Android’de oynaman gereken en iyi idle RPG (tıklama RYO) oyunları

idle-rpg

Oynarken keyif alacağın daha sade mekaniklere sahip yeni oyunlar keşfetmek ister misin? Idle RPG oyunları, tam aradığın türden olabilir. Tıklama temeline dayanan aksiyonun ve maceranın bol olduğu en iyi Android oyunları listemizde bulabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!

Idle RPG (tıklama RYO)

Idle RPG, giderek gelişen ve daha popüler hale gelen bir oyun türü. Klasik tıklama oyunlarının mekaniklerini rol yapma oyunlarıyla birleştiriyor. Bu tür oyunları oynarken kendini gerçekten RPG oynuyormuş gibi hissedeceksin. Çünkü RPG oyunlarında yer alan otomatik savaşlar, karakter ve silah geliştirmeleri gibi basit mekanikleri idle RPG oyunlarında da bulmak mümkün.

Kimi zaman tıklama RYO olarak da adlandırılan idle RPG oyunları basit mekanikleri, ödül sistemleri, karakter geliştirme diğer oyuncularla rekabet imkanı sunması ile seni kendine bağlayacak.

En iyi idle RPG oyunları listesi

Android cihazlarında oynayabileceğin en iyi idle RPG oyunları listeledik. Bu oyunları AndroidOut’tan ücretsiz indirebilirsin. Şimdi kısaca listemizi tanıyalım.

  • AFK Arena seni fantastik bir dünyaya davet ediyor.
  • Pixel Fantasia: Idle RPG GAME’de dünyayı kurtarmak senin ellerinde.
  • Almost a Hero’da sıradan insanları birer kahramana dönüştür.
  • Melvor Idle – Idle RPG, kontrolün sende olduğu bir oyun.
  • Shadow Knights : Idle RPG’de karanlıkların hakimi ol.

🍬 En iyi üçlü eşleştirme macerası oyunları listemize de göz atmayı unutma!

AndroidOut‘tan ücretsiz APK, oyun, uygulama ve tema indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. AFK Arena

    AFK Arena

    En popüler idle RPG’lerden biri olan AFK Arena, seni el çizimi fantastik bir dünyaya götürecek. Zafer için 20 farklı yeteneği birleştirebileceğin 8 gruptan toplayabileceğin 200 karaktere sahip. Savaşlarda müdahale etmene gerek kalmıyor. Kahramanlar sen çevrim dışıyken bile savaşmaya devam ediyor ve oyuna girdiğinde tüm ödülleri kolayca toplayabilirsin.

  2. Pixel Fantasia: Idle RPG

    Pixel Fantasia: Idle RPG

    Pixel Fantasia, piksel dünyasını kurtarman gereken bir idle RPG. Karakterini, ekipmanlar, evcil hayvanlar ve dahasıyla geliştireceksin. Doğadan gelen güçlerini kullanacak, güçlü rakiplere meydan okuyacaksın. Sıralama sistemine dahil olabilir veya PvP savaşlar yapabilirsin. Çevrim dışıyken bile karakterin gelişmeye ve savaşmaya devam edecek.

  3. Almost a Hero

    Almost a Hero

    Eğlenceli bir idle RPG olan Almost a Hero’da sıradan karakterleri birer kahramana dönüştürmeyi başaracaksın. Karakterlerden bir takım kurup savaşa gönderecek, teste tabi tutacak zayıf yönlerini geliştirerek, yenilmez olmalarını sağlayacaksın. Takımı maceradan maceraya, görevden göreve sürükleyeceksin. Sen yokken bile onlar savaşmaya devam edecek.

  4. Melvor Idle - Idle RPG

    Melvor Idle – Idle RPG

    Runescape oyununda ilham alan Melvor Idle, birçok şeyi kontrol etmen gereken iddialı bir oyun. Farklı yeteneklere sahip karakterlerden seçim yaptıktan sonra odun ve balık toplamalı, ganimet toplamak için kötü adamlara saldırmalısın. İlerlemeli bir oynanışa sahip olan oyunda kaynak üretip hızlıca geliştirebilirsin.

  5. Shadow Knights : Idle RPG

    Shadow Knights : Idle RPG

    Shadow Knights, her yerde gizlenmiş düşmanlarının olduğu karanlık bir dünyaya dalacağın bir idle RPG. Karanlıklar prensi tarafından yönetilen orduyla mücadele edecek ve askerlerini yok edeceksin. Düşmanlarını yenip onları gölge askerin yapacaksın. Bu arada karakterini geliştirmeye devam edeceksin.

Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları

Vahşi Batı’da çılgın bir macera yaşamak ister misin? En iyi kovboy oyunları tam da aradığın fırsatı sana sunacak. Mobil cihazlarında keyifle oynayabileceğin rol yapma, FPS, koşu gibi birçok farklı ögeyi içeren en iyi Android oyunları keşfetmek için listemizi okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi süpermarket oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi süpermarket oyunları

Bir süpermarketi işletmek kulağa oldukça ilginç geliyor. Kasiyerlikten yöneticiliğe kadar birçok pozisyonda ve görevde çalışabileceğin en iyi süpermarket oyunları listemize göz atarak kendini deneyebilirsin. En iyi 5 süpermarket simülatörünü keşfetmek için okumaya devam et! E…