Android Cihazlar İçin En İyi Görüntülü Arama Uygulamaları

3G ve 4G teknolojileri yaygınlaştıkça, görüntülü arama uygulamaları giderek popülerleşmektedir. Üstelik her geçen gün daha da hızlanan mobil internet sistemleri bu uygulamaların kullanımını da kolaylaştırmaktadır.

Bu yazımızda en kullanışlı, faydalı ve üstelik ücretsiz görüntülü konuşma uygulamalarından bahsedeceğiz. Okumaya devam et ve Android cihazının neler yapabileceğini bir kez daha keşfet!

  1. LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj

    LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj

    Yer ve zaman farketmeksizin, ücretsiz aramalar yapıp ücretsiz mesajlar göndermek istiyorsan bu uygulama tam sana göre!Üstelik yüksek kalitede!

  2. Azar - Video Chat & Messenger

    Azar – Video Chat & Messenger

    Grup görüşmeleri yapmak istiyorsun ancak telefon faturasından mı korkuyorsun? Bu uygulama, dünyanın her yerinden insanlar ile tamamen ücretsiz olarak telekonferans yapmana olanak tanıyor!

  3. [adsense]
  4. Skype

    Skype

    Artık hemen herkesin yakından tanıdığı, 3G-4G ve Wi-Fi üzerinden sabit hatların, cep telefonlarının ve diğer Skype numaralarının aranabileceği, ücretsiz görüntülü konuşma dünyasının öncüsü, tek kelimeyle muhteşem bir uygulama!

  5. Viber

    Viber

    Kaliteden asla taviz veremem, görüntülü aramanın yanısıra resim de gönderir mesaj da atar çeşitli anismayonlar ile sohbetime renk katarım diyorsan daha fazla vakit kaybetmeden hemen indirmeye başla!

  6. Tango Mesaj, Ses & Görüntü

    Tango Mesaj, Ses & Görüntü

    Android cihazınızın ön kamerası var ve telefonunda kredi mi kalmadı? Hemen bir internet bağlantısı buluyorsun, bu uygulamayı yüklüyorsun ve rehberindeki herkesle tamamen ücretsiz olarak konuşmaya başlıyorsun!

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu
Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu

Severek kullandığın mesajlaşma uygulaması artık çalışmıyor mu? Hemen paniğe kapılmana gerek yok. Telegram çalışmıyor ise düzeltmek için deneyebileceğin yollar var. Bu rehberde bahsedilen adımları uygulayarak tekrar mesajlaşmaya başlayabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?
Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et…

Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?
Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?

Birden fazla dil biliyorsan uygulamalarını farklı dillerde de kolayca kullanabilirsin. Özellikle Instagram dili nasıl değiştirilir merak ediyorsan detaylarıyla bu rehberimizde bulabilirsin. Popüler uygulama bu konuda da birçok seçenek sunuyor. Ayrıntılar için okumaya devam et…