Video izlenmelerini artırmak için TikTok çalma listesi nasıl oluşturulur?

tiktok-çalma-listesi

TikTok çalma listesi özelliği sayesinde videolarının daha fazla izlenmesine katkı sağlayacak. Duyurulan bu yeni özellik henüz herkes tarafından kullanılamıyor ama TikTok oynatma listesi oluşturmak oldukça kolay. Nasıl yapacağını ve detaylarını öğrenmek için okumaya devam et!

TikTok çalma listesi nedir?

TikTok oynatma listesi, uygulamadaki adıyla çalma listesi, birbiriyle alakalı videolarını bir başlık altında toplamana ve sıralamana imkan tanıyor. Bu sayede takipçilerin videolarını kesintisiz bir şekilde art arda izleyebilir.

Videolarını belirli bir konuya göre organize edebilir ve profiline girenlerin doğrudan erişmesini sağlayabilirsin. Çalma listelerini profilinde videolarının üstünde gösterilir.

Kimler TikTok oynatma listesi oluşturabilir?

TikTik oynatma listesi özelliği henüz herkese açık değil. Açılması durumunda profilinde video oynatma listesi oluşturma seçeneğini görmen gerekir.

Takipçi sayısı 10.000’in üzerinde olan hesaplara bu özelliğin açılacağı ön görülüyor. Ancak TikTok algoritmaları bunu şu an için kesin olarak doğrulamıyor. Açıkcası takipçi sayısı çok net bir kriter değil.

TikTok çalma listesi nasıl oluşturulur?

TikTok çalma listesi oluşturabilmek için öncelikle bu özelliğin sana açılmış olması gerekir. Profiline girdiğinde videolar sekmesinde Videoları oynatma (çalma) listesi halinde sırala seçeneğini görebilmen gerekir. Şimdi nasıl yapacağına bakalım.

  • Uygulamayı aç ve Profil sekmesine dokun.
  • Profil sayfanda Videolar sekmesinde yer alan Videoları çalma listesi halinde sırala düğmesine dokun.
  • Çalma listen için bir isim gir ve İleri düğmesine dokun.
  • Listeye eklemek istediğin videoları seç ve İleri düğmesine tıkla.
  • Son olarak Çalma listesi oluştur düğmesine dokunarak işlemi tamamla.

TikTok çalma listesine video ekleme

Oluşturduğun bir video oynatma listesine sonradan ekleme yapabilirsin. Bunun için:

  • Profil sayfana git ve eklemek istediğin videoyu bulup aç.
  • Videonun sağ tarafındaki yan yana üç noktaya dokun.
  • Çalma listesine ekle seçeneğine tıkla.
  • Birden fazla çalma listen varsa videoyu eklemek istediğin oynatma listesini seç.

TikTok çalma listesinden video kaldırma

Mevcut oynatma listesinden video kaldırmak isteyebilirsin. Bunu yapmak için şu adımları at:

  • Profil sayfana gir ve düzenlemek istediğin çalma listene dokun.
  • Kaldırmak istediğin videonun sağ tarafındaki üç çizgili menü simgesine dokun.
  • Çalma listesinden kaldır seçeneğine dokunarak videoyu listeden sil.

İstersen çalma listeni düzenleyebilir ve videoların sırasını değiştirebilirsin. Videoların sırasını değiştirmek için videoya basılı tutup istediğin sıraya sürüklemen yeterli.

ℹ️ Video paylaşmadan önce TikTok alt yazı ekleme yazımızı mutlaka oku!

AndroidOut‘tan ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile şarkılar ve ses efektleri içeren zengin bir kütüphaneyi kullanarak ilginç videolar düzenleyebilir ve paylaşabilirsin. Akışında diğer kullanıcıların videolarını izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilir hatta videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım?
Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım?

Mesajını gönderdin ama karşı taraf okudu mu okumadı mı çok mu merak ediyorsun? Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım diye sormaya artık paydos. Uygulamanın yeni özelliği sayesinde bu soruna kolayca cevap bulabilirsin. Nasıl mı, detaylar için okumaya devam et! …

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu
Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu

Severek kullandığın mesajlaşma uygulaması artık çalışmıyor mu? Hemen paniğe kapılmana gerek yok. Telegram çalışmıyor ise düzeltmek için deneyebileceğin yollar var. Bu rehberde bahsedilen adımları uygulayarak tekrar mesajlaşmaya başlayabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?
Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et…