iMovies Benzeri KineMaster, Quik Gibi En İyi 5 Android Uygulaması

videoApple kullanıcılarının kullandığı video düzenleyicisi iMovie uygulamasını muhtemelen duymuşsundur. Son derece profesyonel uygulama sayesinde harika videolar oluşturup tüm sosyal medya hesaplarında en net videoları da rahatça paylaşıyorlar. Ancak merak etme, Android için de harika video düzenleyicileri var. Senin için en kaliteli video düzenleyicileri sıraladık. Ellere var da bize yok mu!?

Şimdi rahatça listemizdeki uygulamaları deneyerek sana en uygun olanı seçebilirsin. Bu sayede videolarını bir yönetmen gibi düzenleyebilir, profesyonel paylaşımlarda bulunabilirsin. İçindeki yönetmeni serbest bırak ve harika video hikayeler oluştur!

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse ya da farklı bir konuda bilgi lazımsa lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. FilmoraGo - Video Düzenleyici

    FilmoraGo – Video Düzenleyici

    Listemizin ilk sırasında FilmgoraGo uygulaması var. Hem de HD kalitesinde! Telefonundaki video ve fotoğrafları kullanarak harika videolar oluşturmanı sağlayan uygulama aynı zamanda içinde sayısız filtre de barındırıyor. Kesinlikle favorilerimizden biri.

  2. PowerDirector Video Editor App

    PowerDirector Video Editor App

    Bana daha yüksek çözünürlük lazım diyorsan PowerDirector kesinlikle aradığın uygulama. Full HD hatta 4K görüntü kalitesinde videolar oluşturabileceğin uygulama kesinlikle profesyonel bir çözüm. Yönetmen hassasiyetine sahipsen hemen indir deriz.

  3. KineMaster – Video Editörü

    KineMaster – Video Editörü

    Bir diğer önerimiz olan KineMaster uygulamasını diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise desteklediği formatlar. Hemen hemen tüm fotoğraf ve video formatlarını destekleyen uygulama sayesinde kullanamayacağın fotoğraf ve video yok diyebiliriz. Biz hayranı olduk!

  4. VideoShow: Video editor &maker

    VideoShow: Video editor &maker

    Gelelim listemizdeki bir diğer güçlü uygulamaya: VideoShow. Uygulama sayesinde videolarına müzik ve hatta altyazı bile ekleyebiliyorsun. Resmen film yaratmak için kullanılabilecek kadar kaliteli. Biz indirdik, inceledik ve şu an baş tacımız oldu 🙂

  5. Quik - Ücretsiz Video Editörü

    Quik – Ücretsiz Video Editörü

    Listemizdeki son uygulama Quik. Eğer sadelik ve kullanım kolaylığı arıyorsan senin çözümün burada. Kolayca videolar oluşturup sevdiklerine gönderebilirsin. Menülerin sadeliği ile tüm işlemlerini son derece hızlı yapmak da cabası.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…