Huawei Cihazın için Google Android Uygulamalarına 5 Muhteşem Alternatif

huawe-google-android-uygulamaları

Google ile Huawei’nin iş birliği sona ermek üzere. Huawei bir cihazın varsa bundan etkilenmemen adına Google Android uygulamaları için işte en iyi 5 alternatif.

Amerika ile Çin arasındaki ticari savaşta, Google, Huawei’nin Android’i kullanımını kısıtlama kararı aldı. Her ne kadar süreç 90 gün daha ertelense de Huawei kullanıcıları endişeli. Ancak üzülecek bir şey yok. Google Android uygulamaları yerine kullanabileceğin alternatif en iyi Android uygulamaları sıralıyoruz.

Huawei için Google Android Uygulamaları Alternatifleri

Google, Huawei’nin Google Play’e erişimini de kısıtlayacak. Peki bu durumda telefonuna veya tabletine uygulama indiremeyecek misin?

Elbette hayır, Google Play alternatifi var. Aynı zamanda telefona hazır yüklü gelen pek çok Google Android uygulamaları da alternatifsiz değil. Yazımızı okumaya devam ederek en iyi Android uygulamalarını bulabilirsin.

Huawei’de Google Android Uygulamaları için En iyi 5 Alternatif

Hazır Google Android uygulamaları yerine Huawei için alternatifler sunduğumuz harika bir koleksiyonumuz var. Bugünkü listemizde sadece 5 muhteşem uygulamadan bahsedeceğiz.

Google Play Store alternatif olarak harika bir tavsiyemiz var: AndroidListe.

Gmail yerine Microsoft Outlook kullanabilirsin.

Google Haritalar için Waze – GPS, Haritalar & Trafik uygulamasını tercih edebilirsin.

Chrome, web tarayıcı konusunda rakipsiz değil. Firefox’u da çok beğeneceksin.

Google Takvim yerine tüm işlerini planlayabileceğin bir alternatif var: Any.do.

Alternatif Google Android uygulamaları aşağıda seni bekliyor. 2019 Mayıs ayının en iyi Android uygulamaları listemizi inceledin mi? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Twitter sayfamızdan bizi takip et!

  1. Android Liste: En iyi oyunlar ve uygulamalar

    Android Liste: En iyi oyunlar ve uygulamalar

    AndroidListe, Android için en iyi uygulamaları, oyunları ve temaları bulup indirmeni sağlıyor. Uygulama ve oyunlara 4000’den fazla kategori ile ulaşabilirsin. Android dünyasındaki son gelişmelerden de haberdar olabilirsin.

  2. Microsoft Outlook

    Microsoft Outlook

    Microsoft Outlook, e-posta hesabını Android cihazın üzerinden kullanmanı sağlıyor. E-postalarını okuyabilir ve cevaplayabilirsin. Yeni ileti geldiğinde bildirim alabilir, birden fazla hesabı yönetebilirsin. Rehber ve takvimini de eşleyebilirsin.

  3. Waze Social GPS Maps & Traffic

    Waze Social GPS Maps & Traffic

    Waze – GPS Haritalar & Trafik, bir harita ve navigasyon uygulaması. Trafik durumumu da paylaşıyor. Kazalar, kapalı yollar hakkında bildirimler gönderiyor ve sesle yol tarifi yapabiliyor. Aynı yönde seyahat eden arkadaşlarını görebiliyorsun.

  4. Firefox Browser hızlı tarayıcı

    Firefox Browser hızlı tarayıcı

    Mozilla tarafından yapılan Firefox, Android cihazınla İnternet’te sörf yapmanı sağlayan bir web tarayıcısı. Tarama geçmişini ve yer imlerini eşleyebilir, tarayıcını özelleştirebilirsin. Güvenlik özellikleri, hızlı menüsü, gelişmiş ayarları cabası.

  5. Any.Do Yapılacaklar Listesi

    Any.Do Yapılacaklar Listesi

    Any.do, Google Takvim’e alternatif arayanlar için harika bir seçenek. Takvim, yapılacaklar listesi, hatırlatma ve notlar alabilme imkanına sahip. Eş zamanlı olarak tüm cihazlarında eşleme yapabilir, ajandanı her zaman güncel tutabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…