2019 Nisan Ayının En İyi Android Uygulamaları: MeMoo, Upcall

en-iyi-android-uygulamaları

2019 Nisan ayının en iyi Android uygulamaları bu listede. Bu ayın en iyi mobil uygulamaları ile Android cihazlarını dönüştür, hemen oku ve uygulama indir.

Nisan sonu itibariyle Android dünyasında birbirinden iddialı ve güzel uygulamalar markette yer aldı. Yepyeni araçlar ve uygulamalar görücüye çıktı. Beşli bir en iyi Android uygulamaları listesi burada.

2019 Nisan Ayının En İyi Android Uygulamaları

Nisan ayının en iyi Android uygulamaları listemizde popüler uygulamalar var. Bu uygulamalar mobil yaşamını daha keyifli hale getirecek.

Ücretsiz uygulamalar arasından seçtiğimiz çok yararlı uygulamalar var. Okumaya devam et!

2019 Nisan Ayının En İyi Android Uygulamaları İlk 5

İlk 5 listemizde neler var? Şarkı indirme uygulamaları arasından bedava MP3 indirme özelliğiyle MeMoo ilk sırada.

Haberleşme uygulamaları arasında bilinmeyen numaralar servisiyle UpCall öne çıkıyor.

Video indirme uygulaması arıyorsan Facebook için Video İndirici, sosyal ağda beğendiğin videoları cihazına kaydetmeni sağlayacak.

Kesintisiz yayın izlemene olanak sağlayan sosyal ağ uygulaması Yome Live’ı seveceksin.

Sticker.ly for WhatsApp ile sohbetlerinde kullanmak için harika çıkartmalar yapabilirsin.

2019 Nisan ayının en iyi Android uygulamaları aşağıda seni bekliyor. Mart ayının en iyi Android uygulamalarını hala indirmedin mi? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. MeMoo Müzik İndir

    MeMoo Müzik İndir

    MeMoo Müzik İndir adından da anlaşılacağı üzere İnternet’ten şarkı arayıp indirmeni sağlıyor. Pek çok farklı türde arama yapabilir bedava müzikleri bulabilirsin. Şarkıları MP3 olarak indirip kendi müzik arşivini oluşturabilirsin.

  2. UpCall Bilinmeyen&Spam Numara

    UpCall Bilinmeyen&Spam Numara

    UpCall – Bilinmeyen Numaralar Servisi, seni kimin aradığını bilmiyorsan gelişmiş arama özelliğiyle rehberinde kayıtlı olmayan numarayı bulabilirsin. Emocanlar ile arama, grup arama, konum gösterme özellikleri de var.

  3. Yome Live

    Yome Live

    İnternet’ten kesintisiz yayın izlemeni veya yapmanı sağlayan sosyal ağ platformu Yome Live oldukça eğlenceli. Yeni arkadaşlar edinebilir, canlı video yayınları yapabilir, güzellik kamerasıyla görünümünü iyileştirebilirsin.

  4. Facebook için video indirici

    Facebook için video indirici

    Facebook’ta çok beğendiğin bir videoyu indirmeni tek tıkla halleden Facebook için Video İndirici çok kullanışlı bir araç. Otomatik olarak yüksek kalitede video indirebiliyor. Facebook sayfanda gezinmeni ve video indirmeni kolaylaştırıyor.

  5. Sticker.ly for WhatsApp

    Sticker.ly for WhatsApp

    Sticker.ly for WhatsApp, duygularını ifade edebilmen için kendi özel çıkartmalarını yapmana ve paylaşmana olanak sağlıyor. Arka planı otomatik çıkarıp fotoğrafını bir çıkartma olarak düzenleyebilir ve arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

Adım adım TikTok doğrulama nasıl yapılır?
Adım adım TikTok doğrulama nasıl yapılır?

Paylaşım yaptığın hesabın gerçekten sana ait olduğunu herkese anlatmak mı istiyorsun? Hesabın için TikTok doğrulama talebinde bulunabilirsin. Hesabın doğrulanırsa mavi tikli bir rozet alabilirsin. Doğrulama işlemlerini adım adım nasıl yapacağını öğrenmek için okumaya devam et…

WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme nasıl yapılır?
WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme nasıl yapılır?

Mesajlaşmalarını daha gizli ve güvenli hale getirmek ister misin? Sana iyi bir haberimiz var: WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme imkanı sunuyor. Bu yeni özellik sayesinde bireysel sohbetlerini meraklı gözlerden koruyabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için okumaya devam et…