WhatsApp Alternatif Uygulamalar: BiP Messenger, Telegram

whatsapp-alternatif

Ücretsiz mesajlaşma imkanı tanıyan WhatsApp’a alternatif arayanlara müjde. WhatsApp alternatifi en iyi 5 mesajlaşma uygulaması burada, hemen incele!

Mesaj uygulamaları arasında önemli bir yere sahip olan WhatsApp’a mahkum değilsin. Ücretsiz mesajlaşma sağlayan birçok WhatsApp alternatifi var. En iyi 5 mesajlaşma uygulaması yazımızda.

WhatsApp’a Alternatif En iyi 5 Mesajlaşma Uygulaması

Güvenlik açıkları ile yüzleşen WhatsApp alternatifsiz değil. WhatsApp açıklarını kapatmaya ve yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Ancak küresel sunuculardaki kimi sorunlar uygulamanın yavaşlamasına veya erişilememesine  neden oluyor.

Birçok insan güvenli bir WhatsApp alternatifi aramakta. İletişim uygulamaları arasından öne çıkan 5 uygulama seçtik.

WhatsApp Alternatifi Güvenilir En İyi 5 Mesajlaşma Uygulaması Listesi

Temelde ücretsiz mesajlaşma vadeden bu uygulamalar görüntülü konuşma ve multimedya paylaşım desteği de sunuyorlar.

İlk WhatsApp alternatifi Türk yazılım uzmanları tarafından geliştirilen BiP.

Güvenli iletişimde son dönemlerin gözde haberleşme uygulamaları arasında yer alan Telegram listemizde.

Görüntülü ve sesli aramalar için alternatif olabilecek imo indirebileceğin uygulamalardan birisi.

Aynı anda 200 kişiyle görüşme fırsatı sunan Line bir diğer seçenek.

Messenger uygulamaları arasında hatırı sayılır bir yere sahip Viber’i de unutmadık.

WhatsApp’a alternatif mesajlaşma uygulamaları aşağıda. WhatsApp’ta Telegram benzeri kanallar nasıl oluşturulur biliyor musun? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Twitter hesabımızdan bizi takip et!

  1. Turkcell BiP

    Turkcell BiP

    Yerli mesajlaşma uygulaması BiP yepyeni Türk tarzı çıkartma ve emojiler ile sohbetlerine renk katacak. Görüntülü ve sesli arama yapabilir, resim ve video paylaşabilirsin. Eğlenceli içerikleri ile zaman geçirebilir, kanalları takip edebilirsin.

  2. Telegram

    Telegram

    Telegram kullanımı kolay, gizliliği ve kullanıcı verilerini koruyan bir mesajlaşma uygulaması. 200 kişilik grup oluşturabilir, 1.5 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilirsin. Vazgeçemeyeceğin uygulamalardan biri olacak.

  3. Viber Messenger

    Viber Messenger

    Renk kodlu güvenlik sistemiyle Viber, gizliliğini ön plana çıkarıyor. Geniş bantta HD kalitesinde görüntülü ve sesli arama fırsatı sunuyor. Metin mesajları, resimler ve videolar paylaşabilirsin. Herkese açık hesaplarla sohbet imkanı da var.

  4. imo görüntülü görüşmeler

    imo görüntülü görüşmeler

    Arkadaşların ve ailen ile istediğin kadar imo‘yla ücretsiz mesajlaş! 3G, 4G ve Wi-Fi ağlarını kullanarak görüntülü ve sesli aramalar yapabilirsin. Tabletinle arkadaşlarınla sohbet edebilir, resimler ve videolar paylaşabilirsin.

  5. LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj

    LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj

    LINE ile nerede olursan olun istediğin zaman ücretsiz arama yapıp mesajlaşabilirsin. Mobil cihazların ve bilgisayarınla eş zamanlı çalışır. Reklamları izleyerek uluslararası ücretsiz arama kazanabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…