Game of Thrones ve Dead Trigger 2 gibi HD Android Oyunları

Android’inde kaliteli oyunları seçenlerden isen bu listeyi senin için hazırladık.

Ben oyun oynarsam öyle kuş fırlatmalı, bir şeyler çarpıştırmalı piksel piksel olmasın diyorsan, sana Game of Thrones ve Dead Trigger 2 gibi Android’inde oynayabileceğin HD oyunların listesini yaptık. Eğer aklında başka oyun varsa çekinme, yorumlarda paylaş!

  1. Real Racing 3

    Real Racing 3

    Bu yarış oyunu büyük boyutuyla ve uygulama içi satın almalarıyla çok büyük eleştirilere maruz kaldı. Ama Real Racing 3, Android’de oynayabileceğin, görüntüsü en kaliteli olan yarış oyunlardan!

  2. DEAD TRIGGER 2

    DEAD TRIGGER 2

    Dead Trigger‘ın ikinci oyunu olan bu oyunu oynaman için telefonunun performansının çok yüksek olması gerekiyor ama inan bana buna değer. Zombileri katletmek hiç bu kadar detaylı ve kaliteli olmamıştı!

  3. [adsense]
  4. Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne

    Birçok yeni ve yüksek performanslı arabayı detaylı ve kaliteli bir oyunla birleştirmişler. En iyi yarış oyunlarından biri olan Asphalt 8, telefonunda olmazsa olmaz HD oyunlardan biri olmalı!

  5. Game of Thrones

    Game of Thrones

    6 bölümden oluşan bu hikayede adım adım komplolara dikkat etmeli, herkesi takip etmelisin. Ve bu detaylı ve kaliteli grafiklerle desteklenince mükemmel bir oyun olmuş. GOT hayranı isen oyun senlik!

  6. Leo's Fortune

    Leo’s Fortune

    Her ne kadar basit bir oyun gibi gözükse de macerası boyunca Leo’ya yardım ederken kendini kaptıracaksın! O kadar güzel grafik ve tasarıma sahip ki oyunun sürükleyiciliği ile birleşince elden düşmüyor!

Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları

Vahşi Batı’da çılgın bir macera yaşamak ister misin? En iyi kovboy oyunları tam da aradığın fırsatı sana sunacak. Mobil cihazlarında keyifle oynayabileceğin rol yapma, FPS, koşu gibi birçok farklı ögeyi içeren en iyi Android oyunları keşfetmek için listemizi okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi süpermarket oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi süpermarket oyunları

Bir süpermarketi işletmek kulağa oldukça ilginç geliyor. Kasiyerlikten yöneticiliğe kadar birçok pozisyonda ve görevde çalışabileceğin en iyi süpermarket oyunları listemize göz atarak kendini deneyebilirsin. En iyi 5 süpermarket simülatörünü keşfetmek için okumaya devam et! E…