2019 Mayıs Ayının En İyi Android Uygulamaları: 4Shared, Hoogo

en-iyi-android-uygulamaları

2019 Mayıs ayının en iyi Android uygulamaları bu listede. Bu ayın en iyi mobil uygulamaları ile Android cihazlarını şaha kaldır, hemen oku ve uygulama indir!

Mayıs ayı bitmek üzere ama Android dünyasında yeni projeler hız kesmiyor. Birbirinden iddialı ve güzel uygulamalar markette yerini almaya devam ediyor. Beşli bir en iyi Android uygulamaları listesi hazırladık.

2019 Mayıs Ayının En İyi Android Uygulamaları

Mayıs ayının en iyi Android uygulamaları listemizde birbirinden popüler uygulamalar var. Bu uygulamalar mobil yaşamını daha keyifli hale getirecek.

Ücretsiz uygulamalar arasından oluşturduğumuz listemizde çok yararlı uygulamalar bulacaksın. Şimdi listemize yakından bakalım.

2019 Mayıs Ayının En İyi Android Uygulamaları İlk 5

İlk 5’in yer aldığı listemizde neler var? Dosya paylaşım uygulaması 4Shared yeni yüzüyle karşımızda.

Sosyal uygulamalar arasına yeni katılan Hoogo da listemizde yerini aldı.

Haberleşme uygulamaları kategorisinde bilinmeyen numaralar hizmeti ile Truecallers burada.

Yaza girerken fitness uygulamaları arayan erkekler için Kilo Verme Egzersizleri uygulaması ideal.

Kişiselleştirme uygulamaları arasından kaliteli resimleriyle öne çıkan Abstruct -Wallpaper 4K tam da aradığın.

Mayıs ayının en iyi Android uygulamaları listemizi aşağıda bulabilirsin. 2019 Nisan ayının en iyi Android uygulamaları listemize baktın mı? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Twitter sayfamızdan bizi takip et!

  1. 4shared

    4shared

    4Shared gelişmiş dosya paylaşma özellikleri ile elinden düşmeyecek bir araç. Android cihazlardından 4shared.com hesabına ulaşabilirsin. Devasa bir veri tabanında dilediğin dosyayı arayabilir, cihazların ve arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

  2. Hoogo

    Hoogo

    Sosyal uygulamalar dünyasına adım atan Hoogo, yeni arkadaşlıklar edinmeni, birebir sohbet etmeni sağlıyor. HD kalitesinde canlı görüntülü sohbetler yapabilirsin. Dünyanın dört bir tarafından gerçek insanlarla tanışabilirsin.

  3. Truecallers - Numara Sorgulama & Kim Arıyor?

    Truecallers – Numara Sorgulama & Kim Arıyor?

    Haberleşme uygulamaları arasında numara sorgulama özelliğiyle öne çıkan Truecallers ücretsiz bir uygulama. Rehberinde kayıtlı olmayan bir numaradan çağrı aldığında kim olduğunu öğrenebilir, telefon dolandırıcılarını tespit edebilirsin.

  4. Erkekler için Kilo Verme Uygulaması - Zayıflama

    Erkekler için Kilo Verme Uygulaması – Zayıflama

    Fitness uygulamaları konusunda iddialı olan Leap Fitness’ın erkeklere özel kilo verme egzersizleri içeren uygulaması Kilo Verme Egzersizleri yayında. Üç farklı seviyede 30 gün boyunca takip edeceğin yakma egzersizleri ile fit olabilirsin.

  5. Abstruct - Wallpapers in 4K

    Abstruct – Wallpapers in 4K

    Kişiselleştirme uygulamaları arasından öne çıkan Abstruct – Wallpaper 4K, sanatçı Hampus Olsson’ın tasarımı 300’den fazla duvar kağıdı sunuyor. Minimalist çizgiden Paranoid Android görüntülerine kadar pek çok 4K seçenek.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…