Kişilerinden Biri WhatsApp’ta Çevrimiçi Olunca Bildirim Nasıl Alınır?

whatsappta-çevrimiçi-olunca-bildirim

Sohbet ettiğin bir kişi, WhatsApp’ta online olunca bildirim gelmesi mümkün. Kişilerinden biri WhatsApp’ta çevrimiçi olunca bildirim almak için ne yapacağını ve ne tür uygulamalara ihtiyaç duyabileceğini ele alacağız. WhatsApp çevrimiçi bildirimi yapabilen en iyi Android uygulamaları indirmek için hemen oku!

Sevdiğin Biri WhatsApp’ta Çevrimiçi Olunca Bildirim Gelsin

Arkadaşınla bir türlü denk gelip sohbet edemiyor musun? Ne zaman baksan hep çevrimdışı mı? Artık bunlar dert değil. Kişilerinden biri WhatsApp’ta çevrimiçi olunca bildirim alabilirsin. Nasıl mı?

WhatsApp çevrimiçi olunca uyar demek kadar kolay. Tek yapman gereken bahsedeceğimiz uygulamalardan birini kullanmak. Arkadaşın çevrimiçi olduğunda anında bildirim alacaksın, okumaya devam!

Arkadaşın WhatsApp’ta Çevrimiçi Olunca Bildirim Nasıl Alınır?

WhatsApp çevrimiçi gizleme nasıl yapılır bahsetmiştik. Bildiğin bir numara WhatsApp’ta çevrimiçi olunca haber almak için kullanabileceğin bazı uygulamalar var.

Bildirim gönderen bu uygulamalardan Sotla uygulamasını nasıl kullanacağını gösterelim.

1-Uygulamayı sitemizden indir ve kur. Uygulamayı kullanmak için üye olman veya giriş yapman gerekmiyor.

2-Uygulamayı aç. Online olduğunda haberdar olmak istediğin kişiyi + işaretine dokunarak ekleyelim.

whatsappta-çevrimiçi-olunca-bildirim

3- Bildirim almak istediğin uygulamayı, WhatsApp’ı seç.

whatsappta-çevrimiçi-olunca-bildirim

4- Takip edeceğin kişinin WhatsApp numarasını ülke kodu (Türkiye için 90) dahil, hatasız bir şekilde ekle. Numaraya + ile başlamayı unutma!

whatsappta-çevrimiçi-olunca-bildirim

5- Bu profil için bir ad belirlemelisin.

whatsappta-çevrimiçi-olunca-bildirim

6- Bu numaranın WhatsApp kullanıcısı olup olmadığı kontrol edilecek. Son görülme zamanıyla birlikte ana ekrana eklenecek.

whatsappta-çevrimiçi-olunca-bildirim

7- Bu kişiden bildirim alımını açık hale getirdiğinden emin ol.

whatsappta-çevrimiçi-olunca-bildirim

8- Bu numara WhatsApp’ta çevrimiçi veya çevrimdışı olduğu anda bildirim alacaksın.

whatsappta-çevrimiçi-olunca-bildirim

9- Profile tıkladığında kişinin çevrimiçi olduğu zaman dilimlerini ve süreleri göreceksin.

whatsappta-çevrimiçi-olunca-bildirim

Uygulamanın ücretsiz versiyonunda tek kişi ekleyebiliyorsun. Abone olarak daha fazla kişiyi takip edebilirsin.

WhatsApp’ta çevrimiçi olunca bildirim almak için aşağıdaki uygulamaları da kullanabilirsin. WhatsApp GIF yapmayı biliyor musun? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Sotla - online last seen

    Sotla – online last seen

    Arkadaşın çevrimiçi olduğunda bildirim almak ve WhatsApp’ta kaç dakika online olmuş öğrenmek istiyorsan Sotla çok işine yarayacak. Özelleştirilebilir bildirim sesleri de sunuyor. 7/24 teknik destek sağlıyor. Kullanımı kolay bir arayüze sahip.

  2. OnLog

    OnLog

    OnLog, biri WhatsApp’a bağlandığında uyarı veren basit bir araç. Bu kişinin kaç kez bağlandığını ne kadar süre kaldığını detaylıca bildiriyor. Sadece uygulamaya telefon numarasını ve herhangi bir isim girmen, bildirim alman için yeterli.

  3. WhatsAgent - Online Tracker

    WhatsAgent – Online Tracker

    WhatsAapp’ta birini takip etmek istediğinde akla gelen uygulamalardan. Anlık bildirim gönderiyor, detaylı analizler sunuyor. Çevrimiçi kalınan süreyi, son görülme zamanını gösteriyor. Verileri dışa aktarabiliyor. Engellenme sorun olmuyor.

  4. WhatsAgent - Premium Tracker & Analyzer

    WhatsAgent – Premium Tracker & Analyzer

    WhatsApp Agent Premium, kullanışlı araçlardan biri. WhatsApp çevrimiçi bildirimi gönderebilen bir uygulama. Son görülme zamanı, geçirilen süreyi gösteriyor. İstatistiki bilgiler veriyor. Numaraya göre kolayca takip sağlıyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…