TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

tiktok-hesap-gizleme

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!

TikTok’ta hesap gizleme

Birçok sosyal ağda olduğu gibi TikTok’ta da hesabını rahatlıkla gizleyebilirsin. Böylelikle diğer kullanıcıların seni bulması oldukça zorlaşır. Uygulama bunun için özel bir seçenek sunuyor: özel hesap.

Diğer kullanıcıların seni bulmasını zorlaştırmak için özel hesabın dışında birkaç basit ayar daha yapman gerekecek. Örneğin uygulama kurup ilk açtığında Kişiler listene erişmek için izin ister. Buna izin vermeyerek telefon rehberindeki kişilerin senin TikTok kullanıcısı olduğunu öğrenmelerini engelleyebilirsin.

tiktok-hesap-gizleme

TikTok hesabı nasıl gizlenir?

TikTok hesap gizleme için yapılabilecek temel işlemleri sırasıyla hatırlayalım ve birkaç önemli noktaya değinelim. TikTok hesabını gizlemek için şu adım at:

  • Uygulamayı aç, sağ alt köşedeki Profil seçeneğine dokunarak profil sayfana gir.

tiktok-hesap-gizleme

  • Sağ üst köşedeki üç çizgili menü simgesine dokun.

tiktok-hesap-gizleme

  • Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine gir.

tiktok-hesap-gizleme

  • Öncelikle hesabını Özel Hesap yani gizli hesap yap. Bunun için Özel Hesap seçeneğini etkinleştir. Anahtarı sağa çekmen yeterli (açıldığında griden turkuaza döner). Artık hesabın gizli.

tiktok-hesap-gizleme

  • Bulunmanı zorlaştırmak için devam ediyoruz. Aynı sayfada yer alan Hesabınızı başkalarına önerin seçeneğine gir.

tiktok-hesap-gizleme

  • Burada aktif (açık) durumda olan Kişiler, Facebook arkadaşları, Bağlantıları açan veya size gönderen kişiler seçeneklerini tamamen devre dışı bırak. Bunun için seçeneklerin yanında bulunan anahtarları sola çekerek kapat (turkuazdan griye döner). Artık TikTok bahsi geçen bu kişilere seni önermeyecek.

tiktok-hesap-gizleme

Hesabını özel yaparak sadece senin onayladığın kişiler seni takip edebilir ve videolarını izleyebilir. Sonradan hesabını özel olarak ayarlaman durumunda mevcut takipçilerin bundan etkilenmez. Bu kişileri takip çıkarman veya engellemen gerekebilir.

⚠️ Şunu unutma ki hesabın ister özel ister herkese açık olsun adın, kullanıcı adın, profil fotoğrafın TikTok’taki veya dışındaki kişiler tarafından görüntülenebilir.

☑️ Mavi rozet için TikTok doğrulama nasıl yapılır yazımızı okuyabilirsin.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile şarkılar ve ses efektleri içeren zengin bir kütüphaneyi kullanarak ilginç videolar düzenleyebilir ve paylaşabilirsin. Akışında diğer kullanıcıların videolarını izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilir hatta videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?
WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?

Planladığın bir etkinliği paylaşmak ve arkadaşlarını haberdar etmek mi istiyorsun? Belirli gruplar için WhatsApp etkinlik oluşturma imkanı sunuyor. Tek tek haber vermekten kurtulmanı sağlayan bu yeni özelliği nasıl kullanacağını ve yöneteceğini öğrenmek için okumaya devam et!…

TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?
TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…

WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme nasıl yapılır?
WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme nasıl yapılır?

Mesajlaşmalarını daha gizli ve güvenli hale getirmek ister misin? Sana iyi bir haberimiz var: WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme imkanı sunuyor. Bu yeni özellik sayesinde bireysel sohbetlerini meraklı gözlerden koruyabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için okumaya devam et…