En İyi 5 Video Konferans Uygulaması ile Görüşmelerini Kolayca Yap
Ekibinle toplantı yapman veya öğrencilerinle görüşmen mi gerekiyor? Android için en iyi 5 video konferans uygulaması ile istediğin yerde ve zamanda toplantı düzenle, derse katıl. Çoklu görüntülü arama yapmayı kolaylaştıran en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!
En İyi 5 Video Konferans Uygulaması ile Görüntülü İletişim
COVID-19 salgını nedeniyle pek çok insan uzaktan çalışmak veya eğitim almak zorunda kaldı. En iyi takım çalışması uygulamalarını daha önce paylaşmıştık.
Bugün ekibinle iletişim halinde kalmanı, video konferanslar düzenlemeni, dersler ve seminerler vermeni sağlayacak en iyi video konferans uygulamaları AndroidListe’de.
Android için en iyi 5 video konferans uygulaması listemizde birbirinden iddialı uygulamaları bulabilirsin. Daha yakından keşfetmek için okumaya devam et!
En İyi 5 Video Konferans Uygulaması Listesi
Birden fazla kişinin aynı anda bağlanıp görüntülü konuşmasını sağlayan pek çok platform ve uygulama var. Öne çıkan 5 uygulamadan bir liste hazırladık.
Koronavirüs salgınında yıldızı parlayan Zoom Cloud Meetings, çok katılımcılı toplantılar için idealken Microsoft uygulamalarıyla entegre çalışabilen Miscrosoft Teams ekip çalışmasını kolaylaştırıyor.
Yine ofis programlarına hızlı bir şekilde adapte olabilen Google Meet iyi bir çözüm ama beyaz tahta uygulamasıyla Cisco Webex de iyi bir alternatif. Son olarak eskimeyen iletişim aracı Skype da listemizde.
Listemize geçmeden önce uzaktan çalışmak ve eğitim almak için en iyi uygulamaları biliyor musun?
AndroidListe‘den video konferans uygulaması indir, Facebook sayfamızı takip et ve sosyal ağlarında bu makalemizi paylaşmayı unutma!
ZOOM Cloud Meetings
Zoom ile proje ekibin veya sınıfın iletişime geçebilirsin. 100 kişiye kadar aynı anda görüntülü olarak 40 dakika boyunca ücretsiz olarak görüntülü konuşma yapabilirsin. Ücretli versiyonunda sayıyı 1000 kişiye kadar çıkarabilirsin. Yüksek kaliteli video konferans özelliğine sahip. Ekranını ve dosyalarını paylaşabilir ve mesajlaşabilirsin.
Microsoft Teams
Ekip yönetim aracı Microsoft Teams, çalışanlar arasındaki iletişimi ve verimliliği arttırmaya yardımcı oluyor. Yazılı iletişim yanı sıra görüntülü olarak 50 kişi ücretsiz, 300 kişiye kadar ücretli ekipçe görüşebilirsin. Office 365 belgeleri üzerinde ortaklaşa çalışabilir, düzenlemeler yapabilirsin. Dosya paylaşımı, depolama gibi pek çok ek özelliğe sahip.
Google Meet
Google Meet, şirket toplantıları için özel olarak tasarlanmış, grupça video görüşme yapabileceğin bir uygulama. 100 kişiye kadar 60 dakika boyunca ücretsiz olarak aynı anda HD video kalitesinde görüşebilirsin. Ücretli sürümde kişi sayısı 250’e çıkıyor. Takvim, Gmail gibi diğer Google uygulamalarıyla entegre çalışıyor ve ekran paylaşımı yapabiliyorsun.
Cisco WebEx Meetings
İş dünyasını yönelik olan Cisco Webex, ufak tefek aksaklıkları olsa da gelişmiş özellikleriyle ilgi çekiyor. Beyaz tahta uygulaması oldukça başarılı, ekran paylaşımının yanı sıra pek çok düzenleme aracı da sunuyor. Bulut depolama imkanının yanı sıra 50 kişiye kadar aynı anda video konferansa izin veriyor. Daha fazlası için plan değişikliği gerekiyor.
Skype
Skype, Android telefonunla İnternet üzerinden görüntülü ve sesli arama yapmanı, takım içi iletişim kurmanı, sınıf arkadaşlarına bağlanmanı sağlar. Mesajlaşabilmenin dışında yüksek kalitede aynı anda 50 kişi ile günlük 10 saat boyunca ücretsiz video konferans yapabilirsin. Erkan ve dosya paylaşımı mümkün. Slayt ve videolarını da izletebilirsin.