2019 Google Play Store Alternatifleri: En İyi 5 Alternatif Android Market

google-play-store-alternatifleri

Yeni uygulamalar denemeyi seviyor musun? Play Store’da artık bulamadığın oyun ve uygulamalar mı var? Google Play Store alternatiflerini dene. Alternatif Android marketlerde birçok oyunu ve uygulamayı bulabilir, APK dosyası indirebilirsin. 2019’un en iyi 5 Play Store alternatifi için hemen oku!

2019’un En İyi 5 Google Play Alternatifi ile Mobil Cihazlarını Şahlandır!

Android cihazlarına uygulama ve oyun yüklemek için ilk akla gelen yer elbette Google Play Store. Mobil cihazların tamamına hazır yüklü halde geliyor ancak alternatifsiz değil.

Farklı gerekçelerle uygulamalar, zamanla Play Store’dan kaldırılıyor veya geliştiriciler uygulamaları farklı platformlara taşıyor. Bir uygulamanın güncel sürümü hiç de hoşuna gitmeyebilir. Eski haline dönmek için APK dosyaları bulabileceğin alternatif Android market elbette var.

2019’da öne çıkan Google Play Store alternatiflerini listeledik. Listemize geçmeden önce bu uygulamaları kullanmak ne yapman gerektiğine bakalım.

Google Play Alternatifi Nasıl Yüklenir?

Daha fazla uygulamaya erişmek için listemizdeki uygulamaları yüklemeden önce şu düzenlemeleri yap:

1- Telefon veya tabletinden Ayarlar’ı aç.

2- Güvenlik seçeneğine gir.

3- Bilinmeyen Kaynaklardan Uygulama Yükleme’ye izin ver.

Böylelikle listemizdeki Android alternatif marketlerin APK dosyalarını cihazına yükleyebileceksin.

Google Play Store Alternatifleri 2019 Listesi

Play Store alternatiflerine kısa değinelim, detaylı bilgiler için okumaya devam et.

1- AndroidListe: Sitemize ait bu mobil mağazada sayısız uygulama ve oyun seni bekliyor.

2- Uptodown Lite: Ünlü site Uptodown’un hafifletilmiş uygulama mağazası.

3- Aptoide: Zengin bir arşive sahip olan aynı isimli sitenin mobil uygulaması.

4- APKMirror: Kolayca APK dosyalarına ulaşmanı sağlayan alternatif Android mağaza.

5- AppBrain App Market: Play Store’da yer alan alternatif market.

Bu uygulamalarla ilgili ayrıntılar aşağıda. Google Play’den para iadesi nasıl alınır biliyor musun? Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Android Liste: En iyi oyunlar ve uygulamalar

    Android Liste: En iyi oyunlar ve uygulamalar

    AndroidListe ile Android cihazın için en iyi uygulamaları, oyunları ve temaları bulup indirebilirsin. Uygulama ve oyunlar kategorilere göre düzenlenmiş. Oyun ve uygulama incelemelerini okuyabilir, eski sürümleri ve APK dosyalarını bulabilirsin.

  2. Uptodown Lite

    Uptodown Lite

    Uptodown güvenilebilir iyi bir Play Store alternatifi. Uygulamalara malware testleri yapılıyor. Uygulama indirme bağlantılarına erişebilir, son yapılan güncellemelerden haberdar olabilirsin. Lite olması nedeniyle hafızada fazlaca yer kaplamaz.

  3. Aptoide

    Aptoide

    Google Play alternatifi olarak Aptoide, birçok uygulamayı ve oyunu ücretsiz indirmeni sağlıyor. Uygulama ve oyunların resmi sürümlerinin yanı sıra düzenlenmiş alternatiflerine de yer veriyor. Kategorilere göz atabilir, yorumları okuyabilirsin.

  4. APKMirror

    APKMirror

    APKMirror ile uygulamaların hem orijinal hem de modlanmış APK olarak indirebilirsin. Birçok uygulamayı ücretsiz sunuyor. Bazı oyun ve uygulamalar için Google Play ülke kısıtlamasından kurtulmak veya eski sürümlere ulaşmak için harika bir alternatif.

  5. AppBrain App Market

    AppBrain App Market

    AppBrain App Market, Play Store içindeki alternatif Android market. Günün uygulaması, en son güncellenenler, sana önerilen uygulamalar gibi pek çok içeriğe sahip. Ücretli uygulamalar için fiyat indirimlerinden yararlanmanı da sağlıyor.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…