Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları

en-iyi-film-oyunları

En sevdiğin filmdeki karakterin yerine geçip maceradan maceraya atılmak ister misin? Android’de keyifle oynayabileceğin en iyi film oyunları için yeni bir liste hazırladık. Aksiyonun ve maceranın bitmediği kült haline gelmiş en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi film oyunları

Sinema, her nesil için en büyük eğlence ve ilham kaynaklarında biri. Öyle ki birçok film ve dizi oyun dünyasını etkilemiş ve ilham olmuş durumda. Çok sevilen filmlerin bir süre sonra oyunlarının çıkması artık oldukça doğal karşılanıyor.

Günümüzde hikayesi ve karakterleri filmlere dayanan birçok oyun bulunuyor. Bu tür oyunları mobil cihazlarında da kolaylıkla oynayabilirsin.

En iyi film oyunları listesi

Hikayesini ve karakterlerini keşfedebileceğin en iyi film oyunlarını listeledik. Listemizdeki oyunları AndroidOut’tan ücretsiz indirebilirsin. Önce bu oyunları kısaca tanıyalım sonra da detayları paylaşalım:

  • Spider Fighter Hero 3’te Örümcek Adam olup kötü adamlara korku sal.
  • Star Wars: Galaxy of Heroes’ta galaksiler arası savaşlarda bir yenilmeze dönüş.
  • Harry Potter: Hogwarts Mystery’de büyücülük okuluna başla.
  • The Walking Dead No Man’s Land’da zombilere meydan oku.
  • Game of Thrones: Conquest’te krallığa hüküm sürmek için mücadele et.

⌚ Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar listemizi de incele!

AndroidOut‘tan ücretsiz APK, oyun, uygulama ve tema indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Spider Fighter 3

    Spider Fighter 3

    Örümcek Adam temalı süper kahraman oyunlarından biri olan Spider Fighter Hero 3, serinin devam niteliğindeki aksiyon macera oyunu. Gökdelenlerin arasında ağınla hızlıca hareket edecek, sokakları acımasız çetelerin elinden kurtaracaksın. Dövüş sanatlarındaki yeteneklerini her an geliştirmeye ve kötüleri korkutmaya devam edeceksin.

  2. Star Wars™: Galaxy of Heroes

    Star Wars™: Galaxy of Heroes

    Star Wars™: Galaxy of Heroes’ta filmlerden yüzlerce farklı karakter ile rakip takımları yenmek için Star Wars evreninin en güçlü ve ünlü kahramanlarını topla. Kötüleri veya düşmanlarını yendikçe karakterini geliştir. En iyi stratejini belirle. Yıldız geminin başına geç ve galaktik savaşlara katıl.

  3. Harry Potter: Hogwarts Mystery

    Harry Potter: Hogwarts Mystery

    Muhteşem görselliği ile Harry Potter Hogwart Mystery macera dolu bir RPG ve sihir oyunu. Cadılık okuluna seçilmenle başlayacağın oyuna büyüleri ve gizemli odaları keşfederek devam edeceksin. Büyücülükte ustalaş ve iksirler hazırla. Kendini hazır hissettiğinde düellolara çık.

  4. The Walking Dead No Man's Land

    The Walking Dead No Man’s Land

    Ünlü diziden ilham alan The Walking Dead No Man’s Land oyununda zombilerin şafağında hayatta kalman ve karşına çıkan tüm zombileri öldürmen gerekiyor. Yeni sezon, yepyeni hikaye ve karakterler ile macera kaldığı yerden devam ediyor. Güvenli bir kamp alanı inşa edip geliştirmeyi unutma!

  5. Game of Thrones: Conquest™

    Game of Thrones: Conquest™

    Game of Thrones: Conquest, Yedi Krallık’a hükmetmek için kendi ejderhanı yetiştirmen, ordunu kurman, üslerini geliştirmen, ittifaklar yapman gereken bir strateji ve RPG oyunu. Dizideki en sevdiğin kahramanları bir araya getir, gözünü kırpmadan savaş meydanlarına çık!

Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları

En sevdiğin filmdeki karakterin yerine geçip maceradan maceraya atılmak ister misin? Android’de keyifle oynayabileceğin en iyi film oyunları için yeni bir liste hazırladık. Aksiyonun ve maceranın bitmediği kült haline gelmiş en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar

Arkadaşını beklemekten sıkıldın mı ya da zamanın daha hızlı geçmesini mi istiyorsun? O zaman Android’deki en iyi zaman geçirmelik oyunları deneyebilirsin. Boş vakitlerinde mobil cihazlarında oynarken zaman geçirmeni sağlayacak en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları

Futbol zekana ve öngörülerine güveniyor, sevdiğin takımı şampiyon yapacağına inanıyorsan Android’de en iyi futbol menajerlik oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir kulübün tüm sorumluluğunu üstlenmen gereken bu harika ve heyecan dolu oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları

Bilinmeyen bir evrende veya fantastik bir dünyada geçen oyunları seviyor musun? Android’de keyifle oynayabileceğin bilim kurgu oyunları var. Sadece uzay ve uzaylılarla sınırlı kalmayıp içerik olarak zenginleştirilmiş en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!…

Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları

Hayalindeki şehri kurup yönetmek ister misin? Cevabın evetse kendini bir yönetici olarak deneyebileceğin Android’deki en iyi şehir kurma oyunları listemiz tam senlik. Mobil cihazlarında hemen oynamaya başlayabileceğin en güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…