Android’de bilmen gereken en iyi 5 kargo takip uygulaması

en-iyi-kargo-takip-uygulaması

Online alışveriş yapmayı seviyor ve siparişlerini kolayca takip etmek mi istiyorsun? Kargom nerede diye artık merak etmene gerek yok. En iyi 5 kargo takip uygulaması ile paketlerinin nerede olduğunu öğrenebilirsin. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!

Kargo takip uygulaması

Alışveriş tutkunları için önemli konulardan biri de kargo takibi. Özellikle farklı sitelerden ve yurt dışından alışveriş yapanlar için takip işi zorlaşabilir. Ancak Android tek elden kargolarını takip etmeni sağlayan birçok uygulamaya sahip. Hem yerel hem de uluslararası kargo firmalarından kolayca takip yapabilirsin.

Sipariş veya kargo kodu ile çalışan bu uygulamalar oldukça pratik. Popüler alışveriş sitelerine, ulusal ve uluslararası lojistik firmalarına erişimi olan uygulamalardan bir liste oluşturduk.

En iyi 5 kargo takip uygulaması listesi

Android cihazlarında kullanabileceğin en iyi 5 kargo takip uygulamasını listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz olarak indirebilirsin. Kısaca kargo takip uygulamalarını tanıdıktan sonra detayları paylaşalım.

  • 17TRACK Hepsi Bir Arada Posta Takibi ile tüm küresel nakliye firmalarına ulaş.
  • Kargo Takip – pkge Mobile ile uluslararası gönderilerini kolayca takip et.
  • Parcels: Track Online Orders ile kargonu takip et.
  • Yurtiçi Kargo ile kargon nerede öğren.
  • Aras Kargo ile tüm teslimat aşamalarını kontrol et.

😀 En iyi yapay zeka yüz değiştirme uygulamaları ile biraz eğlenmeye ne dersin?

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. 17TRACK

    17TRACK

    17TRACK, yerli ve yabancı 2000’den fazla taşıyıcı firmaya erişim sağlayan, en kapsamlı kargo takip uygulamalarından biri. Yerel ve uluslararası siparişleri kolayca takip edebilir, kargonun nerede olduğunu anında görebilirsin. Kargo hareketlerini bildirim olarak alabilirsin.

  2. pkge.net - Package tracking

    pkge.net – Package tracking

    Dünya çapında kargo takibi yapan pkge.net’in resmi uygulaması pkge Mobile, oldukça kullanışlı bir araç. Ünlü alışveriş sitelerinden aldığın ürünleri kolayca takip etmeni sağlıyor. Küresel ve yerel birçok lojistik firmasını destekliyor. Kargo hareketliliklerini tespit edip en kısa sürede sana bildiriyor.

  3. Parcels - Track Packages & Deliveries

    Parcels – Track Packages & Deliveries

    Dünyaca ünlü online mağazalardan ürün satın alanların tercih edebileceği Parcels, kargonu harita üzerinden takip etmeni, push bildirimleri almanı, sipariş durumunu (erişim izinli web sitelerinden) kontrol etmene imkan tanıyor. Sade arayüzüyle kullanımı kolaylaştırıyor.

  4. Yurtiçi Kargo

    Yurtiçi Kargo

    Yurtiçi Kargo, Türkiye’deki birçok online alışveriş sitesine taşıma hizmeti veriyor ve kargonun nerede olduğunu anlık takip etmeni sağlıyor.  Teslim ve iade işlemlerini hızlandırıyor. Dilersen uygulama aracılığıyla kurye çağırabilir ve kendi kargonu gönderebilirsin.

  5. Aras Kargo

    Aras Kargo

    Aras Kargo ile alışveriş sonrası satın aldığın ürünün teslim aşamalarını takip edebilirsin. Kargo hareketlerini tüm detaylarıyla gösterir. Teslimat adresini değiştirebilir, dağıtıma çıkıldığında bilgilendirme alabilirsin. Sana en yakın şubeyi öğrenebilir, adresine kurye çağırabilir, gönderinin ücretini ve teslimat süresini öğrenebilirsin.

Android’de bilmen gereken en iyi 5 kargo takip uygulaması
Android’de bilmen gereken en iyi 5 kargo takip uygulaması

Online alışveriş yapmayı seviyor ve siparişlerini kolayca takip etmek mi istiyorsun? Kargom nerede diye artık merak etmene gerek yok. En iyi 5 kargo takip uygulaması ile paketlerinin nerede olduğunu öğrenebilirsin. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et! …

WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?
WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?

Planladığın bir etkinliği paylaşmak ve arkadaşlarını haberdar etmek mi istiyorsun? Belirli gruplar için WhatsApp etkinlik oluşturma imkanı sunuyor. Tek tek haber vermekten kurtulmanı sağlayan bu yeni özelliği nasıl kullanacağını ve yöneteceğini öğrenmek için okumaya devam et!…

TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?
TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…

Adım adım TikTok doğrulama nasıl yapılır?
Adım adım TikTok doğrulama nasıl yapılır?

Paylaşım yaptığın hesabın gerçekten sana ait olduğunu herkese anlatmak mı istiyorsun? Hesabın için TikTok doğrulama talebinde bulunabilirsin. Hesabın doğrulanırsa mavi tikli bir rozet alabilirsin. Doğrulama işlemlerini adım adım nasıl yapacağını öğrenmek için okumaya devam et…