Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

en-iyi-av-oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et!

En iyi av oyunları Android’de seni bekliyor

Avcılık, birçok insan için vazgeçilmez bir aktivite. Ancak doğada hayvanların öldürülmesine birçok insan sıcak bakmıyor. Ancak Android ise gerçeğini aratmayan sanal bir dünyada av yeteneklerini sergilemene imkan veriyor.

Av tüfeklerini ustaca kullanmalı, iyi nişan almalı ve tam zamanında ateş etmelisin. En iyi avı vuran, en çok puan toplayan oyunu kazanır.

En iyi av oyunları listesi

Android cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını AndroidListe’den ücretsiz olarak indirebilirsin. Şimdi listemizdeki oyunları kısaca paylaşalım sonra detayları paylaşalım.

  • Hunting Clash: Avlama Oyunu, gerçekçi bir av simülatörü.
  • ARK: Survival Evolved’da hayatta kalmak için avlanacaksın.
  • Deer Hunter Classic, tüm zamanların en çok oynanan av oyunlarından biri.
  • Animal Hunter: Wild Shooting, av yapacağın bir FPS.
  • Hunting Simulator 4×4, arazi araçlarını kullanarak ava çıkacağın zorlu bir oyun.

🃏 Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları listemizi de incele.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Hunting Clash: Animal Hunter Games, Deer Shooting

    Hunting Clash: Animal Hunter Games, Deer Shooting

    Hunting Clash, ormandaki farklı hayvanları avlamak için çeşitli silahları kullanacağın çok gerçekçi bir av simülatörü. Dünyanın farklı yerlerinde av partilerine katılacak, diğer oyunculara meydan okuyacaksın. Geyik, kurt, ayı gibi vahşi hayvanların izini sürecek, tuzaklar kuracak ve isabetli atışlar yapacaksın. Zamanla silahlarını da geliştirebilirsin.

  2. ARK: Survival Evolved

    ARK: Survival Evolved

    ARK: Survival Evolved, Jura çağına geri döneceğin hayatta kalmak için avlanmak zorunda kalacağın ve acımasız dinozorlarla yüzleşeceğin macera dolu bir oyun. İlkel canlılarla dolu bir ortamda kendine barınak inşa edecek, kaynakları toplayacak, silahlarını geliştirecek veçeşitli dinozor türlerini eğiteceksin.

  3. DEER HUNTER CLASSIC

    DEER HUNTER CLASSIC

    Deer Hunter Classic, çeşitli vahşi hayvanları avlaman gereken birinci şahıs aksiyon oyunu. Çevreyi keşfe çıkacak, farklı türlerdeki avının izini sürecek, doğru zamanda ateş edeceksin. Hedefine ateş etmeden önce zum yapabilir ya da kızılötesi dürbün kullanabilirsin. Mühimmatlarını geliştirebilirsin.

  4. Animal Hunter: Wild Shooting

    Animal Hunter: Wild Shooting

    Animal Hunter: Wild Shooting, av için vahşi doğaya yolculuk yapacağın bir FPS oyunu. Geyik, kurt başta olmak üzere doğadaki vahşi hayvanları avlayacaksın. Avını sessizce takip edecek, en uygun anı yakalamak için elin tetikte bekleyeceksin. İlerledikçe daha zorlu avların peşine düşeceksin.

  5. Hunting Simulator 4x4

    Hunting Simulator 4×4

    Hunting Simulator 4×4, muhteşem grafikleriyle savanın ortasında arazi araçları kullanarak avının peşinden gideceğin harika bir avcılık oyunu. Araziyi keşfe çıkacak, tuzaklar kuracak, hayvanların izini süreceksin. Farklı haritalar, yerine getirmen gereken görevler ve çok daha fazlasını sunuyor.

Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar

Arkadaşını beklemekten sıkıldın mı ya da zamanın daha hızlı geçmesini mi istiyorsun? O zaman Android’deki en iyi zaman geçirmelik oyunları deneyebilirsin. Boş vakitlerinde mobil cihazlarında oynarken zaman geçirmeni sağlayacak en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları

Futbol zekana ve öngörülerine güveniyor, sevdiğin takımı şampiyon yapacağına inanıyorsan Android’de en iyi futbol menajerlik oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir kulübün tüm sorumluluğunu üstlenmen gereken bu harika ve heyecan dolu oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları

Bilinmeyen bir evrende veya fantastik bir dünyada geçen oyunları seviyor musun? Android’de keyifle oynayabileceğin bilim kurgu oyunları var. Sadece uzay ve uzaylılarla sınırlı kalmayıp içerik olarak zenginleştirilmiş en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!…

Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları

Hayalindeki şehri kurup yönetmek ister misin? Cevabın evetse kendini bir yönetici olarak deneyebileceğin Android’deki en iyi şehir kurma oyunları listemiz tam senlik. Mobil cihazlarında hemen oynamaya başlayabileceğin en güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi God of War benzeri oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi God of War benzeri oyunlar

Oyun konsollarına geldiği andan itibaren bir külte dönüşen God of War birçok geliştiriciye ilham oldu. Bugün Android’de oynayabileceğin God of War benzeri oyunları senin için inceledik. Severek oynayacağın en iyi 5 mobil oyunu seçtik. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et…