Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları

en-iyi-futbol-menajerlik-oyunları

Futbol zekana ve öngörülerine güveniyor, sevdiğin takımı şampiyon yapacağına inanıyorsan Android’de en iyi futbol menajerlik oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir kulübün tüm sorumluluğunu üstlenmen gereken bu harika ve heyecan dolu oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!

En iyi futbol menajerlik oyunları mobil cihazlarında oyna

Futbol menajerlik oyunları, en çok sevilen spor oyunlarından biri. Bir futbolcu olup yeşil sahalarda koşmak yerine teknik adam olarak bir takımını yönetmen gerekiyor. Vereceğin kararlar oyunun gidişatını ve maçın sonucunu etkileyecek.

Gerçek hayatta olduğu gibi en iyi futbolcuları bulup yenilmez bir kadro oluşturmak üzere mücadele edeceğin bu oyunlar, basit mekaniklere sahip ancak saatlerce eğlence vadediyor.

En iyi futbol menajerlik oyunları listesi

Tuttuğun takımı daha kolay lider yapacağını düşünüyorsan listemizdeki en iyi futbol menajerlik oyunlarından birinde bunu herkese göster. AndroidOut’tan bu oyunları ücretsiz indirip oynayabilirsin. Şimdi listemizi kısaca tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Top Eleven: Futbol Menajeri ile adım adım zirveye çık.
  • OSM 24/25 – Futbol Oyunu’nda, 11’ini kurup online olarak herkese meydan oku.
  • Top Football Manager 2024 ile yıldız oyuncuları keşfet ve herkesi şaşırt.
  • Pro 11 – Futbol Menajeri ile teknik direktörlüğe ilk adımını at.
  • Soccer Manager 2024’te en iyi oyuncularla kendi takımını kurma fırsatı yakala.

👩🏽‍🔬 Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları listemizi de incele!

AndroidOut‘tan ücretsiz APK, oyun, uygulama ve tema indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Top Eleven - Futbol Menajeri

    Top Eleven – Futbol Menajeri

    Top Eleven, kendi futbol takımını kurup zirveye taşımak için elinden gelenin en iyisini yapacağın bir menajerlik oyunu. Futbol maçlarını kazanmak için en iyi taktikleri, dizilişleri, takım kadrosunu, alınacak ve satılacak oyuncuları belirlemelisin. Antrenmanlar yapabilir, 3D canlı maçları izleyebilirsin.

  2. Online Soccer Manager (OSM)

    Online Soccer Manager (OSM)

    Online Soccer Manager Online (OSM), en sevdiğin takımın başına geçip onu şampiyon yapacağın çevrim içi menajerlik oyunu. Tüm dünyadan ünlü futbol liglerini ve takımlarını bulabilirsin. Efsane olmuş oyuncuları kadrona katarak yeşil sahalara daha güçlü bir şekilde çıkabilirsin. İlk 11, yedekler, diziliş, oyun tarzı, taktik dahil olmak üzere takımının her şeyini kontrol edeceksin.

  3. Top Football Manager - Futbol

    Top Football Manager – Futbol

    Top Football Manager 2024’te yenilmez bir takım oluşturmak için yıldız oyuncuları keşfedip kadrona katacağın heyecan dolu bir Android menajerlik oyunu. Çoklu oyuncu desteği sayesinde tüm dünyadan diğer menajerlere meydan oku. Taktiklerin ve saha içi müdahalelerin ile en iyi teknik adamın kim olduğunu herkese göster!

  4. Pro 11 - Futbol Menajeri

    Pro 11 – Futbol Menajeri

    Pro 11 Futbol Menajeri, en sevdiğin kulübe teknik adam olacağın çok oyunculu ücretsiz bir futbol simülatörü. Transferleri yönetecek, sponsorluk anlaşmaları yapacak, antrenmana çıkacak, sahaya çıkacak kadroya, dizilişi ve taktiğe karar vereceksin. Stadyumunu büyüterek taraftarlarını sevindireceksin.

  5. Soccer Manager 2024 - Futbol

    Soccer Manager 2024 – Futbol

    Soccer Manager 2024, 36 ülkeden 54 ligde 900’den fazla kulüpten dilediğini seçip yönetebileceğin bir menajerlik oyunu. Futbolcular ve takımlar gerçek istatistik ve yetenekleriyle yer alıyor. Takımını zaferden zafere taşımak için saha içi taktikler belirleyebilir, en iyi futbolcuları transfer edebilir, kulüp tesislerini geliştirebilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları

En sevdiğin filmdeki karakterin yerine geçip maceradan maceraya atılmak ister misin? Android’de keyifle oynayabileceğin en iyi film oyunları için yeni bir liste hazırladık. Aksiyonun ve maceranın bitmediği kült haline gelmiş en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar

Arkadaşını beklemekten sıkıldın mı ya da zamanın daha hızlı geçmesini mi istiyorsun? O zaman Android’deki en iyi zaman geçirmelik oyunları deneyebilirsin. Boş vakitlerinde mobil cihazlarında oynarken zaman geçirmeni sağlayacak en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları

Futbol zekana ve öngörülerine güveniyor, sevdiğin takımı şampiyon yapacağına inanıyorsan Android’de en iyi futbol menajerlik oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir kulübün tüm sorumluluğunu üstlenmen gereken bu harika ve heyecan dolu oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları

Bilinmeyen bir evrende veya fantastik bir dünyada geçen oyunları seviyor musun? Android’de keyifle oynayabileceğin bilim kurgu oyunları var. Sadece uzay ve uzaylılarla sınırlı kalmayıp içerik olarak zenginleştirilmiş en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!…

Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları

Hayalindeki şehri kurup yönetmek ister misin? Cevabın evetse kendini bir yönetici olarak deneyebileceğin Android’deki en iyi şehir kurma oyunları listemiz tam senlik. Mobil cihazlarında hemen oynamaya başlayabileceğin en güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…