Android’de WiFi Şifre Kırma Nasıl Yapılır?

wifi sifre kirici

İnternetsiz mi kaldın? Dert değil. En yakındaki kablosuz ağa WiFi şifre kırma yoluyla bağlanabilirsin. Nasıl yapacağını ve en iyi WiFi şifre kırıcıları bu yazıda bulacaksın.

Mobil cihazların can damarı haline gelen İnternet kesildiği an cihazın pek çok özelliği devre dışı kalıyor. Sosyal ağları takip edemez, çevrimiçi işlemleri yapamaz hale geliyoruz. Kesintisiz İnternet için en iyi yol WiFi yani kablosuz ağlar.

Android’de WiFi Şifre Kırma Nasıl Yapılır?

İnternetsiz kalman durumunda çevrende bağlanabileceğin pek çok kablosuz ağ görebilirsin. Ancak bu ağlar genelde şifrelidir. Şifre ile korunan bir ağa bağlanmak mümkün. WiFi şifre kırıcı bu konuda oldukça yardımcı. Şifre kırma nasıl yapılır ve Android’de en iyi WiFi şifre kırıcılara birlikte bakalım.

WiFi Şifre Kırıcı Kullanmadan Önce Yapılması Gerekenler

WiFi şifre gösterici bir uygulama kullanmadan önce temel olarak birkaç yapılması gereken var. Bunları yaptıktan sonra kablosuz ağın şifresini öğrenmek ve bağlanmak mümkün hale gelebilir.

  • İlk olarak Android cihaz rootlanmalı. (Bazı uygulamalar istemeyebilir)
  • Android sürümün 4 ve üzeri olmalı.
  • WiFi Ağlar ve WPS etkin olmalı. (Zorunlu)
  • Bağlanılmak isten ağın sinyal gücü yeterli düzeyde güçlü olmalı. (Çok önemli)

Eğer bunları yaptıysan şimdi nasıl bir WiFi kırıcı ile ağa bağlanabilirsin bakalım. Buradaki anlatımda Wps Wpa Tester Pro uygulamasına göre anlatacağız.

WiFi Şifre Kırıcı ile WiFi Şifresi Öğrenme

Buradaki adımları takip ederek dilediğin ağa bağlanabilirsin.

1-Öncelikle Wps Wpa Tester Pro uygulamasını indir, indirmek linkini aşağıda sayfamızda bulabilirsin.

2-Cihazına yükle.

3- Şartları Agree butonuna tıklayarak kabul et.

4- Root izni isteyecek buna izin vermek için Allow/Grant düğmesine dokun.

5- Search/Refresh butonuna tıkla.

6-Çevrendeki kablosuz ağları gösterecek.

7-Eğer herhangi bir Warning (Uyarı) verirse Yes’e dokun.

8-Herhangi bir kablosuz ağa dokun ve Connect Automatic Pin düğmesine tıkla.

9-Bu biraz zaman alacak.

10-Daha sonra sana kablosuz ağın şifresini gösterecek.

11- İster kopyala yapıştır yoluyla ister bir yere not ederek şifre bilgilerini al.

Bu bilgileri girerek kablosuz ağa bağlan hepsi bu!

Ayrıca her yerde güvenli ve ücretsiz kablosuz ağ nasıl bulabilirsin öğrenmek istiyorsan bu yazımızı oku.

Şimdi bu uygulamalara göz atalım. Bahsettiğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. WIFI WPS WPA TESTER (ROOT)

    WIFI WPS WPA TESTER (ROOT)

    Wps Wpa Tester Pro ile kablosuz ağların ne kadar güvenli olduğunu kontrol edebilirsin. Bununla beraber uygulamayı kablosuz ağlara erişimi koruyan şifreleri kırmak için WiFi şifre kırıcı olarak da kullanabilirsin.

  2. AndroDumpper ( WPS Connect )

    AndroDumpper ( WPS Connect )

    AndroDumpper, farklı kablosuz ağlara bağlanmak ve güvenlik açıklarını kontrol etmek için çok işlevli bir araç. Çevrendeki kablosuz ağları bulabilir, şifrelerini kırabilir ve bu ağlara bağlanabilirsin. Rootlu ve rootsuz cihazlarda kullanılabiliyor.

  3. WPS Connect

    WPS Connect

    Android rootlu cihazlar için bir WiFi şifre kırıcı olan WPS Connect ile kablosuz ağları bulabilir ve bunların şifrelerini kırarak bağlanabilirsin. Kablosuz ağdaki diğer kullanıcıların bağlantısını kesebilir ve güvenlik açıklarını kontrol edebilirsin.

  4. Fing - Network Tools

    Fing – Network Tools

    Fing Network Tool, kablosuz ağlar için komple bir araç. Güvenlik açıklarını tespit edebilir, ağa sızmaya çalışanları engelleyebilirsin. Ağı izleme imkanı sağlar. Ek araçlar ile güvensiz ağları tespit etmene yardımcı olur.

  5. Router Keygen

    Router Keygen

    Router Keygen, Wi-Fi ağlarına otomatik olarak erişmeni sağlar. Sık sık Wi-Fi şifrelerini unutanlar için ideal. Wi-Fi şifrelerini göstermek ve kolayca bağlanmak için çeşitli algoritmalar kullanır. WiFi şifre kırıcı olarak kullanabilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?
WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?

Planladığın bir etkinliği paylaşmak ve arkadaşlarını haberdar etmek mi istiyorsun? Belirli gruplar için WhatsApp etkinlik oluşturma imkanı sunuyor. Tek tek haber vermekten kurtulmanı sağlayan bu yeni özelliği nasıl kullanacağını ve yöneteceğini öğrenmek için okumaya devam et!…