Android Telefon ve Tablet Ekranınızı Canlandıracak En İyi 5 Ücretsiz Canlı Duvar Kâğıdı!

Her geçen gün gelişen Android telefon ve tablet dünyasına yeni giriş yapan en canlı 5 duvar kâğıdını senin için seçtik! Bugünkü yazımızda Android cihazların ekranlarını canlandıracak, birbirinden etkileyici ve popüler 5 canlı duvar kâğıdı ile karşındayız. Rengârenk balıklar, büyüleyici galaksi, eğlenceli şeytan tüyü ve dahası seninle!
  1. Karahindiba canlı duvar kağıdı

    Karahindiba Canlı Duvar Kâğıdı

    Rahatlatıcı su damlaları ve uçuşan karahindiba çiçekleri ile nadir bulunan duvar kâğıdı temalarından biri! Üstelik ekrana dokunarak hareketliliği artırabilirsin!

  2. Koi Free Live Wallpaper

    Koi Free Live Wallpaper

    Koi Free Live Wallpaper ile ekranınızda rengârenk balıkların yüzüşünü seyret! Dilersen balıklara dokunarak yönlerini şaşırtabilir dilersen de yağmurun hızını artırabilirsin!

  3. [adsense]
  4. Earth Live Wallpaper

    Earth Live Wallpaper

    Dünyayı döndürebileceğin, uzaklaştırabileceğin, yakınlaştırabileceğin, ayarlara girerek dönüş hızını, mesafesini belirleyebileceğin harika bir uygulama! Bulutlar, ay ekleyebilir üstelik gezegeni de değiştirebilirsin!

  5. Snowfall Free Live Wallpaper

    Snowfall Free Live Wallpaper

    Snowfall Free Live Wallpaper, bir çam ormanı içinde kar fırtınası temasına sahip canlı duvar kâğıdı. Görseller ve renkler zaman içinde değişerek gün içerisinde farklı görünüyor.

  6. Galactic Core Free Wallpaper

    Galactic Core Free Wallpaper

    Uzay görsellerinden oluşan animasyonlu bir duvar kâğıdı olan Galactic Core Free Wallpaper adeta görsel şölen sunuyor! Dokunmatik ekran aracılığıyla rengi, hızı ve arka plan hareketinin yönünü belirlemeyi ihmal etme!

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu
Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu

Severek kullandığın mesajlaşma uygulaması artık çalışmıyor mu? Hemen paniğe kapılmana gerek yok. Telegram çalışmıyor ise düzeltmek için deneyebileceğin yollar var. Bu rehberde bahsedilen adımları uygulayarak tekrar mesajlaşmaya başlayabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?
Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et…

Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?
Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?

Birden fazla dil biliyorsan uygulamalarını farklı dillerde de kolayca kullanabilirsin. Özellikle Instagram dili nasıl değiştirilir merak ediyorsan detaylarıyla bu rehberimizde bulabilirsin. Popüler uygulama bu konuda da birçok seçenek sunuyor. Ayrıntılar için okumaya devam et…