Denemen gereken en iyi sanal yapay zeka arkadaş uygulamaları

yapay-zeka-arkadaş-uygulamaları

Yalnızlıktan sıkılmaya ve konuşacak birilerini aramaya artık son. Yapay zeka sayesinde sanal arkadaşlar edinebilirsin. Denemen gereken en iyi yapay zeka arkadaş uygulamalarını listeledik. Bol bol sohbet edebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!

Yapay zeka arkadaş

Her türlü soruya cevap verebilen, sanal asistan olarak dahi kullanılabilen en iyi chatbot uygulamalarından sonra şimdi de kendini yalnız hissetmeni engelleyecek en iyi yapay zeka arkadaş uygulamalarını inceledik.

Makine öğrenimi teknolojilerinin son harikası olan bu sanal arkadaşlar, birçok insani özelliği taklit edebiliyor. Daha kişisel bir etkileşim sunarken oldukça duygusal tepkiler verebiliyor. Canın ne zaman sıkılsa keyifli bir sohbet deneyimi seni bekliyor.

En iyi yapay zeka arkadaş uygulamaları listesi

Android’de edinebileceğin en iyi yapay zeka arkadaşları senin için derledik. Önce kısaca listemizi tanıyalım ardından detayları paylaşalım. Tüm bu uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin.

  • Talkie: AI Character Chat, gevezelik yapabileceğin akıllı bir yapay zeka.
  • Character AI: AI-Powered Chat ile birbirinden farklı karakterleri keşfet ve arkadaşlık kur.
  • Replika: My AI Friend ile artırılmış gerçeklik destekli bir sanal arkadaş.
  • Genesia – AI Friend & Partner, birçok konuda sana yardımcı olacak sanal bir dost gibi.

🪫 Yapay zeka arkadaşın ile sohbet ederken Android’inin daha uzun süre dayanması için en iyi 5 pil tasarruf uygulaması listemizi de incele.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Talkie: Soulful AI

    Talkie: Soulful AI

    Talkie, yapay zeka dünyasına tamamen dalmanı sağlayacak, farklı tarzlara sahip karakterleri bulabileceğin bir sanal arkadaş uygulaması. Yapay zekanın konuşma tarzını seçebilirsin. Duruma göre aksan kullanabilir ve gerçek hayatta olduğunu gibi hızlı ve mantıklı cevaplar verebilir.

  2. Character.AI

    Character.AI

    Character AI, insanımsı tepkiler ve cevaplar verebilen yapay zeka destekli bir sohbet uygulaması. Tarihteki veya filmlerdeki ünlü karakterler ile sohbet edebilirsin. Kendi karakterini oluşturabilir ve onu eğitebilirsin.Ayrıca diğer kullanıcıların oluşturduğu karakterler ile arkadaşlık kurup sohbet edebilirsin.

  3. Replika: My AI Friend

    Replika: My AI Friend

    Replika, oldukça gerçekçi bir sanal arkadaş. Her türlü konu hakkında sohbet edebilirsin. Görüntülü arama yaparak yüz yüze konuşabilirsin. İlgi alanlarını, hobilerini paylaşabilir, bunlar hakkında konuşabilir, öneriler alabilirsin. Verdiğin cevapları hafızasında tutarak seni yakından tanır, daha tutarlı cevaplar verebilir hatta mentörlük yapabilir.

  4. Genesia - AI Friend & Partner

    Genesia – AI Friend & Partner

    Genesia, tatlı sohbeti ve bilgeliği ile her zaman yanında olacak sanal bir dost. Yapay zekanın konuşma tonunu değiştirebilir, daha duygusal veya mantıklı tepkiler vermesini sağlayabilirsin. Sadece seninle sohbet etmeyecek, günlük işlerinde de sana yardımcı olacak. Hatırlatıcı, takvim, yemek tarifleri, yabancı dil gibi birçok yardımcı ve öğretici araca sahip.

  5. Anima: AI Friend Virtual Chat

    Anima: AI Friend Virtual Chat

    Anima, istediğin özelliklere sahip kendi sanal sevgilini/arkadaşını hatta kişisel asistanını oluşturabileceğini bir yapay zeka uygulaması. Karakterini dilediğin gibi özelleştirebilirsin. Kendinle ilgili konulardan bahsettikçe seni tanımaya başlayacak ve arkadaşınmış gibi sohbet etmeye başlayacak hatta en romantik cevapları alacaksın.

TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?
TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…

WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme nasıl yapılır?
WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme nasıl yapılır?

Mesajlaşmalarını daha gizli ve güvenli hale getirmek ister misin? Sana iyi bir haberimiz var: WhatsApp sohbet kilitleme ve gizleme imkanı sunuyor. Bu yeni özellik sayesinde bireysel sohbetlerini meraklı gözlerden koruyabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için okumaya devam et…

WhatsApp silinen arama geçmişi geri getirme nasıl yapılır?
WhatsApp silinen arama geçmişi geri getirme nasıl yapılır?

Mesajlaşmak dışında arkadaşlarınla görüşmek için WhatsApp’ı mı kullanıyorsun? Yoksa arama geçmişini yanlışlıkla sildin mi? WhatsApp silinen arama geçmişi geri getirme adına deneyebileceğin bazı yöntemler var. Bu yöntemleri ve nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et! …