Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları

en-iyi-bilim-kurgu-oyunları

Bilinmeyen bir evrende veya fantastik bir dünyada geçen oyunları seviyor musun? Android’de keyifle oynayabileceğin bilim kurgu oyunları var. Sadece uzay ve uzaylılarla sınırlı kalmayıp içerik olarak zenginleştirilmiş en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!

En iyi bilim kurgu oyunları

Klasik oyun türlerinden biri olan, ilk başlarda sadece uzayda uzaylılar ile yapılan savaşları ele alan bilim kurgu oyunları artık çok daha fazla kapsamlı. Günümüzde bilim kurgu oyunlarına, uzay gemileri ile savaşmanın dışında strateji, rol yapma, FPS gibi birçok unsur eklenmiş durumda.

Yeni oyun temaları arasında keşif, hayatta kalma, teknolojik devrim sayılabilir. Yine inanılmaz bir oyun deneyimi sunmaya devam ediyor. Android’de ise bolca seçenek bulmak mümkün.

Android için en iyi bilim kurgu oyunları listesi

Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi bilim kurgu oyunlarını bir liste haline getirdik. Bu oyunları AndroidOut’tan indirebilirsin. Önce kısaca listemizi tanıyalım daha sonra detayları paylaşalım.

  • Star Trek Fleet Command oyununda galaksinin derinliklerinde hüküm sür.
  • Shadowgun Legends: Savaş Oyunu ile dünyayı işgalci uzaylılardan kurtar.
  • Iron Marines Offline Strategy, birliğini en iyi şekilde yönetmen gereken bir strateji oyunu.
  • Lifeline oyunu etkileşimli hikayesiyle seni büyüleyecek.
  • Ticket to Earth, her adımını düşünmen gereken bir savaş.

🏙️ Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları listemizi şimdi keşfet!

AndroidOut‘tan ücretsiz APK indir, oyun, uygulama ve tema keşfet, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Star Trek: Fleet Command

    Star Trek: Fleet Command

    Star Trek Fleet Command, ünlü Star Trek karakterlerinden ilham alan bir RPG ve strateji oyunu. Uzay üssünü kurmalı, filonu komuta etmeli, galaksinin derinliklerini keşfetmeli, kaynak toplamalı ve diğer oyuncularla savaşmalısın. İyi bir diplomasi yürütebilir, kaynaklarını ve ordunu iyi yönetip zorlu savaşlardan galip gelebilirsin.

  2. Shadowgun Legends

    Shadowgun Legends

    FPS oyunlarından hoşlanıyor ve biraz da uzaylı avlamak istiyorsan Shadowgun Legends, aksiyonu bol bir bilim kurgu oyunu. PvP, eşli gibi modları olsa da oyun esasen tek kişilik bir hikaye ve tamamlanması gereken birçok göreve sahip. Farklı tarzda birçok silah, tüfek ile zengin bir envanter ve geniş özelleştirme imkanı sunuyor.

  3. Iron Marines RTS offline

    Iron Marines RTS offline

    Iron Marines, mobil olmasına rağmen tam teşekküllü bir gerçek zamanlı strateji oyunu. Keskin nişancı, taret, piyade gibi birçok askeri birlik kuracak ve operasyonlara göndereceksin. Benzersiz yeteneklere sahip kahramanlar toplayacaksın. Zorlu birçok görev ve seviyenin yanı sıra yenmesi güç patronlarla mücadele edeceksin.

  4. Lifeline

    Lifeline

    Android’deki özgün oyunlardan biri olan Lifeline, esasen etkileşimli bir hikayeye sahip hayatta kalma oyunu. Ünlü yazar Dave Justus tarafından oluşturulan hikayede kendi kaderini belirleyeceksin. Hayatta kalanlara ulaşmaya çalışacak ve vereceğin kararlar hikayenin gidişatını değiştirecek.

  5. Ticket to Earth

    Ticket to Earth

    Bilim kurgu ile bezenmiş bir taktiksel rol yapma oyunu olan Ticket to Earth benzersiz görsel tasarımı, bulmaca tabanlı savaş mekaniği ile harika bir seçenek. Savaş, farklı renklere sahip karolardan oluşan bir alanda gerçekleşiyor. Karolarda ilerledikçe saldırı gücün artacak. Ancak hamleleri iyi planlamalı, stratejik hareket etmelisin.

Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları

En sevdiğin filmdeki karakterin yerine geçip maceradan maceraya atılmak ister misin? Android’de keyifle oynayabileceğin en iyi film oyunları için yeni bir liste hazırladık. Aksiyonun ve maceranın bitmediği kült haline gelmiş en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar

Arkadaşını beklemekten sıkıldın mı ya da zamanın daha hızlı geçmesini mi istiyorsun? O zaman Android’deki en iyi zaman geçirmelik oyunları deneyebilirsin. Boş vakitlerinde mobil cihazlarında oynarken zaman geçirmeni sağlayacak en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları

Futbol zekana ve öngörülerine güveniyor, sevdiğin takımı şampiyon yapacağına inanıyorsan Android’de en iyi futbol menajerlik oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir kulübün tüm sorumluluğunu üstlenmen gereken bu harika ve heyecan dolu oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları

Bilinmeyen bir evrende veya fantastik bir dünyada geçen oyunları seviyor musun? Android’de keyifle oynayabileceğin bilim kurgu oyunları var. Sadece uzay ve uzaylılarla sınırlı kalmayıp içerik olarak zenginleştirilmiş en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!…

Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları

Hayalindeki şehri kurup yönetmek ister misin? Cevabın evetse kendini bir yönetici olarak deneyebileceğin Android’deki en iyi şehir kurma oyunları listemiz tam senlik. Mobil cihazlarında hemen oynamaya başlayabileceğin en güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…