Alkolü Bırakmak En İyi Android Uygulamaları ile Mümkün!

alkolü bırakmak en iyi android uygulamaları

Alkol bağımlılığından kurtulmak ya da daha kontrollü içmek isteyenlere teknolojik yardım. İşte, alkolü bırakmak isteyenler için en iyi Android uygulamaları!

Dünya genelinde alkol tüketimi giderek artmakta. Doğal olarak bu da alkol bağımlılığını tetiklemekte. Pek çok ülke ve sivil toplum kuruluşu alkol tüketiminin bir bağımlılığa dönüşmemesi için toplumu bilinçlendirmeye, daha sağlıklı nesiller yetiştirmeye ve alkolü bırakmak isteyenlere yardımcı olacak çalışmalar yapıyor.

En İyi Android Uygulamaları ile Alkolü Bırakmak

Alkolü bırakmak için teknolojiden de bir destek geliyor. Android’de alkol bağımlılığından kurtulmak ya da alkol tüketimini daha bilinçli ve kontrollü yapmak isteyenler için çeşitli uygulamalar geliştirilmiş durumda.

Pek çok insan sosyal içici olduğunu belirtse de sürekli kullanımı sonucu alkol bir bağımlılığa dönüşebilir. Alkol kullanımının bağımlılık haline gelmeden kontrol altına alınması daha pratik bir çözüm olacaktır.

Alkolü bırakmak ya da daha bilinçli tüketmek isteyenler için mobil cihazları en büyük yardımcıları olabilir. Bu konuda en iyi Android uygulamalarını listeledik.

Alkolü Bırakmak İçin En İyi Android Uygulamaları Arasında Neler Var?

Alkolü bırakmak için bahsedeceğimiz en iyi Android uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu uygulamalara göz attığımızda neler bulacaksın?

Ne kadar süredir alkol kullanmadığını I am Sober ile takip edebilirsin. İçme sıklığını görmek için AlcoDroid ideal. Alkol bağımlılığı da dahil olmak tüm bağımlılıklarından kurtulman için Quitzilla seni motive edecek. Alkolü bırakırken dikkatinin dağılmasını Flipd ile önleyebilirsin. Yavaş yavaş alkol bağımlılığından kurtulmanı ve başarılarını paylaşmanı sağlayan Sobriety Counter son olarak değineceğimiz uygulama.

Alkolü bırakmak için en iyi Android uygulamaları daha yakından tanıyalım. Sigarayı bırakmak için en iyi Android uygulamalarını inceleyerek bu bağımlılığından da kurtulabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. I Am Sober

    I Am Sober

    I am Sober, ayık olduğun, alkolsüz geçirdiğin günleri izlemeni sağlayan bir motivasyon aracı. Günlük bildirimler, kilometre taşları ile motivasyonunu artırır. Başarılarını kaydedip paylaşabilirsin. İlham verici küçük parçalar bulabilirsin.

  2. AlcoDroid Alcohol Tracker

    AlcoDroid Alcohol Tracker

    AlcoDroid, alkol tüketimini izler. İçtiklerini kaydedebilir ve ne sıklıkla içtiğini kolayca görebilirsin. Uygulama tahmini olarak kanındaki alkol miktarını da verir. Alkollü içeceklere ne kadar harcadığını da takip edebilirsin.

  3. Bağımlılıktan Kurtulun

    Bağımlılıktan Kurtulun

    Quitzilla, herhangi bir bağımlılığı bırakmaya yardımcı bir araç. Basit bir kullanıma sahip. Neden alkolü bırakmak istediğini sana hatırlatır ve motivasyonunu artırır. İlerleme durumun hakkında detaylı istatistikler sunar. Ödüller ile seni motive eder.

  4. Flipd: Distraction blocker

    Flipd: Distraction blocker

    Flipd, özellikle bağımlılıktan kurtulmak için üretkenliğe odaklanmanı sağlayan bir uygulama. Önceliklerini belirleyerek bu hedeflere ulaşman için gerekeni yapmanı ve bunları ertelememeni hatırlatır.

  5. Sobriety Counter-Stop Drinking

    Sobriety Counter-Stop Drinking

    Sobriety Counter, alkolü bırakmak için eğlenceli bir yardımcı. Keyifli bir tasarıma sahip. Hedefler, bunlara ne kadar ulaşıldığı, yapılan para tasarrufu, kandaki alkol miktarı, hücrelerin durumu gibi özelliklerle sana yardımcı olur.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…