit düzenleme seçeneklerini ek bilgiye gerek duymadan rahatlıkla kullanabilirsin. Efektler, filtreler ve müzikler ekleyerek slaytlarını renklendirebilir, kolayca paylaşabilirsin.

  5. Slayt Gösterisi Hazırlayıcı

    Slayt Gösterisi Hazırlayıcı

    Scoompa Slayt Gösterisi Hazırlayıcı, kullanım kolaylığının yanı sıra bir dizi filtreçıkartma ve başka birçok farklı özelliği bir araya getirerek video oluşturmanı, slatylar yapmanı sağlıyor. GIF’ler, stiller ve metinler deekleyebilirsin. Slaytlarında dilediğin müziği de kullanabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…