Android’de oynaman gereken en iyi otobüs simülatör oyunları

otobüs-simulator-oyunları

Birçoğumuzun çocukluk hayali artık Android ile gerçek oluyor. En iyi otobüs simülatör oyunları sayesinde kaptan koltuğuna geçebilir, şehirler arası yolculuğa çıkabilir, birbirinden lüks otobüsleri zevkle kullanabilirsin. En iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi otobüs simülatör oyunları

Otobüs sürmek birçok kişinin hayali. Bir uzun yol şoförü olmasan bile Android otobüs simülatörleri sayesinde bu zevki yaşayabilirsin. Bu koca kara taşıtlarını ustaca park edebilir, otogarlardan yolcu toplayabilir ve insanları gidecekleri yerlere sorunsuzca götürebilirsin.

Oyun mekanikleri açısından gerçeğini aratmayan otobüs oyunlarından bir liste hazırladık. Kendini gerçek bir otobüs kaptanı gibi hissedeceğin bu oyunlarda trafik kurallarına riayet edecek, yolcuların isteklerini dinleyecek, gitmek istedikleri yere güvenle bırakacaksın. Ayrıca birçok oyunda kendi otobüs firmanı kurup büyüteceksin.

En iyi otobüs simülatör oyunları listesi

Android cihazlarında oynayabileceğin en iyi otobüs simülatörlerini yeni listemizde bir araya getirdik. AndroidOut’tan ücretsiz otobüs simulator indirebilirsin. Şimdi kısaca bu oyunları tanıyalım sonra detayları paylaşalım.

  • Modern Bus: Otobüs Sürme Oyunu, zorlu görevleri yerine getirmen gerek harika bir sürüş oyunu.
  • Bus Simulator – Bus Games 3D, kendi otobüs filonu büyütmen gereken bir oyun.
  • Coach Bus Simulator, gerçekçi haritalarıyla seni etkileyecek bir oyun.
  • Bus Simulator : EVO oyununda toplu taşıma otobüslerini kullanmaya var mısın?
  • Heavy Bus Simulator ile direksiyon hakimiyetini sına!

📽️ Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları listemizi de incele!

AndroidOut‘tan ücretsiz APK, oyun, uygulama ve tema indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. otobüs sürücü simülatör 3d

    otobüs sürücü simülatör 3d

    Modern Bus Otobüs Sürme Oyunu, kendi otobüs filonu kurup yöneteceğin, yaz kış, dağ bayır demeden zorlu yollarda şehirler arası yolcu taşımacılığı yapacağın en iyi otobüs simülatörlerinden biri. Park etme gibi zorlu görevleri başarılı bir şekilde yerine getirecek ve yoldaki sürprizlere karşı daima hazırlıklı olacaksın.

  2. City Coach Bus Simulator 2019

    City Coach Bus Simulator 2019

    Bus Simulator, gerçekçi haritalar, farklı hava koşulları, yoğun trafik ve birçok görev sunuyor. Otoyol, şehir, çok oyunculu gibi modların dışında kendi otobüs firmanı sıfırdan başlayıp kurman gerekiyor. Tek bir otobüsle başladığın oyunda farklı modellerin kilidini açacak, tüm şoförlük yeteneklerini göstereceksin.

  3. Coach Bus Simulator

    Coach Bus Simulator

    Açık dünya haritasına sahip Coach Bus Simulator, 20’den fazla özelleştirilebilir otobüs, onlarca şehir içeren farklı rotalarda sürüş deneyimi yaşayacağın keyifli bir simülatör. Kendi otobüs şirketini kurup yöneteceksin. Diğer otobüslere yardım etme, çoklu oyuncu desteği ve gelişmiş grafikleriyle oldukça ilgi çekici bir oyun.

  4. Bus Simulator

    Bus Simulator

    Bus Simulator EVO, kendini gerçekten bir otobüs şoförü gibi hissedeceğin, dünyanın ünlü şehirlerinden gerçekçi haritalara sahip bir sürüş oyunu. Farklı modellerdeki şehir içi toplu taşıma otobüslerin yanı sıra şehirler arası yolcu taşıyabileceğin araçları da kullanacaksın. Online ve çoklu oyuncu desteği, kariyer, serbest sürüş gibi modlarıyla elinden düşmeyecek.

  5. Heavy Bus Simulator

    Heavy Bus Simulator

    Seni Brezilya’nın inişli çıkışlı zorlu yollarına götürecek olan Heavy Bus Simulator, radarlara, trafik kurallarına ve yolcuların güvenliğine dikkat ederek otobüs sürmen gereken bir otobüs simülatörü. Otobüsleri farklı kaplamalarla özelleştirebilirsin. Yapay zeka sayesinde daha akıcı gerçekçi trafik ve oyun mekaniği sunuyor.

Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları

En sevdiğin filmdeki karakterin yerine geçip maceradan maceraya atılmak ister misin? Android’de keyifle oynayabileceğin en iyi film oyunları için yeni bir liste hazırladık. Aksiyonun ve maceranın bitmediği kült haline gelmiş en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar

Arkadaşını beklemekten sıkıldın mı ya da zamanın daha hızlı geçmesini mi istiyorsun? O zaman Android’deki en iyi zaman geçirmelik oyunları deneyebilirsin. Boş vakitlerinde mobil cihazlarında oynarken zaman geçirmeni sağlayacak en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları

Futbol zekana ve öngörülerine güveniyor, sevdiğin takımı şampiyon yapacağına inanıyorsan Android’de en iyi futbol menajerlik oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir kulübün tüm sorumluluğunu üstlenmen gereken bu harika ve heyecan dolu oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları

Bilinmeyen bir evrende veya fantastik bir dünyada geçen oyunları seviyor musun? Android’de keyifle oynayabileceğin bilim kurgu oyunları var. Sadece uzay ve uzaylılarla sınırlı kalmayıp içerik olarak zenginleştirilmiş en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!…