Ücretsiz Oynayabileceğin En İyi Üçlü Eşleştirme Oyunları

üçlü-eşleştirme-oyunları

Mobil oyun oynamayı sevenlerden misin? Cep telefonunda veya tabletinde ücretsiz oynayabileceğin en iyi üçlü eşleştirme oyunları bugün AndroidListe’de. Can sıkıntısına birebir gelen parçaları eşleyip patlatman gereken en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla.

En İyi Üçlü Eşleştirme Oyunları ile Android’de Eğlen

Mobil oyunlar her yaştan insan ve her zevke hitap ediyor. Oyun oynamak için süper bir mobil cihaza da ihtiyacın yok. Basit mekaniği, renkli grafikleri ve diğer oyunculara meydan okuma özellikleriyle seni çok eğlendirecek bir oyun türünden bahsedeceğiz.

Arkadaşlarınla oynayabileceğin en iyi Android bulmaca oyunları arasında yer alan üçlü eşleştirme oyunlarından bir liste hazırladık. Oynarken tek yapman gereken, birbirine benzeyen en az 3 ögeyi dikey veya yan yana getirip eşlemek. Taşları eşledikçe oyun masası boşalacak ve seviyeyi geçeceksin.

En İyi Üçlü Eşleştirme Oyunları Listesi

Bu türün en iyi örneklerinden beşli bir liste hazırladık. Listemizdeki eşleştirme oyunları herkese hitap ediyor. Arkadaşlarına da meydan okuyabilirsin.

Yerli yapım Toy Blast’ı çok seveceksin. Harry Potter: Bulmaca ve Büyü ile sihir dünyasına yeniden dal. Eşleştirme oyunları denildiğinde ilk akla gelen Candy Crush Saga’nın yaratıcıları Farm Heroes Saga ile karşımızda.

Onnect ile farklı resimleri eşleştireceksin. Match Masters ile arkadaşlarına çevrim içi meydan okuyabilirsin.

Android’de ücretsiz oynayacağın en iyi kelime oyunları listemize baktın mı?

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Toy Blast

    Toy Blast

    Toy Blast, aynı renkteki blokları veya küpleri birleştirerek görevleri tamamlayıp bir üst bölüme geçmen gereken bir bulmaca oyunu. 4500’ü aşkın bulmaca seni bekliyor. Oyun esnasında güçlendirici ve kombo kullanabilir, günlük düzenlenen turnuva ve etkinliklere katılabilirsin.

  2. Harry Potter: Puzzles & Spells

    Harry Potter: Puzzles & Spells

    Harry Potter: Bulmaca ve Büyü ile efsane devam ediyor. Büyü yeteneğini geliştirmek için zorlu bulmacaları çözmen gerekiyor. Harry Potter efsanesinden ilham alan hikayede ilerlemek için üçlü eşleştirmeleri tamamlayıp kilitli bölümleri açmalısın. Günlük etkinliklere de katılabilirsin.

  3. Farm Heroes Saga

    Farm Heroes Saga

    Farm Heroes Saga’da çiftlikteki ürünlerin toplanmasına yardım edeceğin oldukça eğlenceli bir bulmaca. Ürünleri toplamak için aynı türdeki meyveleri ve sebzeleri birleştirmen gerekiyor. Sihirli fasulyeler gibi özel güçleri kullanarak bulmacaları daha hızlı çöz ve ödülleri topla.

  4. Onnect - Eşleştirme Oyunu

    Onnect – Eşleştirme Oyunu

    Onnect, birbirinden farklı resim koleksiyonlarını bir bulmaca şeklinde sunan bir oyun. Oyunda amaç süre dolmadan aynı resimleri eşleştirip ortadan kaldırmak. Bombalı sürpriz kartlara dikkat etmelisin. Süresiz de oynayabilir, kaldığın yerden devam edebilirsin. İpuçları da cabası.

  5. Match Masters - Multiplayer Match 3

    Match Masters – Multiplayer Match 3

    Match Masters, dünyanın her yerinden oyunculara veya arkadaşlarına meydan okuyabileceğin gerçek zamanlı bir üçlü eşleştirme oyunu. Oyun, iki rakip arasında sırayla oynanır. Puan kazanmaya çalışırken yapacağın hamlelere dikkat etmeli, rakibini avantajlı hale getirmemelisin. Güçlendiricileri de unutma!

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …