Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

telegram-gizli-kanaldan-video-indirme

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et!

Telegram gizli kanaldan video indirme için gerekenler

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram, kanallar sayesinde birçok insanla etkileşimde bulunmana imkan tanıyor. Kanallarda birçok video izleyebilirsin. Bunlardan bazıları indirmek isteyebilirsin. Ancak bir kanal gizli ise bunu yapmana izin verilmez.

telegram-gizli-kanaldan-video-indirme

Gizli kanallarda, içeriklerin başka sohbetlerde veya ortamlarda paylaşılamayacağına dair uyarı bulunur. Kanalın kurallarını ihlal etmediğini düşünüyorsan bu videoları indirmen mümkün.

Sınırlı içerik sunan kanallardan video indirmek için Telegram botlarını kullanabilirsin. Ancak bu botlar günümüz itibarıyla ücretli ve ücretsiz olanlar da güvenlik zafiyetine neden olabilir.

Herhangi bir ücret ödemeden Telegram’ın özelliklerinden yararlanarak beğendiğin bir videoyu daha sonra izlemek için cihazında saklayabilir hatta paylaşabilirsin. Bunun için Android dosyalarına rahatlıkla erişebilen bir dosya yöneticisine ihtiyacın olacak.

Cihazında yüklü olarak gelen yerel dosya yöneticisi veya üçüncü taraf uygulamalar, tüm klasör ve dosyalara tam erişemeyebilir. Ancak Marc apps & software tarafından geliştirilen Files (Dosyalar) uygulaması, bu konuda oldukça başarılı ve Telegram’ın otomatik olarak indirdiği videoları bulmanı sağlar.

Telegram gizli kanaldan video indirme adımları

Burada esasen bir indirme yapmayacak ve Telegram’dan faydalanacaksın. Uygulama gizli bir kanaldaki videoyu oynatmak için öncelikle cihazına yükler. Bir süre sonra bu videoyu siler. Telegram’ın halihazırda indirmiş olduğu bu videoyu bulup başka bir yere aktararak cihazında uzun süre tutabilir, dilediğin an izleyebilir ve arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

Nasıl yapacağına geçmeden önce Files (Dosyalar) uygulamasını AndroidOut’tan ücretsiz indirebileceğini hatırlatalım. Aşağıdaki adımlara geçmeden önce bu uygulamayı cihazına yükle. Sonra sırasıyla aşağıdaki adımları uygula:

  • Telegram gizli kanaldaki videoyu tam olarak izle. Böylelikle videonun cihazına kesin olarak inmesini sağla.
  • Files (Dosyalar) dosya yöneticisini aç. Önce Android klasörüne sonra Data klasörünün içine gir.

telegram-gizli-kanaldan-video-indirme

  • Burada yer alan org.telegram.messenger klasörüne tıkla. Files klasörüne dokunarak ilerle.

telegram-gizli-kanaldan-video-indirme

  • Telegram klasörüne dokun. Açılan pencereden Telegram Video klasörüne gir.

telegram-gizli-kanaldan-video-indirme

  • Kanalda paylaşılan veya izlediğin videoları bu klasörde görebilirsin. Son izlediklerini başta bulabilirsin. Bazen istediğin videoyu bulmak için dosyalara tek tek tıklayıp izlemen gerekebilir.

telegram-gizli-kanaldan-video-indirme

  • Videoyu bulduysan daha kolay erişmek için başka bir klasöre taşıyabilir veya hemen paylaşabilirsin. Bunun için videoya parmağını basılı tut. Üsteki paylaş simgesine dokun veya üç noktaya dokunduktan sonra Klasöre kopyala veya Klasöre taşı seçeneklerini kullanarak taşıma işlemi yapabilirsin.

telegram-gizli-kanaldan-video-indirme

Artık bu videoyu taşıdığın yerden kolaycan izleyebilir veya yeniden paylaşabilirsin.

🧑🏽‍🔧 Bir sorunla karşılaştın ve Telegram çalışmıyor mu düzeltmenin yolunu hemen oku!

AndroidOut‘tan ücretsiz APK indir, oyun, uygulama ve tema keşfet, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Files

    Files

    Files (Dosyalar) uygulaması, Android cihazındaki klasörlere ve dosyalara kolayca erişmeni sağlayan pratik bir dosya yöneticisi. Android’in erişim izni vermediği özellikle Data klasörünün içinde yer alan alt klasörlere daha kolay erişmeni sağlar. Rootsuz cihazlarda çalışabilir.

Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım?
Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım?

Mesajını gönderdin ama karşı taraf okudu mu okumadı mı çok mu merak ediyorsun? Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım diye sormaya artık paydos. Uygulamanın yeni özelliği sayesinde bu soruna kolayca cevap bulabilirsin. Nasıl mı, detaylar için okumaya devam et! …

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu
Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu

Severek kullandığın mesajlaşma uygulaması artık çalışmıyor mu? Hemen paniğe kapılmana gerek yok. Telegram çalışmıyor ise düzeltmek için deneyebileceğin yollar var. Bu rehberde bahsedilen adımları uygulayarak tekrar mesajlaşmaya başlayabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?
Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et…