2019’un En İyi Telegram İpuçları ve Püf Noktaları

-telegram-ipuçları-püf-noktaları

Ücretsiz mesajlaşma imkanı sunan Telegram’ı daha etkin kullanmak ister misin? Telegram ipuçları ve püf noktaları arasından en iyi 5 tanesini seçtik, hemen incele!

Mesajlaşma uygulaması kullananlar için iyi bir seçenek olan Telegram popülaritesini giderek artırıyor. Uygulamayı daha verimli kullanmanı sağlayacak ipuçlarını ve püf noktalarını listeledik.

Telegram için En İyi 5 İpucu ve Püf Noktası

Mesajlaşma uygulaması denildiğinde her ne kadar akla ilk olarak WhatsApp gelse de başarılı pek çok iletişim uygulaması var. Telegram sunmuş olduğu yenilikçi özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Bugün Telegram kullanırken işine çok yarayacak ipucu ve püf noktalarından 5 tanesini listeledik. Şimdi bunları detaylıca inceleyelim.

1- Kullanıcı Adı Seçme

Telegram’ı yapılandırırken telefon numaran ve adın yeterli oluyor. Ancak gerçek adının veya telefon numaranın görünmesini istemiyorsan kendine bir kullanıcı adı seçebilirsin. Bunun için menüden Ayarlar > Kullanıcı Adı seçeneğine tıklayıp bir isim belirlemen yeterli. Çok daha özel bir kullanıcı adı için destek ekibiyle iletişime geçebilirsin.

-telegram-ipuçları-püf-noktaları

2- Mesaj Ön İzlemelerini Kapatma

Kilit ekranı bildirimleri ve mesaj ön izlemeleri aslında harika özellikler. Ancak telefonunu sık sık ortalıkta bırakıyor ve meraklı gözlerden mesajlarını sakınmak istiyorsan bunu kapatabilirsin. Bunun için menüden Ayarlar > Bildirimler ve Sesler > Uygulama İçi Bildirimler’den ön izlemeleri kapatabilirsin.

-telegram-ipuçları-püf-noktaları

3- Medyaları Galeriden Gizleme

Telegram aracılığıyla aldığın video ve resimlerin galeri uygulaman tarafından gösterilmesini engelleyebilirsin. Bunu yapmak için menüden Ayarlar > Sohbet Ayarları > Galeriye Kaydet seçeneğini kapalı konuma getir.

-telegram-ipuçları-püf-noktaları

4- Son Görülme Zamanını Kapatma

En son ne zaman Telegram’da çevrimiçi olduğunu diğerleriyle paylaşmak istemiyorsan bunu da düzenleyebilirsin. Bunu yapmak için menüden Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Son Görülme seçeneğinden Herkes, Kişilerim veya Hiç Kimse olarak değiştirebilirsin. Hiç kimseyi seçtiğinde sen de diğerlerini göremeyeceksin!

-telegram-ipuçları-püf-noktaları

5- Mesajları Gizlice Okuma

Sana gelen bir mesajı gizlice karşı tarafa haber vermeden okumak istiyorsan bunun küçük bir hilesi var. Bir mesaj aldığında telefonunu durum çubuğundan Uçak Modu’na al. Daha sonra Telegram’a gir ve mesajı oku. Uygulamayı kapattıktan sonra telefonunu normal moda getir. Karşı taraf mesajı okuyup okumadığını asla bilemeyecek.

-telegram-ipuçları-püf-noktaları

Telegram ipuçları ve püf noktaları şimdilik bu kadar. Telegram stickerlarını WhatsApp çıkartma olarak kullanmak ister misin? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram kullanımı kolay, gizliliği ve kullanıcı verilerini koruyan bir mesajlaşma uygulaması. 200 kişilik grup oluşturabilir, 1.5 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilirsin. Vazgeçemeyeceğin uygulamalardan biri olacak.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …