Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları

androidde-oynaman-gereken-en-iyi-kovboy-oyunları

Vahşi Batı’da çılgın bir macera yaşamak ister misin? En iyi kovboy oyunları tam da aradığın fırsatı sana sunacak. Mobil cihazlarında keyifle oynayabileceğin rol yapma, FPS, koşu gibi birçok farklı ögeyi içeren en iyi Android oyunları keşfetmek için listemizi okumaya devam et!

Mobil kovboy oyunları

Western kültürü etkilerini sadece sinemada göstermekle kalmıyor birçok oyun için de ilham kaynağı olmayı sürdürüyor. Özellikle PC oyunu Red Dead Redemption 2’nin uyandırdığı ilgi, birçok yeni oyunun yapılmasını sağladı.

Mobil oyun severler, artık Android’de de birçok Vahşi Batı temalı alternatif bulabilir. Mobil kovboy oyunlarında, bir haydudun yerine geçebilir, keskin nişancılık yeteneğinle kötülere meydan okuyabilir, düellolara katılabilir, hayvanları yakalayıp çiftliğini büyütebilirsin.

En iyi kovboy oyunları listesi

Android’de oynayabileceğin en iyi kovboy oyunlarını senin için listeledik ve hepsini Androidout’tan ücretsiz indirebilirsin. Önce listemizdeki oyunları kısaca tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Batı silahşör – West Gunfighter’da tüm kötü adamlara meydan oku.
  • Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari’de vahşi hayvanlarla zorlu koşulara katıl.
  • Westland Survival: Kovboy RPG’de tam bir ödül avcısı ol.
  • West Game’de kanun tanımaz bir kovboya dönüş.
  • Guns at Dawn: West Shooter ile keskin nişancı bir silahşor olduğunu herkese göster.

🛒 Simülasyon oyunlarını seviyorsan son zamanların popüler en iyi süpermarket oyunları listemizi de incele!

AndroidOut‘tan ücretsiz APK, oyun, uygulama ve tema indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Batı silahşör - West Gunfighter

    Batı silahşör – West Gunfighter

    West Gunfighter, Vahşi Batı’da geçen kendini bir kovboyun yerine koyacağın hayatta kalmak için elinden geleni yapacağın macera ve atış oyunu. Çeşitli görevleri yerine getir ve kötü adamlarla mücadele et ama asla vurulma. Farklı yerleri keşfet ve gizli hazineleri bul. Bol bol ödül kazanmanın yoluna bak, kovboyunu özelleştir.

  2. Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari

    Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari

    Rodeo Stampede, Vahşi Batı’da boğalar başta olmak üzere birçok vahşi hayvanın dizginlerini eline alıp maceralara atılacağın bir koşu oyunu. Bir kovboy olarak farklı hayvanları yakalayacak onları ehlileştirecek ve zorlu parkurlarda koşacaksın. Gökyüzünde kendine ait bir hayvanat bahçesi oluşturacaksın.

  3. Westland Survival

    Westland Survival

    Westland Survival, kendi kovboy karakterini oluşturup ödül avına çıkacağın ve hayatta kalmak için mücadele edeceğin bir RPG. Ehlileştirdiğin atına atlayıp yeni yerler keşfedecek, haydutlarla çarpışacak, kendi çiftliğini kuracak ve diğer çiftlikleri yağmalayacaksın. PvP modunda diğer oyuncularla düellolara katılabilirsin.

  4. West Game

    West Game

    West Game, kanunun işlemediği acımasız Vahşi Batı’da geçen bir kovboy oyunu. Kendi kasabanı inşa et, çeteni kur ve yeni kovboyları çetene ekle. Diğer kasabalara saldır, haydutluk yap, banka soy ve zengin olmak için her yolu dene. İttifaklar kurup ortak düşmanlarına karşı birlikte savaş.

  5. Guns at Dawn: Shooter Arena Online

    Guns at Dawn: Shooter Arena Online

    Guns at Dawn, Vahşi Batı’nın hakimiyetini eline almak için silah kullanman ve keskin atışlar yapman gereken bir nişancı oyunu. Yetenekli bir kovboy ve silahşor olarak tüm rakiplerini düellolarda yen. Karakterini özelleştir ve ikonik silahlarla kendini donat. Dünyanın dört bir tarafından diğer oyunculara meydan oku!

Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları

Vahşi Batı’da çılgın bir macera yaşamak ister misin? En iyi kovboy oyunları tam da aradığın fırsatı sana sunacak. Mobil cihazlarında keyifle oynayabileceğin rol yapma, FPS, koşu gibi birçok farklı ögeyi içeren en iyi Android oyunları keşfetmek için listemizi okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi süpermarket oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi süpermarket oyunları

Bir süpermarketi işletmek kulağa oldukça ilginç geliyor. Kasiyerlikten yöneticiliğe kadar birçok pozisyonda ve görevde çalışabileceğin en iyi süpermarket oyunları listemize göz atarak kendini deneyebilirsin. En iyi 5 süpermarket simülatörünü keşfetmek için okumaya devam et! E…