Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları

en-iyi-şehir-kurma-oyunları

Hayalindeki şehri kurup yönetmek ister misin? Cevabın evetse kendini bir yönetici olarak deneyebileceğin Android’deki en iyi şehir kurma oyunları listemiz tam senlik. Mobil cihazlarında hemen oynamaya başlayabileceğin en güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi Android şehir kurma oyunları

Şehir kurma oyunları, günümüzde oldukça popüler. Bilgisayardaki muadilleri kadar şimdilik görsellik ve düzenleme seçeneği sunmasa da mobil şehir kurma oyunları Android’de keyifli zaman geçirmeni sağlıyor.

Android şehir kurma oyunlarında, yine bir şehrin başına geçecek, şehrini adım adım büyüteceksin. Bunun için iyi bir planlama yapmalı, yeni evler, iş alanları ve eğlence mekanları ile şehrini bir cazibe merkezine dönüştürmelisin.

En iyi şehir kurma oyunları listesi

Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi şehir kurma oyunlarında bir liste hazırladık. Listemizdeki oyunları AndroidOut’tan ücretsiz olarak indirebilirsin. Şimdi kısaca listemizi tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Township oyununda çiftçilik ve üretim yaparak kendi şehrini kur.
  • SimCity BuildIt oyununda iyi bir belediye başkanı olmak için elinden geleni yap.
  • Megapolis: Şehir Kurma Oyunu ile mega bir kent inşa etmeye hazır mısın?
  • Frozen City oyununda hayatta kalmak için buzulların arasında bir şehir inşa et.
  • Global City: İnşaat ve Hasat oyununda, ticaret ve madencilik yaparak müreffeh bir şehir oluştur.

🔮 Android’de oynaman gereken en iyi God of War benzeri oyunlar listemizi de incele.

AndroidOut‘tan ücretsiz APK indir, oyun, uygulama ve tema keşfet, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Township

    Township

    Township, esasen şehir kurma ve çiftçilik simülatörlerini kusursuz bir şekilde harmanlayan harika bir oyun. Evler, fabrikalar, sosyal tesisler inşa edeceksin. Çiftçilik, üretim ve ticaret yaparak para kazanacak ve şehrini büyüteceksin. Binaların yapımı biraz zaman aldığından beklerken eşleştirme, keşif, gizli nesne bulma gibi ögeler içeren etkinliklere katılabilirsin.

  2. SimCity BuildIt

    SimCity BuildIt

    PC versiyonundan ilham alan ve mobil cihazlara uyarlanan SimCity BuildIt oyununda belediye başkanı olacaksın. Sıfırdan bir şehir inşa edecek ve tüm gelişim aşamalarını kontrol edeceksin. Kent hayatında karşılaşılan sorunlara ekonomik ve çevreci çözümler üreteceksin. Sık güncellemeler, etkinlikler, çoklu oyuncu desteği ile elinden hiç düşmeyecek.

  3. Megapolis

    Megapolis

    Megapolis, en iyi şehri kurmak için altyapıdan endüstriye kadar birçok alanda kontrolü elinde tutacağın bir oyun. Şehrini geliştirmek için sanayiye ve altyapıya önem vermen gerekiyor. Bunun için madenler keşfetmeli, fabrikalar kurmalı, yaşanabilir bir şehir inşa etmelisin. Çevreyolları, gökdelenler, anıtsal binalar, parklar ve çok daha fazlasıyla şehrini donatabilirsin.

  4. Frozen City

    Frozen City

    Frozen City, keyifli saatler geçirmeni vaat eden bir yönetim oyunu. Donmuş bir şehirde hayatta kalma mücadelesi vereceksin. Bunun için hayatta kalan insanlarla görev paylaşımı yapmalı, kaynakları verimli kullanmalı, ihtiyaçlarına göre yeni binalar yaparak şehrini geliştirmelisin. Bolca düzenlenen etkinliklere katılıp tek düzelikten kurtulabilirsin.

  5. Global City

    Global City

    Global City, konutlar, alışveriş merkezleri, parklar, fabrikalar ve çok daha fazlasını inşa etmen gereken bir şehir kurma oyunu. Oyunda liman sayesinde ticaret yapacak, maden sahalarını keşfedecek ve verilen görevleri tamamlayacaksın. Doğal kaynaklarını şehrini zenginleştirmek için kullanacaksın.

Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları

En sevdiğin filmdeki karakterin yerine geçip maceradan maceraya atılmak ister misin? Android’de keyifle oynayabileceğin en iyi film oyunları için yeni bir liste hazırladık. Aksiyonun ve maceranın bitmediği kült haline gelmiş en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar

Arkadaşını beklemekten sıkıldın mı ya da zamanın daha hızlı geçmesini mi istiyorsun? O zaman Android’deki en iyi zaman geçirmelik oyunları deneyebilirsin. Boş vakitlerinde mobil cihazlarında oynarken zaman geçirmeni sağlayacak en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları

Futbol zekana ve öngörülerine güveniyor, sevdiğin takımı şampiyon yapacağına inanıyorsan Android’de en iyi futbol menajerlik oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir kulübün tüm sorumluluğunu üstlenmen gereken bu harika ve heyecan dolu oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları

Bilinmeyen bir evrende veya fantastik bir dünyada geçen oyunları seviyor musun? Android’de keyifle oynayabileceğin bilim kurgu oyunları var. Sadece uzay ve uzaylılarla sınırlı kalmayıp içerik olarak zenginleştirilmiş en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!…

Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları

Hayalindeki şehri kurup yönetmek ister misin? Cevabın evetse kendini bir yönetici olarak deneyebileceğin Android’deki en iyi şehir kurma oyunları listemiz tam senlik. Mobil cihazlarında hemen oynamaya başlayabileceğin en güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…