Android’de oynaman gereken en iyi God of War benzeri oyunlar

god-of-war-benzeri-oyunlar

Oyun konsollarına geldiği andan itibaren bir külte dönüşen God of War birçok geliştiriciye ilham oldu. Bugün Android’de oynayabileceğin God of War benzeri oyunları senin için inceledik. Severek oynayacağın en iyi 5 mobil oyunu seçtik. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et!

God of War benzeri oyunlar Android’de

Muhteşem grafikleri, etkileyici hikayesiyle God of War, tüm dünyadan oyuncular tarafından oldukça sevilmekte ve seri devam ettikçe hayran kitlesi de artmakta. İskandinav ve Yunan tanrılarına atıfta bulunan mitolojik arka planı, muhteşem kahramanları ve heyecan verici görevleri ile öne çıkıyor.

God of War, başka konsol oyunlarına ilham olduğu gibi Android oyunları da etkiledi. Kendine has mekanik ve grafikleri bulunan oyunun benzerlerini Android’de bulmak mümkün.

God of War benzeri oyunlar listesi

God of War hissi uyandıracak en iyi oyunları listeledik. Bu oyunları AndroidOut’tan ücretsiz indirebilirsin. Şimdi bu oyunları kısaca tanıyalım ve ardından detayları paylaşalım.

  • Grim Soul: Dark Survival RPG’de ne olursa olsun hayatta kal.
  • Evil Lands: Online Action RPG’de keşfedilecek birçok şey var.
  • Grimvalor oyununda önüne çıkanı affetme.
  • Immortal Awakening’te yenilmez bir savaşçıya dönüş.
  • Shadowblood’da canavarların üstüne korkusuzca yürü.

👪 Android’de hep birlikte oynayabileceğiniz en iyi aile oyunları listemizi de incele.

AndroidOut‘tan ücretsiz APK indir, oyun, uygulama ve tema keşfet, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Grim Soul: Dark Fantasy Survival

    Grim Soul: Dark Fantasy Survival

    Grim Soul: Dark Survival RPG, keşfe ve yaratıcılığa odaklanan bir MMORPG. Her şeye sıfırdan başlayıp kendini geliştirmen gerekiyor. Kendi kaleni inşa etmelisin. Bunun için düşmanlarını ve madenleri yağmalamalısın. Silahlarını, dövüş ve savaş stilini seçip yükseltmelisin. Zindanlara dalacak ve gizemlerini keşfedeceksin.

  2. Evil Lands: Online Action RPG

    Evil Lands: Online Action RPG

    Evil Lands: Online Action RPG, üçüncü şahıs batı tarzı fantastik bir sandbox oyunu. Koca bir açık dünyada sayısız görev, düşman ve keşfedilecek şey seni bekliyor. Ekipmanlarını, yeteneklerini ve sınıfını seçerek oyuna başla. Büyülü ormanları keşfet, yağma yap ve kendini daima geliştir.

  3. Grimvalor

    Grimvalor

    Grimvalor, 2D bir hack-and-slash tarzı aksiyon macera oyunu. Hızlı tempolu bu platformda efsanevi ölümcül mücadelelere katılacaksın. Ekranda sağa doğru ilerleyecek ve önüne ne çıkarsa çıksın öldüreceksin. İlerledikçe daha güçlü ve yenilmez rakipler seni karşılayacak.

  4. Immortal Awakening

    Immortal Awakening

    Immortal Awakening, God of War tarzı mükemmel bir çevrim içi RPG deneyimi sunuyor. Karakter sınıfını seçtikten sonra kendini düşmanlar ve diğer oyuncularla dolu açık dünyada bulacaksın. Düşmanlarını yenip görevleri tamamladıkça yeteneklerini geliştireceksin. Seviyen arttıkça daha güçlü rakiplerle yüzleşeceksin.

  5. Shadowblood

    Shadowblood

    Shadowblood, canavar sürüleriyle mücadele edeceğin yukarıdan aşağıya bakış açısına sahip bir hack-and-slash RPG oyunu. Her karakterin kendine has yetenekleri var. Görsel açıdan tatmin edici savaşlara katılacak ve bol bol kombolar kullanacaksın. En iyi savaşçı olmak uğraş, ruh taşlarını ve zırhları toplamayı unutma.

Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları

En sevdiğin filmdeki karakterin yerine geçip maceradan maceraya atılmak ister misin? Android’de keyifle oynayabileceğin en iyi film oyunları için yeni bir liste hazırladık. Aksiyonun ve maceranın bitmediği kült haline gelmiş en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar

Arkadaşını beklemekten sıkıldın mı ya da zamanın daha hızlı geçmesini mi istiyorsun? O zaman Android’deki en iyi zaman geçirmelik oyunları deneyebilirsin. Boş vakitlerinde mobil cihazlarında oynarken zaman geçirmeni sağlayacak en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları

Futbol zekana ve öngörülerine güveniyor, sevdiğin takımı şampiyon yapacağına inanıyorsan Android’de en iyi futbol menajerlik oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir kulübün tüm sorumluluğunu üstlenmen gereken bu harika ve heyecan dolu oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları

Bilinmeyen bir evrende veya fantastik bir dünyada geçen oyunları seviyor musun? Android’de keyifle oynayabileceğin bilim kurgu oyunları var. Sadece uzay ve uzaylılarla sınırlı kalmayıp içerik olarak zenginleştirilmiş en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!…

Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları

Hayalindeki şehri kurup yönetmek ister misin? Cevabın evetse kendini bir yönetici olarak deneyebileceğin Android’deki en iyi şehir kurma oyunları listemiz tam senlik. Mobil cihazlarında hemen oynamaya başlayabileceğin en güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…