19 Eylül Korsanların Günü!

Korsanları ve gemileri seviyorsan bu uygulamaları ve oyunları çok seveceksin. Android cihazında yer aç!Bu hafta korsan oluyoruz! Göz bandını ve kancanı hazırla, gemileri yağmalayıp altınları çalmaya gidiyoruz! Arr!

  1. Scurvy Scallywags

    Scurvy Scallywags

    Şeytani korsan ve canavarlarla ölümüne savaş. Bu üçlü eşleşme strateji oyunu her bulmaca oyununun olmak istediği yerde. Korsanlar, gemiler, yağma ve altın!

  2. Plunder Pirates

    Plunder Pirates

    Diğer korsanlara ve düşman kaptanlarla savaş ve daha sonra onların gemilerini yağmala! Korsanlar intikamı sever, savunmada kalmayı sakın unutma!

  3. [adsense]
  4. Pirates! Showdown Premium

    Pirates! Showdown Premium

    Bu 5 yıldızlı oyunda korsancılık oynuyorsun. Gerçek zamanlı strateji oyununda kazanmak için düşmanının üssünü ele geçirmelisin. Bu sırada kendi üssünü de koru!

  5. Foxy the Pirate Talk Machine

    Foxy the Pirate Talk Machine

    Five Nights at Freddy’in karakterlerinden Foxy ile korsanlar gibi konuş ve arkadaşlarını korkut! Bu uygulama ile Foxy’i konuşturabilirsin! Hem eğlen hem korkut!

Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları

Vahşi Batı’da çılgın bir macera yaşamak ister misin? En iyi kovboy oyunları tam da aradığın fırsatı sana sunacak. Mobil cihazlarında keyifle oynayabileceğin rol yapma, FPS, koşu gibi birçok farklı ögeyi içeren en iyi Android oyunları keşfetmek için listemizi okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi süpermarket oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi süpermarket oyunları

Bir süpermarketi işletmek kulağa oldukça ilginç geliyor. Kasiyerlikten yöneticiliğe kadar birçok pozisyonda ve görevde çalışabileceğin en iyi süpermarket oyunları listemize göz atarak kendini deneyebilirsin. En iyi 5 süpermarket simülatörünü keşfetmek için okumaya devam et! E…