Android’de oynaman gereken en iyi üçlü eşleştirme macerası oyunları

en-iyi-üçlü-eşleştirme-macerası-oyunları

Üçlü eşleştirmeler yaparak çözdüğün rengarenk bulmacaları seviyor musun? O zaman en iyi üçlü eşleştirme macerası oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir taraftan üçlü eşleştirme yaparken diğer taraftan ilginç maceralara atılacağın en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi üçlü eşleştirme macerası oyunları

Üçlü eşleştirme oyunları, Android cihazların ve birçok oyun severin vazgeçilmez tercihlerinden biri. Basit oyun mekanikleri, rengarenk grafik tasarımları, zorlu seviyeleri ile her yaştan insanın ilgisini uyandırıyor.

🍬 Candy Crush benzeri en iyi üçlü eşleştirme oyunları listemizi de inceleyebilirsin.

Bu kez sadece eşleştirme yapacağın değil aynı zamanda çeşitli görevleri yerine getirmen gereken farklı maceralar da içeren en iyi Android oyunları bir araya getirdik.

En iyi üçlü eşleştirme macerası oyunları listesi

Oyunun temasına macerada farklı görevleri yerine getirmek için üçlü eşleştirme bulmacalarını çözmen gereken en iyi Android oyunları listeledik. Listemizdeki en iyi üçlü eşleştirme macerası oyunlarını AndroidOut’tan ücretsiz indirebilirsin. Şimdi kısaca bu oyunları tanıyalım ve detayları paylaşalım.

  • Gardenscapes, bir bahçeyi dekore etmen gereken harika oyun.
  • Royal Match’te çılgın bir kralla ilginç bulmacalar çözmeye hazır mısın?
  • Homescapes, eski bir konağı ayağa kaldırma fırsatı sunuyor.
  • Project Makeover ile yeni moda ikonları yarat.
  • Fishdom ile balıkların dünyasında eşleştirmeleri tamamla.

🚌 Araba sürmekten keyif alıyorsan en iyi otobüs simülatör oyunları listemizi de incele.

AndroidOut‘tan ücretsiz APK, oyun, uygulama ve tema indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Gardenscapes

    Gardenscapes

    Üçlü eşleştirme macerası olan Gardenscapes’de bulmacaları çözerek bir bahçeyi düzenleyeceksin. Seviyelerin gittikçe zorlaştığı bu bulmaca oyununda, ekstra güçlerin kilidini açarak ve çok puan toplayarak Austin’in bahçeyi en güzel hale getirmesine yardımcı ol.

  2. Royal Match

    Royal Match

    Royal Match, keyifli zaman geçirmek için oynayabileceğin bir üçlü eşleştirme oyunu. Oyunda maceraperest bir kralı kurtaracak ve kalesini onarmasına ve dekore etmesine yardım edeceksin. Her seviyede farklı bulmacalarla karşılaşacağın oyunu internetsiz oynayabilir veya turnuvalarda diğer oyunculara meydan okuyabilirsin.

  3. Homescapes

    Homescapes

    Homescape, renkli şekilleri eşleştirerek bulmacaları çözmen gereken eğlenceli bir oyun. Austin‘in malikanesini yeniden dizayn ve dekore edebilmesi için senin yardımın gerek. Evi için yeni eşyalar, dekoratif malzemeler almasını sağla. Görev listesindeki hedefleri gerçekleştirmek için çabala.

  4. Project Makeover

    Project Makeover

    Moda temalı Project Makeover, genç kızların hayallerini gerçekleştirmek ve onları birer ikona çevirmek için üçlü eşleştirme bulmacalarını çözmen gereken bir oyun. Bulmacaları çözerek kızların gardıroplarını yenileyeceksin. Makyaj malzemeleri, kıyafet ve aksesuarlar alacak, onları baştan yaratacaksın.

  5. Fishdom

    Fishdom

    Su altı dünyasına eğlenceli bir yolculuk yapacağın Fishdom oyununda üçlü eşleştirmeleri yaparak balıklara rahat edebilecekleri en iyi akvaryumu kuracaksın. Balıkların dünyasını keşfedecek, onları besleyecek hatta onlarla dost olacaksın. Akvaryumunu geliştirme konusunda diğer oyuncularla da rekabet edebilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kovboy oyunları

Vahşi Batı’da çılgın bir macera yaşamak ister misin? En iyi kovboy oyunları tam da aradığın fırsatı sana sunacak. Mobil cihazlarında keyifle oynayabileceğin rol yapma, FPS, koşu gibi birçok farklı ögeyi içeren en iyi Android oyunları keşfetmek için listemizi okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi süpermarket oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi süpermarket oyunları

Bir süpermarketi işletmek kulağa oldukça ilginç geliyor. Kasiyerlikten yöneticiliğe kadar birçok pozisyonda ve görevde çalışabileceğin en iyi süpermarket oyunları listemize göz atarak kendini deneyebilirsin. En iyi 5 süpermarket simülatörünü keşfetmek için okumaya devam et! E…