Sonic The Hedgehog 2 Classic, Happy Craft Gibi Kasım Ayının En iyi 5 Oyunu

image of sonic the hedgehog 2 classic, happy craft gibi kasım ayinin en iyi 5 oyunu

Kasım ayının en iyi 5 oyununu senin için bu yazıda listeledik. Biliyoruz, tam bir oyun tutkunusun. Kasım ayı bitse de bu tutkun hiç azalmıyor. Sen de bu ay en çok indirilen ve beğenilen 5 oyunun ne olduğunu merak ediyorsan bu yazımızı oku.

Oyun dünyasına Kasım ayında da yeni oyunlar girdi. Google Play’de Android cihazlar için geliştirilen bu oyunlardan kimisi kolay oynanabilirliği kimisi senaryosu kimisi ise grafikleri ile diğerlerine fark atıyor. Kasım ayında popüler olan oyunlardan 5 tanesini inceledik ama biliyoruz ki sıralanacak daha bir sürü oyun var.

Kasım ayının popüler oyunlarından henüz denemediklerin varsa aşağıda bulabilirsin. Bu oyunları keşfederek bu eğlence tufanına sen de katıl.

Bu listeyle ilgili söyleyeceklerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Sonic The Hedgehog 2 Classic

    Sonic The Hedgehog 2 Classic

    Sega’nın efsane oyunu hızlı kirpi Sonic şimdi Android cihazlar için. Sega’nın bu konsol oyunu mobil cihazlar için uyarlanan Sonic The Hedgehog 2 Classic versiyonunda su altından ışıklı eğlence mekanlarına kadar farklı 12 alanda oynayabilirsin. Hızına ve refleksine güveniyorsan bu klasik oyunu denemelisin.

  2. Happy Craft: Big World Of Survival

    Happy Craft: Big World Of Survival

    Bu oyunumuz yaratıcılık yönünü göstermeyi sevenler için. Happy Craft seni yaratıcılığının sınırları zorlaman için gizemli bir dünyada maceraya davet ediyor. Hayatta kalma ve yaratıcılık moduyla sana farklı keyifler sunuyor. Silahlar yaparak hayatta kalabilir, yeni mekanlar inşa ederek yaratıcılığını gösterebilirsin.

  3. Shadow Fight 3

    Shadow Fight 3

    Sıradaki oyunumuz amansız bir RPG oyunu olan Shadow Fight 3. Bu oyunda bir kahramana can vereceksin, onu geliştirecek, dövüş yeteneklerini artıracak, silahları bulacaksın. Özel grafikleri sayesinde dövüş oyunları arasında ayrı bir yer ediniyor. Karanlığı kılıcınla dağıtmak için karakterini yarat.

  4. AdVenture Communist

    AdVenture Communist

    AdVenture Communist ile devlet yönetmek nasılmış anlayacaksın. Kendi devletini kur, kaynaklarını inşa et, üretime başla. Devletinin efsanevi lideri ol. Ülke yönetiminde artık söz sende. Hoşça vakit geçirebileceğin bu oyunda, ara versen bile ülken gelişmeye devam edecek ve seni bekleyecek.

  5. Survivor Royale

    Survivor Royale

    Son oyunumuz Survivor Royale geniş haritası ve 100 oyuncuya kadar desteklediği çoklu oyuncu özelliğiyle öne çıkıyor. Ölümüne yapılan mücadelelerde hayatta kalan sen olmalısın. Gelişmiş coğrafi bölgeleri, ateşli silahları ve zırhlı araçları keşfet. Ayakta kalan son kişi ben olacağım diyorsan oyna.

Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar

Arkadaşını beklemekten sıkıldın mı ya da zamanın daha hızlı geçmesini mi istiyorsun? O zaman Android’deki en iyi zaman geçirmelik oyunları deneyebilirsin. Boş vakitlerinde mobil cihazlarında oynarken zaman geçirmeni sağlayacak en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları

Futbol zekana ve öngörülerine güveniyor, sevdiğin takımı şampiyon yapacağına inanıyorsan Android’de en iyi futbol menajerlik oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir kulübün tüm sorumluluğunu üstlenmen gereken bu harika ve heyecan dolu oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları

Bilinmeyen bir evrende veya fantastik bir dünyada geçen oyunları seviyor musun? Android’de keyifle oynayabileceğin bilim kurgu oyunları var. Sadece uzay ve uzaylılarla sınırlı kalmayıp içerik olarak zenginleştirilmiş en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!…

Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları

Hayalindeki şehri kurup yönetmek ister misin? Cevabın evetse kendini bir yönetici olarak deneyebileceğin Android’deki en iyi şehir kurma oyunları listemiz tam senlik. Mobil cihazlarında hemen oynamaya başlayabileceğin en güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi God of War benzeri oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi God of War benzeri oyunlar

Oyun konsollarına geldiği andan itibaren bir külte dönüşen God of War birçok geliştiriciye ilham oldu. Bugün Android’de oynayabileceğin God of War benzeri oyunları senin için inceledik. Severek oynayacağın en iyi 5 mobil oyunu seçtik. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et…