Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

en-iyi-kaçış-oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

Kaçış oyunları

Macera, korku, gizem, bulmaca gibi birçok ögeyi içinde bulunduran kaçış oyunları son zamanlarda oldukça popüler. Özellikle bir hapishaneden, gizemli bir evden veya birbirine girmiş odalardan kaçman gereken oyunlar türün en çok tercih edilenleri arasında.

Günümüzde temel hedefi bir yerden kaçmak olan kaçış oyunlarına ilgi çekici hikayeler, çarpıcı grafikler ve kafa yoran bulmacalar bolca ekleniyor. Kaçarken diğer mahkumlara veya rakiplerine meydan okuman gereken türleri de bulmak mümkün.

En iyi kaçış oyunları listesi

Android cihazında büyük zevkle oynayacağın en iyi kaçış oyunlarını AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Şimdi kısaca listemizi tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Prison Escape Puzzle Adventure’da özgürlüğe giden yolda bir sürü macera seni bekliyor.
  • 100 Kapı – Hapishaneden Kaçış ile çıkış yolunu bulmak için ne kadar sabırlısın göreceksin.
  • Escape Room – Kaçış Oyunları’nda kurtulmak için odaları keşfet.
  • Korku Kaçış Oyunları: Macera’da korkmadan ne kadar ilerleyebilirsin?
  • Doors: Origins ile portallarda seyahat edeceksin.

🏹 Farklı bir macera için en iyi av oyunları listemize de göz at!

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Prison Escape Puzzle

    Prison Escape Puzzle

    Prison Escape, bir hapishaneden kaçmak için stratejik düşünmen gereken zorlu bulmacalar içeren heyecan dolu bir macera oyunu. Farklı hapishanelere girecek, yeni ortamlar keşfedecek ve seni adım adım özgürlüğe götürecek ipuçlarını toplayacaksın. Sürprizle dolu bir hapishane seni bekliyor.

  2. 100 Kapı - Hapishaneden Kaçış

    100 Kapı – Hapishaneden Kaçış

    100 Kapı adından da anlayacağın üzere özgürlüğe giden yolda 100 kapıyı açman gereken bir hapishaneden kaçış oyunu. Zorla alıkoyulan bir gazeteciye yardım etmeli, saklı ipuçlarını bularak bulmacaları çözmelisin. Her hücrenin bir çıkış yolu var ancak bunu bulmak hiç de kolay olmayacak.

  3. Kacis Odasi - Macera Oyunu Oyna

    Kacis Odasi – Macera Oyunu Oyna

    Akıl oyunları içeren Escape Room, klasik bir kaçış oyunundan çok daha fazlasını içeriyor. Macera bir AVM’de tutsak tutulmanla başlıyor. Kaçış yolunu bulmak için her odayı iyice gözlemlemeli, sakladığı gizemi ve sürpriz bulmacayı çözmelisin. Odalar arasında geçiş yaparak ilerleyeceksin.

  4. Korku Kaçış Oyunları: Macera

    Korku Kaçış Oyunları: Macera

    Korku Kaçış Oyunları, seni ürkütücü bir atmosfere sokacak. Kaçırılacak ve karanlık bir odaya hapsedileceksin. Kaçmak için yollar ararken cesur davranmalı, terörize edilmiş ve pek çok korku ögesi taşıyan ortamlara rağmen ilerlemeye devam etmelisin. Gizli nesneler, ipuçları ve dahası bu yolda sana yardımcı olacak.

  5. Doors: Origins

    Doors: Origins

    Doors: Origins, seni kapalı bir alana götürecek, kapıları aça aça ilerleyecek kendi özgürlük yolunu arayacağın bir kaçış oyunu. Kilitli kapıları açabilmek için bulmacaları çözmen gerekiyor. Odada bulunan ögelerle etkileşime geçmeli, gizli nesneleri ortaya çıkarmalı ve portalı geçmenin yolunu bulmalısın.

Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları

Vahşi Batı’da çılgın bir macera yaşamak ister misin? En iyi kovboy oyunları tam da aradığın fırsatı sana sunacak. Mobil cihazlarında keyifle oynayabileceğin rol yapma, FPS, koşu gibi birçok farklı ögeyi içeren en iyi Android oyunları keşfetmek için listemizi okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi süpermarket oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi süpermarket oyunları

Bir süpermarketi işletmek kulağa oldukça ilginç geliyor. Kasiyerlikten yöneticiliğe kadar birçok pozisyonda ve görevde çalışabileceğin en iyi süpermarket oyunları listemize göz atarak kendini deneyebilirsin. En iyi 5 süpermarket simülatörünü keşfetmek için okumaya devam et! E…