İşte Karşınızda 2015 Yılının En İyi 5 Müzik Uygulaması!

Android telefon ve tablet kullanıcılarının 2015 yılında en çok beğendiği müzik uygulamaları belli oldu!Ücretsiz müzik keyfinden kesintisiz ve reklamsız müzik keyfine birbirinden güzel uygulamaların yer aldığı listeye istersen hiç vakit kaybetmeden bir göz atalım:
  1. Spotify Music

    Spotify Music

    Spotify Music ile dilediğin zaman, her an her yerde, dilersen çevrimiçi dilersen de çevrimdışı olarak yüksek kalitede ve reklamsız müzik dinle! Ülke ve müzik tarzına göre farklı ve güncel top listeleri çalarken arkadaşların ile de etkileş!

  2. MB3: müzik oynatıcısı

    MB3: müzik oynatıcısı

    Youtube’da yer alan parçaları kesintisiz olarak mı dinlemek istiyorsun? İşte o zaman aradığın uygulama tam olarak MB3: müzik oynatıcısı! Milyonlarca müzik videosuna ulaşabilirsin!

  3. [adsense]
  4. Müzik Çalar

    Müzik Çalar

    Müzikleri telefonuma yükleyip, çevrimdışı olarak dinlemek istiyorum diyorsan Müzik Çalar adeta senin için tasarlanmış! Kolayca çalma listeleri oluşturabilir, anında dinlemeye başlayabilirsin!

  5. TTNET Müzik

    TTNET Müzik

    En güncel şarkıları ücretsiz olarak dinlemek istiyorsan TTNET Müzik hemen yanı başında! Günde 30 şarkıya kadar ücretsiz olarak dinleyebilirsin!

  6. RADYO

    RADYO

    Ne dinlesem karar veremiyorum mu diyorsun? Yüzlerce radyo kanalı arasında hızla geçiş yapabileceğin ücretsiz RADYO uygulamasını bir an önce denemelisin!

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…