En İyi Egzersiz Uygulamaları ile Yaza Hazırlan: Ev Egzersizleri, 30 Günde Kilo Ver

n-iyi-egzersiz-uygulamaları

Yaz geliyor. Daha fit bir görünümle yaza girmek ister misin? Kilo vermek, göbek eritmek için en iyi egzersiz uygulamaları bu yazıda, hemen oku, fit kal!

Kilo mu aldın yoksa formunu mu kaybettin? En iyi egzersiz uygulamaları ile Android, yaza kadar şekle girmen için sana mükemmel bir fırsat sunuyor.

En İyi Egzersiz Uygulamaları ile Yaza Formda Gir

İş temposundan, okul hayatından veya evdeki günlük işlerden spora pek vakit bulamıyor ama yaz tatilini sabırsızlıkla bekliyorsun. Peki aynaya bakınca mutlu musun?

En iyi egzersiz uygulamaları ile yaza kadar çalışarak kilo verebilir, kas yapabilirsin. Tek yapman gereken, listemizdeki uygulamalardan biriyle egzersiz yapmak.

En İyi Egzersiz Uygulamaları Arasında Öne Çıkanlar

Evde ekipmansız fitness hareketleri yapabileceğin Ev Egzersizleri uygulaması ile salona gitmeden evde spor yapabileceksin.

Basen eritme, göbek eritme ve zayıflama hareketleri bulabileceğin 30 Günde Kilo Ver ile kilo vermek çok kolay.

30 gün fit olmak için yetmez diyorsan 30 Günlük Zorlu Fitness Görevi uygulamasını dene, farkı gör.

İnanması güç olsa da günde 7 dakika egzersiz yaparak forma girmeni sağlayacak bir uygulama var: 7 Dakika Egzersiz.

Spor egzersizleri için illaki salona veya alete ihtiyacın yok. Freeletics Bodyweigth sana yeni bir kapı açacak.

En iyi egzersiz uygulamaları listemizi aşağıda bulabilirsin. Alkolü bıraktıran uygulamalar da var. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Twitter hesabımızdan bizi takip et!

  1. Ev Egzersizleri - Ekipmansız

    Ev Egzersizleri – Ekipmansız

    Ev Egzersizleri, evde vücut geliştirme yapmanı sağılıyor. Egzersizler açıklayıcı videolar ve animasyonlarla sunuluyor. Evde kas yapma hayal olmaktan çıkıyor. Karın, göğüs, bacak, kol kasları ve daha fazlası için sayısız egzersiz seni bekliyor.

  2. 30 Günlük Zorlu Fitness Görevi

    30 Günlük Zorlu Fitness Görevi

    30 Günlük Zorlu Fitness Görevi, forma girmek ve kilo vermek için 30 gün boyunca yapman gereken fitness hareketleri sunuyor. 30 gün sonunda daha fit bir görünüme kavuşabilirsin. Açıklayıcı videolar ve takip çizelgeleri bulunuyor.

  3. 7 Dakika Egzersiz

    7 Dakika Egzersiz

    Çok kısa bir süre yani günlük 7 dakika egzersiz yaparak yaza hazırlanabilirsin. 7 Dakika Egzersiz, evde yapılabilecek egzersizler ile kilo vermeni ve sağlıklı kalmanı sağlıyor. Aerobik ve kilo verme hareketleri videolarla açıklanıyor.

  4. 30 Günde Kilo Ver

    30 Günde Kilo Ver

    30 Günde Kilo Ver, evde zayıflama hareketleri ile birlikte diyet önerileri de sunuyor. Ancak 30 gün boyunca sabretmelisin. Kolaydan zora doğru basen ve göbek eritme gibi bölgesel zayıflama hareketleri de sunuyor.

  5. Freeletics – Extreme Fitness

    Freeletics – Extreme Fitness

    Freeletics Bodyweight, spor yapmak için spor salonu ve ekipman gereksinimini ortadan kaldırıyor. Vücut ağırlığınla istediğin yerde idman yapabilirsin. 700’den fazla egzersiz ve video öğreticiler sunuyor. İlerlemeni takip edebiliyorsun.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…