Dünya Posta Günü: Çoklu Hesap Kullanabileceğin En İyi Mail Uygulamaları

mail, e-mail, posta, e-posta

Posta anlayışımız değişse de vazgeçilmeyen bir iletişim aracı. Çoklu hesapları yönetebileceği en iyi e-posta uygulamaları ile maillerini kaçırma, hemen oku!

9 Ekim Dünya Posta Günü. Biz de bugünü özel yeni nesil posta uygulamalarını inceledik. Birden fazla hesap kullanıyorsan tek tek her sağlayıcının uygulamasını yüklemek yerine çoklu hesap yönetmeye izin veren uygulamaları kullanabilirsin. Okumaya devam et.

9 Ekim 1874’te Dünya Posta Birliği’nin esasları belirlendi. Teşkilat giderek büyüdü ve Birleşmiş Milletler’e dahil oldu. Şu anda 191 üyesi olan birlik bu güne atıfta bulunarak 9 Ekim’i Dünya Posta Günü olarak kutlamaya başladı.

Çoklu Hesap Kullanabileceğin En İyi E-Posta Uygulamaları

Zamanın en büyük iletişim araçları olan mektup ve telgraf yerini gelişen teknoloji ile birlikte yerini e-mail aldı. Elbette hala mektup yazanlar var ama mektubun dijitale taşınmış hali olan e-postalar oldukça pratik.

Anında karşı tarafa iletilme özelliği, kağıt ve zaman tasarrufu, düşük maliyeti, mailleri vazgeçilmez hale getirmiş durumda. Dosya ekleyip gönderme özelliği de cabası.

Sosyal ağların çoğalması, bir kişinin birden fazla e-posta adresine sahip olmasını gerektiriyor. Gmail veya Yahoo hesabı olan birinin, e-postalarını kontrol etmek için her bir uygulamayı cihazına yüklemesine neden oluyor.

Birden fazla hesabı yönetmek için çoklu hesap desteği olan bir uygulamayı kullanmak daha pratik bir çözüm. Yapman gereken sadece uygulamaya tüm mail hesaplarını eklemek. Bu sayede bütün e-postaları tek elden kontrol edebilirsin.

Çoklu Hesabı Destekleyen E-mail Uygulamaları Nasıl Kullanılır?

Birden fazla hesabın eklenebildiği BlueMail uygulaması ile e-postalar nasıl okunabilir, bakalım. Temelde diğer uygulamalarında menüleri benzerlik gösteriyor.

1-Öncelikle uygulamayı sayfamızdan indirdikten sonra yüklemenin tamamlanmasının ardında uygulamayı aç.

mail, e-mail, posta, e-posta

2- Google Hesabı Ekleyin butonuna basarsan iki seçenek çıkacak.

ail, e-mail, posta, e-posta

  • Select From List: Bu seçeneği tıkladığında telefonunda kayıtlı olan Google hesaplarını   gösterecek. Bunlardan dilediğini seçtiğinde şifren ile giriş yaptığında hesabına ve maillerine ulaşacaksın.
  • Diğer Google Hesabı: Yeni bir Google hesabı oluşturup yeni bir adres almanı sağlar.

ail, e-mail, posta, e-posta

3- Başka Mail İle Oturum Aç butonuna bastığında, Yahoo, Exchange gibi diğer e-mail sağlayıcıları göreceksin. BlueMail ile bağlanmak istediği sağlayıcıyı seç. Hesap kullanıcı adı ve bilgilerini girerek posta kutuna ulaş.

ail, e-mail, posta, e-posta

Tüm bunlar için bir çoklu hesap destekleyen bir e-posta uygulamasına ihtiyacın olacak. En iyi mail uygulamalarını sayfamızdan bulabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Blue Mail - Email Mailbox

    Blue Mail – Email Mailbox

    Blue Mail uygulaması, Gmail, Outlook, Yahoo, Office365 gibi tanınmış istemcileri destekliyor. POP3, IMAP gibi hesapları yapılandırabilirsin. Tek elden çoklu e-posta hesabı yönetebilir, bildirimlerini bu e-postalara göre düzenleyebilirsin.

  2. Aqua Mail - email app

    Aqua Mail – email app

    IMAP, POP3, SMTP gibi protokolleri destekleyen AquaMail, Gmail, Yahoo, Hotmail, Apple, AOL gibi popüler istemciler ile uyumlu. Çoklu hesap yönetmeni sağlıyor. Ücretsiz versiyonu reklam içeriyor. Hesabına güvenli giriş imkanı da sunuyor.

  3. Email TypeApp - Mail & Calendar - grátis

    Email TypeApp – Mail & Calendar – grátis

    Birden fazla e-posta hesabını tek bir gelen kutusunda yönetmeni sağlayan TypeApp, çekici bir tasarıma sahip ayrıca çok işlevsel. Gmail, Yahoo, AOL, Office 365, Hotmail gibi başlıca tüm e-posta servisleri ile uyumlu. 

  4. Microsoft Outlook

    Microsoft Outlook

    Temelde Microsoft Outlook e-posta hesabını Android cihazında kullanmanı sağlar. Ancak farklı istemcilere ait birden fazla hesabı eş zamanı olarak yönetebilirsin. Maillerini okuyabilir ve cevaplayabilirsin. E-posta aldığında, bildirim alabilirsin.

  5. myMail – Posta Mynet, Gmail…

    myMail – Posta Mynet, Gmail…

    Tüm hesaplarını bir çatı altında toplayabileceğin myMail, Hotmail, Gmail, Yahoo gibi popüler istemcileri ve POP3, STMP’yi de destekler. Kullanımı kolay basit ve şık bir arayüze sahip. İmza ve dosya eklemek oldukça kolay.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…