Facebook Videolarını İndirme Nasıl Yapılır?

facebook-videolarını-indirme

Facebook’ta çok beğendiğin viral videolar mı var? Bunları telefonuna indirmek mi istiyorsun? İşte Facebook videolarını indirme nasıl yapılır, hemen oku!

Sosyal medya devi Facebook’u kullanmayan neredeyse yok gibi. Günlük tonlarca video bu sosyal ağda paylaşılıyor. Kimileri birer salgın haline dönüşüyor. Beğendiğin Facebook videolarını indirme şansın var. Nasıl mı, okumaya devam et!

Facebook Videolarını İndirme Yöntemleri

Facebook normalde paylaşılan videoların indirilmesine izin vermiyor. Ancak bu imkansız da değil. Kullanacağımız Android uygulamalar sayesinde Facebook videolarını indirme oldukça kolay hale geliyor.

Facebook’tan video indirmek için iki yöntemden bahsedeceğiz. Temelde mantıkları aynı ancak güvenliğini ve kolaylığını düşünerek kararı sen ver.

Facebook Videolarını İndirme 1.Yöntem

Bu yöntemde Inshot Video İndirici kullanacağız. Artık nasıl video indirilir bakalım.

1- Facebook’a uygulamadan değil de Chrome gibi bir web tarayıcı kullanarak giriş yap. Biz Chrome’a göre anlatacağız ama mantık aynı.

2- Chrome tarayıcının sağ tarafında bulunan üç nokta üst üsteye tıklayarak menüye gir. Masaüstü sitesi kutucuğunu işaretle. Bu sayede Facebook bilgisayarında olduğu gibi görünecek.

facebook-videolarını-indirme

3- İndirmek istediğin videoyu bul. Videonun üzerine basılı tuttuğunda açılan menüden Mevcut Zamandaki Video URL’sini kopyala tıkla.

facebook-videolarını-indirme

4- Video İndirici’yi başlat. Ara kutucuğuna dokunduğunda Koplayadığınız URL’ye tıkla veya doğrudan Yaptıştır dediğinde, istediğin video gösterilecek.

facebook-videolarını-indirme

5- Bu videoyu oynattığında sol köşedeki indirme simgesi kırmızı olacak buna tıklayıp indirebilirsin.

facebook-videolarını-indirme

Facebook Videolarını İndirme 2.Yöntem

Tarayıcıyla uğraşmak istemiyorsan doğrudan yine Inshot’a ait Video Downloader for Facebook uygulamasını kullanabilirsin. Bu indiricinin dahili bir Facebook tarayıcısı var ancak güvenlik endişesi taşıyorsan bu yöntemi kullanmayabilirsin.

1- Uygulamayı aç. Facebook’a  Gözatın’a tıkla.

facebook-videolarını-indirme

2- Daha sonra açılan sayfadan Facebook hesabına giriş yap.

facebook-videolarını-indirme

3- İndirmek istediğin videoyu bul. Tıkladığında açılır pencereden İNDİR’e dokunduğunda video indirilecek.

facebook-videolarını-indirme

4- İndirdiğin videoları Tarihi yani geçmiş sekmesinde görebilirsin.

Facebook videolarını indirme hiç de zor değil! İstersen Instagram videolarını da indirebilirsinKonuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Video İndirici

    Video İndirici

    Vidoe İndirici ile İnternet’ten müzikleri ve videoları doğrudan mobil cihazlarına indirebilirsin. Tüm indirme formatlarını destekliyor. Yerleşik tarayıcı ile istediğini arayıp bulabilirsin. Videoları arka planda indirebilen tam işlevli indirme yöneticisi.

  2. Video Downloader for Facebook Video Downloader

    Video Downloader for Facebook Video Downloader

    Video Downloader For Facebook, istediğin sayfadan beğendiğin videoları kolayca mobil cihazına indirmeni sağlayan bir uygulama. Facebook hesabına giriş yapıp aradığın videoyu kolayca bulabilir tek tıklama ile indirebilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?
WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?

Planladığın bir etkinliği paylaşmak ve arkadaşlarını haberdar etmek mi istiyorsun? Belirli gruplar için WhatsApp etkinlik oluşturma imkanı sunuyor. Tek tek haber vermekten kurtulmanı sağlayan bu yeni özelliği nasıl kullanacağını ve yöneteceğini öğrenmek için okumaya devam et!…