Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

instagram-destek

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et!

Instagram Destek’e uygulama üzerinden nasıl ulaşılır?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşırsan Yardım Merkezi’ne göz atabilir, birçok sorunla ilgili çözümleri ve neyi nasıl yapacağını anlatan yazıları bulabilirsin. Daha önce pek çok kez sorulmuş soruların yanıtlarını bulabilirsin.

İlgili yazıları okuduğun halde uygulamanın en güncel sürümünü kullanmana rağmen sorunun çözülmediyse destek talebinde bulunabilir ve sorunu Instagram’a iletebilirsin. Ancak unutma ki platformun milyonlarca kullanıcısı olduğundan bazı destek taleplerine hemen geri dönüş alamayabilirsin.

Uygulama üzerinden destek talebinde bulunmak için Yardım Merkezi’ne girmen gerekir. Bunun için şu adımları izle.

  • Uygulamayı aç, sağ alt köşedeki resmine dokunarak Profil sayfana git.
  • Profil sayfanın sağ üst köşesindeki üç çizgili menü simgesine dokun.
  • Ayarlar ve hareketler sayfası açılacak. Sayfada aşağıya doğru in. Daha fazla bilgi ve destek bölümünü bul. Can simidi simgeli Yardım seçeneğine gir.

instagram-destek

  • Sorun Bildir seçeneğine tıkla.

instagram-destek

  • Geri git ve telefonunu salla seçeneğine tıklayarak sorun yaşadığın yere geri gidip telefonunu salla ve ekrandaki talimatları uygula.

instagram-destek

  • Sallamadan sorun bildir seçeneğine dokunarak da yapabilirsin. Bu durumda cihazın, hesabın gibi bazı bilgiler gerekebilir. Bunları dahil edip etmemeye karar vermen gerekir. Ardından ne olduğu açıkla ve Gönder düğmesine dokun.

instagram-destek

Buradaki destek talepleri teknik sorunlarla ilgilidir. Kötüye kullanım, spam gibi şikayetlerini buradan yapamazsın. Ayrıca hesabına girerken yaşadığın sorunları da buradan bildiremezsin. Bu gibi durumlarda Yardım Merkezi’nde yer alan Giriş Yapamıyorum makalesinden bilgi alabilirsin.

Bilgisayar üzerinden Yardım Merkezi’ne ulaşabilir, yaşadığın sorunla ilgili makaleleri okuyabilirsin. Bunun için web tarayıcından Instagram hesabına giriş yaptıktan sonra sol menüden Daha fazla > Ayarlar > Yardım > Yardım Merkezi yolunu izle.

Teknik bir sorun yaşıyor ve yukarıdaki adımlarla uğraşmak istemiyorsan telefonunu sallayarak bildirimde bulunabilir. Telefonunu salladığında Teknik bir sorunu bildir sayfası açılır. Sorun bildir düğmesine dokunduktan sonra ekrandaki talimatları uygulaman yeterli.

instagram-destek

Son olarak uygulamanın herhangi bir müşteri hizmetleri telefon numarası olmadığını ve destek e-postasının da artık kullanılmadığını hatırlatalım.

😛 Instagram dili nasıl değiştirilir yazımızı da göz at.

AndroidOut‘tan ücretsiz APK indir, oyun, uygulama ve tema keşfet, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ. Arkadaşlarının gönderi, hikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, çerçeve ve özel efektler kullanabilir, direkt mesajlar ile sohbet edebilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Adım adım TikTok’ta jeton nasıl alınır?
Adım adım TikTok’ta jeton nasıl alınır?

Videolarını beğenerek izlediğin içerik üreticilere destek olmanın bir yolu da sanal hediyeler göndermek. TikTok’ta jeton nasıl alınır bilmiyorsan bu rehber sayesinde öğrenebilir ve içerik üretenlere sanal hediyeler gönderebilirsin. Detayları keşfetmek için okumaya devam et! T…

Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım?
Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım?

Mesajını gönderdin ama karşı taraf okudu mu okumadı mı çok mu merak ediyorsun? Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım diye sormaya artık paydos. Uygulamanın yeni özelliği sayesinde bu soruna kolayca cevap bulabilirsin. Nasıl mı, detaylar için okumaya devam et! …

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu
Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu

Severek kullandığın mesajlaşma uygulaması artık çalışmıyor mu? Hemen paniğe kapılmana gerek yok. Telegram çalışmıyor ise düzeltmek için deneyebileceğin yollar var. Bu rehberde bahsedilen adımları uygulayarak tekrar mesajlaşmaya başlayabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…