Otomatik Çağrı ve Spam Arama Engelleme Nasıl Yapılır?

spam-arama-engelleme

Bilinmeyen numaralardan çağrı alıp duruyor musun? Bunlar otomatik çağrı mı? Android’de spam arama engelleme nasıl yapılır öğren ve tüm bunlardan kurtul!

Rehberinde kayıtlı olmayan numaralardan çağrılar almaktan, telemarket aramaları dinlemekten veya mesajları okumaktan bıktıysan çaresiz değilsin. Otomatik çağrı ve spam arama engelleme nasıl yapılır, bugün ele alacağız.

Otomatik Çağrı ve Spam Arama Engelleme Dertlerine Son Verecek!

İstenmeyen numaralardan yapılan yığın aramalara spam arama denilmekte. Bunlar otomatik çağrı şeklinde de olabilmekte. Ürün veya hizmet tanıtımı, satış veya anket yapmak amacıyla gerçekleştirilirler. Çağrı engelleme bir nebze olsun seni bu dertten kurtarabilir.

Spam arama engelleme için neler yapabilirsin? Bu konuda uygulamalar var mı, okumaya devam et!

Otomatik Çağrı ve Spam Arama Engelleme Uygulamaları

Spam arama engelleme, ideal çözüm. Bunun için Android’ini ayarlayabilirsin. Çağrı engelleme yapabilen uygulamalar da bulabilirsin. Bu uygulamalar büyük bir spam numara arşivine sahip.

spam-arama-engelleme

Belirli bir numaradan sürekli çağrı almaktan yorulduysan telefon uygulamanı aç. Arama listende bu numaraya basılı tut, açılan pencereden Numarayı Engelle seçeneğine dokun.

Geniş spam numara listesine sahip, çağrı engelleme yapabilen, Google Telefon veya Truecaller gibi uygulamaları düşünebilirsin.

Spam arama engelleme üzerine uzmanlaşmış Hiya ve Mr. Number’ın yanı sıra kara liste oluşturabileceğin Calls Blacklist’i de kullanabilirsin.

Spam arama engelleme adına bu uygulamaları dene. En iyi çağrı kaydetme uygulamalarına da göz at! Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Telefon

    Telefon

    Google tarafından geliştirilen bu uygulama aramaların üzerinde tam kontrol sağlar. Görüntülü görüşme imkanı sunuyor. Spam engelleme, arayan kimliği belirleme yapabiliyor. Şüpheli aramaları bildirebilir, otomatik çağrılardan kurtulabilirsin.

  2. Hiya-Arama Kimlik ve Engelleme

    Hiya-Arama Kimlik ve Engelleme

    Hiya, güvenli bir şekilde aramalar yapmana yardımcı olan ücretsiz bir uygulama. Arayan kimliğini tespit eder, spam arama ve mesajları engeller. Kara liste oluşturmanı sağlar. Listedeki numaradan gelen çağrılarda seni uyarır.

  3. Mr. Number-Block calls & spam

    Mr. Number-Block calls & spam

    Mr. Number ile çağrı yapabilir ve alabilirsin. Özel numara, spam ve otomatik çağrıları engeller. Kişiye, bölgeye, ülkeye göre çağrı engelleme yapabilirsin. Spam aramalara karşı diğer kullanıcıları da uyarabilirsin. Şimdilik uygulama İngilizce.

  4. Numara engelleme - C.Blacklist

    Numara engelleme – C.Blacklist

    Call Blacklist, istenmeyen çağrı ve mesajları engelleyici bir uygulama. Özel veya bilinmeyen numara aramalarını bloklayabilirsin. Kendi kara listeni düzenleyebilir, otomatik ve spam aramalara karşı kendini koruyabilirsin.

  5. Truecaller – Arayanı göster

    Truecaller – Arayanı göster

    Truecaller, güvenli iletişim sağlayan bir telefon uygulaması. Gelen çağrıların kimden olduğunu tanımlar, istenmeyen aramaları engeller. Spam arama ve otomatik çağrı engelleme de kolaylıklar sunar. Spam listeleri oluşturur.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?
WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?

Planladığın bir etkinliği paylaşmak ve arkadaşlarını haberdar etmek mi istiyorsun? Belirli gruplar için WhatsApp etkinlik oluşturma imkanı sunuyor. Tek tek haber vermekten kurtulmanı sağlayan bu yeni özelliği nasıl kullanacağını ve yöneteceğini öğrenmek için okumaya devam et!…