Dünya Müzik Günü: Music Maker Jam, Chord! Free Gibi En İyi Müzik Yapma Uygulamaları

dunya muzik gunu music maker jam chord free gibi en iyi muzik yapma uygulamalari

Müziği seviyor ve kendi müziğini yapmak ister misin? Stüdyoya gerek kalmadan mobil cihazlarınla müzik yapabileceğin en iyi müzik yapma uygulamaları listemize bak!

21 Haziran Dünya Müzik Günü ilk olarak 1981’de Fransa’da amatör ve profesyonel müzisyenleri bir araya getirmek, sokak performansları ile her yerde herkes için müzik anlayışını geliştirmek için başlatılmış. Daha sonra ise giderek diğer ülkelerde de kutlanmaya başlanmıştır. Ülkemizde ise ilk defa 2005 yılında kutlanmaya başlanmıştır.

Biz de bugüne özel olması için Android’deki en iyi müzik yapma uygulamalarından oluşan bir liste hazırladık. Stüdyo ortamı olmadan yapılamayacak müzikler, teknoloji sayesinde mobil cihazlarla yapılabilir hale gelmiş durumda.

Kendi amatör stüdyonu oluşturabilir, evinizde,  hatta hareket halindeyken bile gönlünce müzik yapabilirsin. Bu müzikleri hem dostlarınla hem de dünya çapında paylaşabilir, yorumlarını alabilirsin.

Eğer masaüstü müzik yapma programlarına aşina isen işin bir nebze daha kolay olacak. Acemi olsan dahi uygulamalara en kısa zamanda adapte olup rahatça müzik yapabilirsin. Şimdi listemize göz atalım.

Bahsedeceğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Kolay Ses Kayıt Cihazı

    Kolay Ses Kayıt Cihazı

    Kolay Ses Kayıt Cihazı ile yüksek kalite PCM ve MP4 ses kayıtları yapabilirsin. Kendi müziğini telefon sesi olarak atayabilirsin. Güçlü ses filtreleri ile düzenleme yapabilirsin. Pro sürümü bluetooth mikrofon ile kaydetme gibi özellikler sunuyor.

  2. FL Studio Mobile

    FL Studio Mobile

    FL Studio Mobil, DAW özelliği ile DJ’lerin ve hip-pop prodüktörlerinin seçimi. Yüksek kalite örnekler, ses birleştiriciler, gelişmiş FX paneli, yüksek-düşük bant geçirgen filtre gibi gelişmiş daha pek çok özelliğe sahip. Ancak uygulama ücretli.

  3. Chord! Free (Guitar Chords)

    Chord! Free (Guitar Chords)

    Akor koleksiyonu arıyorsan Chord Free tam sana göre. Piyano ve gitar akorlarını bulabilirsin. Akor nasıl basacağını öğrenebilirsin. Parçayı çalarken akorlarını algılar ve ekranına yansıtır. Çok fazla seçeneği ile amatörlere biraz zor gelebilir.

  4. Drum Pads 24 - Beats and Music

    Drum Pads 24 – Beats and Music

    Bir cihaz üzerinden çalabileceğin en fazla davul imkanını sunan Drums Pad 24 bu alanda en iyi uygulamaların başında geliyor. Beatboxing için oldukça uygun. Ritim duyguna ve parmaklarına güveniyorsan yeni melodiler yapabilirsin.

  5. Music Maker JAM

    Music Maker JAM

    Müzik Maker Jam ile pek çok müzik türünde remiksler, beatler ve şarkılar oluşturabilirsin. Stüdyo kalitesinde kayıtlar, örnekler yapabilir tüm dünyadaki dinleyiciler ile paylaşabilirsin. Müziklerini, paylaştıkça yeteneğin keşfedilsin.

Telegram indirilenler nasıl bulunur?
Telegram indirilenler nasıl bulunur?

Mesajlaşırken bazı fotoğraf ve videolar hoşuna gidiyor, cihazına indirmek mi istiyorsun? Cihazına kaydettiğin halde Telegram indirilenler nerede bir türlü bulamıyorsan bu rehber sana oldukça yardımcı olacak. İndirilen dosyaları nasıl bulacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Instagram çapraz paylaşım nedir ve nasıl kullanılır?
Instagram çapraz paylaşım nedir ve nasıl kullanılır?

Özenle hazırlayıp paylaştığın bir gönderinin Facebook sayfanda da görünmesini ister misin? Bunu yapmak Instagram çapraz paylaşım özelliği sayesinde mümkün. Instagram çapraz paylaşım nedir, nasıl kullanılır, bilmen gerekenler bu rehberimizde. Keşfetmek için okumaya devam et! I…

Instagram koleksiyon oluşturma ve kullanma nasıl yapılır?
Instagram koleksiyon oluşturma ve kullanma nasıl yapılır?

Çok hoşuna giden gönderilere kolayca ulaşmak ve yeniden görmek ister misin? Instagram koleksiyon oluşturma imkanı tanıyor. Bu sayede koleksiyona ekleyeceğin gönderilere anında ulaşabilirsin. Kaydettiklerini düzenlemeni sağlayacak bu özelliği keşfetmek için okumaya devam et! I…