Bilgisayarından Nasıl WhatsApp Kullanırsın

wa

Bu yazımız yine sizlerden gelen istekler doğrultusunda. Bilgisayar üzerinden WhatsApp uygulamasını kullanmak. Sanırız zaten bilgisayardan WhatsApp kullanıldığını duymuş ya da bir arkadaşınızdan görmüşsünüzdür. Özellikle işteyken, oyun oynarken ya da bilgisayar başındayken telefona bakmak yerine bilgisayardan WhatsApp sohbetlerine devam etmek çok daha kolay.

Bunu yapabilmek için öncelikle bilgisayarında Chrome, Firefox ya da Opera İnternet tarayıcısı kullanıyor olman gerekiyor. Eğer yoksa şimdi bu 3 tarayıcıdan birini bilgisayarına kurarak işe başlayabilirsin. Ayrıca WhatsApp uygulamasının son sürümüne sahip olduğundan da emin ol. Yazının sonuna senin için son sürümün linkini ekliyoruz.

Ardından web.whatsapp.com adresine tıklayarak kullanmak için gerekli işlemleri yapmaya devam edelim. Linki tıkladıktan sonra karşına QR kodunu gösteren bir ekran çıkacak. Şimdi artık WhatsApp uygulamasını aktive etme zamanı.

waqr

Telefonunu eline al ve WhatsApp uygulamasını aç. Sağ üust köşedeki 3 noktalı işarete tıkla. Çıkan menüden WhatsApp web’i tıkla ve açılan ekranda Kodu Tara’yu seçerek bilgisayarında açılan QR kodunu tarat. İşte hepsi bu! Artık WhatsApp bilgisayarında ve kullanımına hazır.

Artık bilgisayarın üzerinden en büyük sohbet uygulaması olan WhatsApp ile ne yapabiliyorsan aynısını yapabilirsin. Hem de eline telefonu alıp dikkatleri üzerine çekmeden.

Eğer farklı bir konuda bilgiye ya da yardıma ihtiyacın olursa bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp sayesinde hiçbir ekstra ücret ödemeden sohbet et ve arkadaşlarına videolar, resimler, sesli mesajlar gönder. Dünyanın en büyük mesajlaşma uygulamasına sen de hemen katıl!

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…