Android İçin En İyi 5 E-Posta, SMS, WhatsApp Zamanlayıcı: Textra, Boomerang

sms-whatsapp-zamanlayıcı

Önemli bir e-postayı veya kutlama mesajını göndermeyi unuttuğun oluyor mu? Seni bu dertten kurtaracak uygulamalar var. E-posta, SMS, WhatsApp zamanlayıcı olarak çalışan uygulamalarla gönderilerini önceden hazırlayabilir, zamanı geldiğinde istediğin kişiye otomatik gönderebilirsin. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

Yoğun iş temposu, hayat telaşı derken önemli şeyleri es geçebilirsin. Senle farklı bir saat diliminde yaşayan arkadaşının doğum gününü unutabilir, teslim edilmesi gereken bir e-postayı zamanında göndermediğin için fırsatları kaçırabilirsin.

Android bu tür sorunlar yaşamaman için pek çok zamanlama uygulamasına sahip: SMS zamanlayıcılar. Bu tür zamanlayıcılar sayesinde WhatsApp mesajlarının gönderilmesini istediğin saat ve tarihi dahi ayarlayabilirsin.

En İyi 5 E-posta, SMS, WhatsApp Zamanlayıcı ile Gönderilerini Vaktinde İlet

Daha önce WhatsApp zamanlı mesaj nasıl gönderilir değinmiştik. Bugün ise kapsamı biraz daha genişletip e-posta, SMS, WhatsApp zamanlayıcı işlevine sahip en iyi Android uygulamalardan bir liste hazırladık.

Textra ,zamanlanmış kısa mesaj göndermene izin veren bir SMS uygulaması.

Boomerang, maillerini zamanlayabileceğin bir e-posta istemcisi.

Do It Later ile e-posta, SMS ve Twitter gönderilerini zamanlayabilirsin.

SKEDit ile WhatsApp, Facebook, SMS ve e-posta iletilerini istediğin an gönderebilirsin.

Wasavi ile istediğin tarih ve saatte gitmesi için WhatsApp’tan mesaj atabilirsin.

En iyi 5 e-posta, SMS, WhatsApp zamanlayıcı aşağıda. WhatsApp’ta mesajımın okunduğunu nasıl anlarım soruna cevap bulacağın bloğu da oku.

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle hem muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet hem de öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. Textra SMS

    Textra SMS

    Textra, birbirinde farklı renk ve temalarla SMS’lerini daha eğlenceli hale getirebileceğin alternatif bir kısa mesaj uygulaması. Kişiye özel temalar düzenleyebilir, 6 baloncuk stilinden yararlanabilirsin. SMS zamanlayıcı olarak da kullanabilir, mesajların için gönderim zamanı ayarlayabilirsin.

  2. Email App for Gmail & Exchange

    Email App for Gmail & Exchange

    Boomerang, Gmail, Google Apps ve Microsoft Exchange ile uyumlu çalışabilen bir e-posta istemcisi. Farklı profiller oluşturup e-postalarını daha sonra gönderilmek üzere zamanlayabilirsin. Gelen e-posta bildirimlerini mini araçtan takip edebilir, e-postalarının alındı bilgisini görebilirsin.

  3. Do It Later

    Do It Later

    Do It Later, kısa mesajlarını, tweetleri, e-postalarını hatta çağrılarını önceden zamanlayabileceğin bir zamanlayıcı. Kullanıcı dostu arayüzü zamanlama işlemlerini kolaylaştırıyor. Gönderim raporları alabilir, tekrar gönderilmesini istediğin mesajlarını listeleyebilirsin.

  4. SQEDit Scheduling App: Schedule Whatsapp SMS Calls

    SQEDit Scheduling App: Schedule Whatsapp SMS Calls

    SKEDitzamanlı mesaj gönderme, otomatik mesaj atma için kullanabileceğin ücretsiz bir uygulama. SMS, WhatsApp mesajı, e-posta, Facebook paylaşımı hatta bir aramayı dahi önceden zamanlayıp otomatik olarak yapabilirsin.

  5. Chat Automation and Scheduling for WhatsApp

    Chat Automation and Scheduling for WhatsApp

    Wasavi ile WhatsApp ve WhatsApp Business mesajlarını zamanlayabilirsin. Dilersen otomatik cevaplar oluşturabilirsin. Otomatik olarak konum bilgisini gönderebilirsin. Görevler, notlar, hatırlatıcılar oluşturup sohbetlerinde paylaşabilirsin. Google Sheets desteğine sahip.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…