Android’de hep birlikte oynayabileceğiniz en iyi aile oyunları

en-iyi-aile-oyunlari

Havaların çok sıcak geçtiği şu günlerde evde kalmak zorunda olanların yardımına Android koşuyor. En iyi aile oyunları ile evde keyifli zaman geçirebilir ve sevdiklerinle bol bol eğlenebilirsin. Listemizdeki ailecek oynanabilecek mobil oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi aile oyunları ile keyifli zaman geçir

Oyun oynamak, her yaştan insanın keyif aldığı eğlenme yollarından biri. Özellikle ailelerin birlikte vakit geçirmesi için Android birçok fırsat sunuyor. Mobil cihazlar üzerinden ailecek oyun oynamak mümkün.

Evdeki herkesin kolayca oynayabileceği en güzel oyunlardan bir liste hazırladık. Bu sayede ailecek vakit geçirebilir, tatlı bir rekabete başlayabilirsin.

En iyi aile oyunları listesi

Ailecek oynanabilecek mobil oyunlardan 5 tanesini senin için seçtik. Bu oyunları AndroidOut’tan ücretsiz indirebilirsin. Listemizi kısaca tanıyalım sonrasında detayları paylaşalım.

  • 2 3 4 kişilik oyunlar ile aynı anda aileden 4 kişi oyun oynayın.
  • UNO’da ailenle eşli mücadeleye başla.
  • Among Us’ta ailedeki sahtekarı ortaya çıkar.
  • Triva Crack ile ailede en çok bilen kimmiş öğren.
  • Tabu Resmi Oyunu, yasaklı kelimeleri kullanmadan anlatmaya başla.

🏃 Aksiyonu ve bulmacayı seviyorsan en iyi kaçış oyunları listemizi de incele!

AndroidOut‘tan ücretsiz APK indir, oyun, uygulama ve tema keşfet, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. 2 3 4 kişilik oyunlar - Futbol,Yılan,Tanklar oyunu

    2 3 4 kişilik oyunlar – Futbol,Yılan,Tanklar oyunu

    Tek başına oyun oynamaktan sıkılanlar için 2 3 4 Kişilik Oyunlar harika bir fırsat sunuyor. Dört kişiye kadar aynı telefon veya tablette 30 heyecan verici oyunu oynama şansına sahipsin. Yarışlar, uzaylı tenisi, kaykay, balık avlama, tanklarla savaş, futbol, sumo gibi birçok oyunu ailecek oynayabilirsin.

  2. UNO!™

    UNO!™

    Artık klasik bir kart oyunu sayılan UNO, nerede olursan ol ailecek eğlenmeni sağlıyor. Farklı oyun modları, turnuvalar, yeni kurallar ve zorluklar sunuyor. Bireysel oynayabileceğin gibi aile içinde ikişerli takımlara ayrılıp 2v2 modunda oynayabilir, rekabeti üst seviyeye taşıyabilirsin.

  3. Among Us

    Among Us

    Aksiyon oyunu olan Among Us’ta bir uzay gemisinde mürettebat (crewmates) olarak ailecek görevleri tamamlamalı ve sahtekar (impostor) kim onu bulmalısınız. Aranızdaki impostor fark edilmeden ne kadar mürettebat varsa hepsini öldürmeli ve gemiyi sabote etmeli. Kalabalık aileler için ideal oyun 4 ila 10 kişi oynanabiliyor.

  4. Trivia Crack

    Trivia Crack

    Bilginize güveniyor, genel kültürümüz iyidir diyorsanız ve aile içi keyifli bir mücadele yaşamak istiyorsanız Trivia Crack iyi bir seçim olabilir. Bilimden sanata spordan coğrafyaya onlarca başlıkta ister bireysel ister takım halinde ailecek yarışabilirsiniz. Bilgilerinizi tazelerken bir taraftan da çok eğleneceksiniz.

  5. Tabu - Resmi Oyunu

    Tabu – Resmi Oyunu

    Tabu, klasik masa oyunu Tabu’nun resmi mobil versiyonu. Karttaki sözcüğü, yasaklı kelimeleri kullanmadan takımına anlatmalısın. Süre bitmeden kelimeleri doğru tahmin etmeliler. Farklı temalara sahip kartlar arasından seçim yapabilirsin. Parti modu sayesinde ailecek bolca gülüp eğlenebilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi film oyunları

En sevdiğin filmdeki karakterin yerine geçip maceradan maceraya atılmak ister misin? Android’de keyifle oynayabileceğin en iyi film oyunları için yeni bir liste hazırladık. Aksiyonun ve maceranın bitmediği kült haline gelmiş en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar

Arkadaşını beklemekten sıkıldın mı ya da zamanın daha hızlı geçmesini mi istiyorsun? O zaman Android’deki en iyi zaman geçirmelik oyunları deneyebilirsin. Boş vakitlerinde mobil cihazlarında oynarken zaman geçirmeni sağlayacak en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları

Futbol zekana ve öngörülerine güveniyor, sevdiğin takımı şampiyon yapacağına inanıyorsan Android’de en iyi futbol menajerlik oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir kulübün tüm sorumluluğunu üstlenmen gereken bu harika ve heyecan dolu oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları

Bilinmeyen bir evrende veya fantastik bir dünyada geçen oyunları seviyor musun? Android’de keyifle oynayabileceğin bilim kurgu oyunları var. Sadece uzay ve uzaylılarla sınırlı kalmayıp içerik olarak zenginleştirilmiş en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!…

Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları

Hayalindeki şehri kurup yönetmek ister misin? Cevabın evetse kendini bir yönetici olarak deneyebileceğin Android’deki en iyi şehir kurma oyunları listemiz tam senlik. Mobil cihazlarında hemen oynamaya başlayabileceğin en güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…