Adım adım TikTok doğrulama nasıl yapılır?

tiktok-doğrulama-nasıl-yapılır

Paylaşım yaptığın hesabın gerçekten sana ait olduğunu herkese anlatmak mı istiyorsun? Hesabın için TikTok doğrulama talebinde bulunabilirsin. Hesabın doğrulanırsa mavi tikli bir rozet alabilirsin. Doğrulama işlemlerini adım adım nasıl yapacağını öğrenmek için okumaya devam et!

TikTok hesap doğrulama

Doğrulanmış hesaplarda kullanıcı adının yanında mavi tikli bir rozet bulunur. Bu hesabın temsil ettiği kişiye veya markaya ait olduğunu ifade eder. Sen de bolca video paylaşıyor, paylaşımlarının sana ait olduğunun bilinmesini istiyorsan hesabını doğrulayabilirsin.

Doğrulamak istediğin hesabın şu özellikleri taşımalı:

  • Son 6 ay içinde hesabına giriş yapmış olmalısın yani hesabının aktif olmalı.
  • Hesabın özgün olmalı, gerçek bir kişiyi veya işletmeyi temsil etmeli.
  • Hesabın herkese açık olmalı ve profil sayfan (profil fotoğrafı, biyografi, en az bir video) eksiksiz olmalı.
  • Farklı kaynaklardan da bulunabilir olmalısın.
  • Hesabının e-posta adresi doğrulamış ve 2 adımlı doğrulamaya sahip olman gerekir.

TikTok hesap doğrulama işlemleri için ücret almaz. Bu işlem için ücret talep üçüncü taraflara itibar etmemek gerekir.

TikTok doğrulama nasıl yapılır?

Yukarıda bahsettiğimiz şartları taşıyan bir hesaba sahipsen artık doğrulama talebinde bulunabilirsin. TikTok doğrulama için sırasıyla şu adımları at:

  • TikTok uygulamasını aç ve Profil sayfana gir.

tiktok-doğrulama-nasıl-yapılır

  • Sağ üst köşedeki üç çizgili menü simgesine dokun.

tiktok-doğrulama-nasıl-yapılır

  • Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine gir.

tiktok-doğrulama-nasıl-yapılır

  • Hesap seçeneğine dokun.

tiktok-doğrulama-nasıl-yapılır

  • Doğrula seçeneğine dokun ve ekrandaki talimatları uygulayarak doğrulama talebini gönder.

TikTok hesabını inceleyerek en kısa sürede sana cevap verecektir. Başvurun onaylanırsa kullanıcı adının yanında mavi tik rozetini görebilirsin. Ret cevabı gelmesi durumunda 30 gün sonra tekrar başvurabilirsin.

Doğrula seçeneği bazı kullanıcılarda görünmeyebilir. TikTok, doğrulanmış hesap özelliğini belirli hesaplar (ünlüler, fenomenler, işletmeler, markalar vb.) ve ülkeler için etkin hale getirmiştir. Hesap sayfasında Doğrula seçeneği yoksa TikTok’tan destek alabilirsin.

Uygulamada Doğrula seçeneğini göremiyorsan bilgisayarın üzerinden  Doğrulama Talebi Formu gönderebilirsin. Tarayıcından https://www.tiktok.com/legal/report/verification adresine girmen yeterli. Formu detaylı bir şekilde doldurmayı unutma.

Çevrim dışı izlemek için filigransız TikTok videoları nasıl indirilir yazımızı incele.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile şarkılar ve ses efektleri içeren zengin bir kütüphaneyi kullanarak ilginç videolar düzenleyebilir ve paylaşabilirsin. Akışında diğer kullanıcıların videolarını izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilir hatta videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?
TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…

Adım adım TikTok doğrulama nasıl yapılır?
Adım adım TikTok doğrulama nasıl yapılır?

Paylaşım yaptığın hesabın gerçekten sana ait olduğunu herkese anlatmak mı istiyorsun? Hesabın için TikTok doğrulama talebinde bulunabilirsin. Hesabın doğrulanırsa mavi tikli bir rozet alabilirsin. Doğrulama işlemlerini adım adım nasıl yapacağını öğrenmek için okumaya devam et…

WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme nasıl yapılır?
WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme nasıl yapılır?

Mesajlaşmalarını daha gizli ve güvenli hale getirmek ister misin? Sana iyi bir haberimiz var: WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme imkanı sunuyor. Bu yeni özellik sayesinde bireysel sohbetlerini meraklı gözlerden koruyabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için okumaya devam et…